RŠD Velež Mostar

User14
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la User14 » 26 maj 2022, 22:59

Bilo je takvih kao vas stalno ovih zadnjih 100 godina

Vidjet cemo opet kada ispadnemo u drugu ligu ko ste i sta ste

1:25

Za sve vas
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 26 maj 2022, 23:11

JA kao neko ko je dugi niz godina u SDA cu reci da je ovo sramota kluba. Ne treba nama više mješanje sa politikom. Nermo nam je svma yebavo majku godinama i ništa nismo naučili iz toga ?

Šemso je trebao biti kandidat SDA za gradonačelnika ali je odbio.

Ovo je očigledno uradio ŠOšo na svoju ruku i zato je napokon otpepao od Veleža i muzenja radeci posao o kojem pojma nema.

Tako da, sve što se dogodi ima svoj razlog.

Forzza.

I zamolit ću u ime svih navijača Veleža sa foruma da je vrijeme krajnje da i naš urednik PDFa bude malo nepristrasan i ne briše postove raji koja piše nešto protiv njegove raje

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 26 maj 2022, 23:13

DzananMusa11 je napisao/la:
26 maj 2022, 23:11
JA kao neko ko je dugi niz godina u SDA cu reci da je ovo sramota kluba. Ne treba nama više mješanje sa politikom. Nermo nam je svma yebavo majku godinama i ništa nismo naučili iz toga ?

Šemso je trebao biti kandidat SDA za gradonačelnika ali je odbio.

Ovo je očigledno uradio ŠOšo na svoju ruku i zato je napokon otpepao od Veleža i muzenja radeci posao o kojem pojma nema.

Tako da, sve što se dogodi ima svoj razlog.

Forzza.

I zamolit ću u ime svih navijača Veleža sa foruma da je vrijeme krajnje da i naš urednik PDFa bude malo nepristrasan i ne briše postove raji koja piše nešto protiv njegove raje
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

RAStolac01
Kontakt:

Post Postao/la RAStolac01 » 26 maj 2022, 23:21

Prvo: Raja dobro zna ko (ni)je bio tu kad je bilo najteze

A drugo: Najgore sto nam se moze destiti je da se opet vrtimo u krug .Stara prica: ko je zeleni , ko crveni ... a nigdje Veleza u toj priči

Interes br.1 je KLUB i to mora biti jasno svima, makar za ovu nasu RAju koja je patila sve ove godine i za sve one koji su dali sve za opstanak kluba

Sljedeća sezona moze i mora biti prekretnica za daljnji razvoj kluba u svim segmentima , i vjerujem u ekipu u i oko kluba .A nase je da dusmane drzimo sto dalje od kluba i da pricamo o stoperu kojeg ionako necemo dovesti :D

U inat svima :bih:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 26 maj 2022, 23:42

OnlyLeft22 je napisao/la:
26 maj 2022, 22:59

Za sve vas
Posto vidim da smatras da si samo ti isao na utakmice i niko vise nije ovdje, evo ponuda izaberi bilo koju sezonu da postavimo karte sa utakmica koje smo bili. Druga liga ili prva nema veze, samo reci sta ces, mozda je i bolje iz pl, jer kad smo ispali u drugu ligu vec je brojka rasla na tribinama, i krenulo se ic masovnije(doso Hasic i raja prepoznala rad), mozda najbolje one sezone kad smo ispadali, kad se hakalo pricom vidi hajvana ide gleda Veleza, sta gledas prodaju utakmice, lopovi i slicno ...
Samo izaberi i postavi dokaz i ide odgovor.

