Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Samo Arsenal
- hule_barca
- Kontakt:
Po ovim komentarima, navijači Celte bi bili zadovoljni njegovim potpisivanjem.
Mes Que Un Club
- Nerminovic
- Kontakt:
ma koji crni celta vigo ljudi, nek ide u borussia gladbach ako ga klub trazi. nije on za spaniju. lik ubija po terenu pa lako ce dobit crveni kartoni ko zna koliko ce igrat u jednu sezoni. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Znam da ruzno zvuci, al ja sam zaljubljen al naprosto zaljubljen u njega i Kolasinca. Naspram ovih sto se prse da su neko i nesto, oni su djeca. Al ubise djeca i samo im lekcije zadaju, a ovi u cudu gledaju. Da je nama jos jedan Besic i Kolasinac gdje li bi nam kraj bio?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Jedva cekam da ga vidim u Primeri. Mume zasluzio si sve najbolje u fudbalskoj karijeri.
Lave nas![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Mume

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Javi se Perezu na telefon
mirzatele je napisao/la:Javi se Perezu na telefon

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
[youtube][/youtube]
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Nerminovic
- Kontakt:
4:33STEVIE je napisao/la:[youtube][/youtube]

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
daj neko gif ili video kad psuje familiju onom crnji
15.10.2013.
Sramota je da ovakav igrac ide u Celtu a ne bar u Dortmund,Atletico,Arsenal.
I to mozemo zahvaliti varalici Safetu.
Kralju, po mom skromnom mišljenju, Primera je idealna za njegov dalji razvoj! Zašto?drummer je napisao/la:Sramota je da ovakav igrac ide u Celtu a ne bar u Dortmund,Atletico,Arsenal.
Zato što se u primeri igra konstantno ofanzivan fudbal s puno trke, a to znači i puno posla za malog Mumeta (čuj mali stariji od mene godinu). S puno posla dolazi i iskustvo.
Možete vi sad pričati šta hoćete, al' u ligi u kojoj on ima hejbet takvih utakmica, ne može propasti. Primjer nam je i Raketa iako nije defanzivac.
Znači ima po 2 tekme protiv Barce, Reala, Atletica, Valencie, Seville, Villareala, Athletica pa ti skontaj. Ti timovi ne peglaju loptu i ne valjaju se, nego samo trče i "gone".
Možete se sad smijati al' tako je. Za stvaranje igrača koji dominira trkom Primera je vrh. Takav nama Mume treba. Onako ko što je sinoć stiz'o onog pa ga jos pokupio ko penziju..

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Sve receno !ZahaKING je napisao/la:Kralju, po mom skromnom mišljenju, Primera je idealna za njegov dalji razvoj! Zašto?drummer je napisao/la:Sramota je da ovakav igrac ide u Celtu a ne bar u Dortmund,Atletico,Arsenal.
Zato što se u primeri igra konstantno ofanzivan fudbal s puno trke, a to znači i puno posla za malog Mumeta (čuj mali stariji od mene godinu). S puno posla dolazi i iskustvo.
Možete vi sad pričati šta hoćete, al' u ligi u kojoj on ima hejbet takvih utakmica, ne može propasti. Primjer nam je i Raketa iako nije defanzivac.
Znači ima po 2 tekme protiv Barce, Reala, Atletica, Valencie, Seville, Villareala, Athletica pa ti skontaj. Ti timovi ne peglaju loptu i ne valjaju se, nego samo trče i "gone".
Možete se sad smijati al' tako je. Za stvaranje igrača koji dominira trkom Primera je vrh. Takav nama Mume treba. Onako ko što je sinoć stiz'o onog pa ga jos pokupio ko penziju..A odbrana bi nam se trebala kaliti u Italiji/Njemačkoj. Zuka je krenuo dole..

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakav ba Dortmund, Atletico i Arsenal? Sta vam je ljudi moji? Besic je dobar, ali recimo niej nivo Bendera, mozda bude, nadam se da hoce. Medjutim sad u ovom trenutku nije. Nek se on pokaze u slabijem klubu, vremena za napredovanje uvijek ima. A u Arsenal ionako mislim da ne moze, nije igrao 75% utakmica repke zadnje 2 godine, a sumnjam da bi dobio i radnu dozvolu na osnovu talenta, ipak je za to malo prestar.
Celik!3,2,2.
Samo nek on ode u Celtu. Šta napravi Celta od igrača poput Rafinhe i sličnih?
Mašine.
Jednom kad stekne reputaciju u Primeri, ide on u top 3 tima..pa koji probere. Ovako da ode u atletiko dobar dio sezone bi mu prop'o dok bi se izborio, jer sam misljenja da ime radi svoje. Ne bi on tako lako izbacio igrača iz prve postave Atletika...realno..Iako je možda čak i bolji. Zato Mume pravac Celta, dernjaj se s Ronaldom, Messijem, Pedrom, Aleksikom, ostalim trkačima.. Ionako si uštopo Messija.

Jednom kad stekne reputaciju u Primeri, ide on u top 3 tima..pa koji probere. Ovako da ode u atletiko dobar dio sezone bi mu prop'o dok bi se izborio, jer sam misljenja da ime radi svoje. Ne bi on tako lako izbacio igrača iz prve postave Atletika...realno..Iako je možda čak i bolji. Zato Mume pravac Celta, dernjaj se s Ronaldom, Messijem, Pedrom, Aleksikom, ostalim trkačima.. Ionako si uštopo Messija.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
-
- Kontakt:
Upravo ovo, momak nece dobiti odmah ponudu iz Real Madrida da zamjeni Xabi Alonsa. Nek ide prvo u Celtu a tamo se moze dokazati i biti kupljen od strane jacih klubova.ZahaKING je napisao/la:Samo nek on ode u Celtu. Šta napravi Celta od igrača poput Rafinhe i sličnih?Mašine.
a... pehari su tu
Igračina si 
Taman mi Celta odgovara jer jedino Primeru pratim redovno

Taman mi Celta odgovara jer jedino Primeru pratim redovno

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Evo jedna brzinska.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
MP8 je napisao/la:
Evo jedna brzinska.