:S ja htio pantole gore uzetahmad_tz je napisao/la:Ja sam tu htio otic al mi jaran kaze da su zatvoreniHeller je napisao/la:Stupine USA Shop, Alpha od 150-200 zavisi od marke i sta trenutno imaju, ja sam gore uzeo zadovoljan sam, nikad mi nije hladnoahmad_tz je napisao/la:Dje ima vijetnamki uzet?? Po mogucnosti TZ. Da mi je kakvo snizenje sad ugrabit pred maziju..
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja danas bas pricam kaze da su zatvoreni oko nove godine. Kaze bila rasprodaja kao sele se u Sarajvo il nesto tako. Procu ja sutra tam da vidim, nije mi ovaj pouzdan bas 
ja sam tamo u Oktobru, Novembru Cizme i Jaknu uzeo, odlični oboje, da sam znao sačeko bi pa jeftinije uzeo, **** ti nemaš eto vise ni takav shop u Tz, nemas u gradu pola stvari kupitahmad_tz je napisao/la:Ja danas bas pricam kaze da su zatvoreni oko nove godine. Kaze bila rasprodaja kao sele se u Sarajvo il nesto tako. Procu ja sutra tam da vidim, nije mi ovaj pouzdan bas
Nullius in verba
Manje od godine neću da čujemanonimni je napisao/la:9 mjeseci ti malo ?LBJ MVP je napisao/la:Ne prepadajte me sad
Ja nisam htio adidas jer su mi zadnje malo trajale
Oko 9 mjeseci prije nego što su se ofucale i sad ove još manje da budu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa ja za godinu bar 2 para tena promijenim + čizme (prvi put u zadnje 3-4 godine da ću čizme nositi 2 zime) + tene za fudbala 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Čizme normalno idu dvije zime
Tene mijenjam baš kad ustreba 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
al' meni brzo rasla noga
ja otprilike svako pola godine
evo sad nisam mijenj'o, al' mi i ne trebaju tene prije proljeća nove...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Otkako mi ne raste ja mogu ovako i ne smeta mi 
pa dobro je onda tebi 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ja sebi kupio Adidas top ten prije 2 godine, i Air Max prošle godine u avgustu i nosim ih, malo se Adidaske počele guliti, ali su maxice ko nove.
Čuj 9 mjeseci, jesi li ih ti skido ?
Čuj 9 mjeseci, jesi li ih ti skido ?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
bhstreetwear
- Kontakt:

VEZ DUKSERICE ULTRAS - AGAINST MODERN FOOTBALL
Dostupne u svim velicinama.
CIJENA 40,00 KM
Ma mogu se i sad nosat al eto da promjenimbagrcavi je napisao/la: Čuj 9 mjeseci, jesi li ih ti skido ?
Ja kontam uzeti neke Adidas najvjerovarnije poslije bajrama i rođendana 
DRUG NEBI TI PUNCA
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Hoces jaknu,kups jaknu... Camel active to je sto se trazi !

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Sta je sad koji moj ?hodža je napisao/la:koji si ti šaban![]()
Jos niste naucili da je floroscentno zakon ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Sta je sad koji moj ?hodža je napisao/la:koji si ti šaban![]()
Jos niste naucili da je floroscentno zakon ?![]()
FORZA MARŠAL !!!
Devile jel to taj državni poso što si uletio ?
Sa tom trešom možeš komotno raditi u GSP

DRUG NEBI TI PUNCA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Gledao sam ja takvu ima par mjeseci,al nisam imao para

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.