Nek smo mi hvala bogu docekali da nam je mala Grbavica. Ako si se ti uzelio onih godina kad nas je cesto znalo biti 100-200 na stadionu ja nisam.
Isao sam kad su Tane, Niksici i ostali grobari bili, icu i dalje dok ne crknem, i naravno da ide podrška najboljoj poslijeratnoj upravi, samo od idiota i grobara kluba nemaju podrsku. Ne podrska kiksu koji su napravili posjetom, ali svakako podrska da svi ostanu na okupu i da nastavimo gdje smo stali. Sastaju se i sa Niksicem, i ljudima iz svih stranaka samo sto vecina ovdje zna sto procitaju na netu a za ostalo sto prodje ispod radara nemaju pojma.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 maj 2022, 23:46

Dezinformacije pojedincima neće pomoći.
Raja je 99% uz ovu Upravu i njegove ljude.
Dovoljno je pogledati društvene mreže i svima će sve biti jasno.
Uvjek kada su se dešavale neke gungule oko kluba, ovdje su se pojavljivali pojedinci koji dotad ništa nisu pisali.
Očigledno nekima smetaju ljudi koji su digli ovaj Velež.
Ako ste za Velež, onda vam jedino mjerilo trebaju biti rezultati kluba, igrači, finasije, stadion...
Naglasio sam da brišem spominjanje političara i stranaka, ali je to očigledno zasmetalo..vidi čuda, političaru.
Drugačije mišljenje nikad neću izbrisati ukoliko nije popraćeno vrijeđanjem, psovanjem i spamanjem teme.
Slobodno napišite da ste protiv Hasića, Šoše..i budite spremni na povratne udarce..argumentima!
Velež nije privatna svojina, on pripada veležovcima bez obzira na spol, rasu, religiju, političku stranku..to je nebitno. Bitan je samo Velež!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 26 maj 2022, 23:48

Ima li se informacija o pojačanjima i ko bi mogao otići???
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 26 maj 2022, 23:56

Ja mislim da se treba staviti tačka na ovu priču jer realno ne donosi neku korist. Niko nikome ne može zabraniti da navija za Velež, nebitna je partija, opredjeljenje. Naravno sve dok je klub ispred ličnih interesa. Ako je neko voljan da investira iskreno ne vidim problem u tome jer je to samo za dobrobit kluba. Politika je nažalost dio sporta, ja bih volio lično da nije al trebamo biti realni sa stanjem u društvu. Mislim da je uprava sve to odlično balansirala i da će nastaviti u tom pravcu. Dijeliti nekoga na zelene, crvene, plave... niđe veze. Velež ispred svega.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 26 maj 2022, 23:59

Rodjeni81 je napisao/la:
26 maj 2022, 23:42
26 maj 2022, 22:59

Za sve vas
Posto vidim da smatras da si samo ti isao na utakmice i niko vise nije ovdje, evo ponuda izaberi bilo koju sezonu da postavimo karte sa utakmica koje smo bili. Druga liga ili prva nema veze, samo reci sta ces, mozda je i bolje iz pl, jer kad smo ispali u drugu ligu vec je brojka rasla na tribinama, i krenulo se ic masovnije(doso Hasic i raja prepoznala rad), mozda najbolje one sezone kad smo ispadali, kad se hakalo pricom vidi hajvana ide gleda Veleza, sta gledas prodaju utakmice, lopovi i slicno ...
Samo izaberi i postavi dokaz i ide odgovor.

Nek smo mi hvala bogu docekali da nam je mala Grbavica. Ako si se ti uzelio onih godina kad nas je cesto znalo biti 100-200 na stadionu ja nisam.
Isao sam kad su Tane, Niksici i ostali grobari bili, icu i dalje dok ne crknem, i naravno da ide podrška najboljoj poslijeratnoj upravi, samo od idiota i grobara kluba nemaju podrsku. Ne podrska kiksu koji su napravili posjetom, ali svakako podrska da svi ostanu na okupu i da nastavimo gdje smo stali. Sastaju se i sa Niksicem, i ljudima iz svih stranaka samo sto vecina ovdje zna sto procitaju na netu a za ostalo sto prodje ispod radara nemaju pojma.
Ja ne kažem da sam jedini išao.

Ovo oko da slikamo karte je nidje veze, ja nemam ni one karte od Evropskih utakmica sto svi čuvaju, a ne da imam neke prije 5 godina. Nisam taj koji čuva ulaznice, da sam taj, počeo bih skupljati prije 10 godina. Ali sta će mi, za koji kur.ac da nekome dokažem da volim Velež. Ako ti skupljaš, svaka ti čast. Ali nisam taj

Ja tebe sve razumijem. Moje je jedino u ime Veleža se ovo ne smije uraditi, i treba se javno izviniti. I sve ok

SVI NA UTAKMICU SUTRA !
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 27 maj 2022, 00:07

Mig_Mig je napisao/la:
26 maj 2022, 22:14
Predizborna kampanja preko Veleza. Sose upao u zamku, momak kao da je dosao iz Afrike i ne zna koliko ljudi ne vole hurdu i tu ekipu. Momak jeste dao sebe, ali znanje za poziciju koju je obnasao je mizerno, mozda je pravi cas da se velez i on razidju. Velezu je potreban sportski direktor u pravom smislu te riječi.
Ti misliš stvarno (u čudu sam), da je Sose odabrao lupam 5 igrača i otišao u Sarajevo na sastabak, ili sta god vec ono bilo. Brate mili, Sose moze i smije radit, samo ono što mu se naredi, a ko daje naređenja, zna se. Ili ste mladi, ili naivni

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 27 maj 2022, 00:59

26 maj 2022, 22:48
Ovo su uradili u ime Veleza. Ovo se nikada nece izbrisati
Nasa ideja, za sve sto se borimo 100 godina. Ljudi sto su dali zivot za ovaj klub, za ovu ideju nasu
Ljudi koji su ubijeni u logoru zato sto veliki navijaci Veleza bili
Ovo je skroz kontra nase ideja, zbog cega mi zivimo
Ne mozemo nastaviti kao da se nista nije desilo, inace ce se ovo opet ponoviti
Moraju se izviniti javno inace cemo za 6 mjeseci opet ovako pisati
Najbitniji je Velez, a ne interesi
Najgore tek sljedi ako ih sada ne zaustavimo

Ljudi ovdje ili se prave mahniti ili stvarno ne znaju rasporediti bitno od manje bitnog.
NE MOŽE I NE SMIJE NIKO DA SE IGRA SA ISTORIJOM KLUBA; TO SE NE DIRA !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 27 maj 2022, 02:35

Dakle, Feđa jasno dao do znanja da ovaj put očekuje istinska pojačanja i ako mu to ne ispune, napušta kormilo.
Jako direktan, iskren i pošten u svojim izjavama kao i uvijek. Još prošle sezone sam govorio kako nam treba jači igrački kadar jer je ovaj dosegao maximum maximuma baš kao što i sam Feđa tvrdi.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 27 maj 2022, 04:51

Dan te ne yebo šta sve pročita ovdje :rol:

Samo ću reći hvala Bogu pa u upravi kluba sjede ljudi koji su i politički angažovani na neki način, i nisu na istim stranama, ali imaju više razumijevanja za neke stvari od pojedinaca ovdje. Ugasili bi klub ko tamo se... JMOM što mi je ovo trebalo :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 27 maj 2022, 05:32

OldFashioned je napisao/la:
27 maj 2022, 02:35
Dakle, Feđa jasno dao do znanja da ovaj put očekuje istinska pojačanja i ako mu to ne ispune, napušta kormilo.
Jako direktan, iskren i pošten u svojim izjavama kao i uvijek. Još prošle sezone sam govorio kako nam treba jači igrački kadar jer je ovaj dosegao maximum maximuma baš kao što i sam Feđa tvrdi.

Doveo bi mu Šoše Osmica nazad sa posudbe :urnebes: :urnebes: :urnebes:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 27 maj 2022, 12:08

PRODAJA ULAZNICA!
Ulaznice za utakmicu između FK Velež Mostar i FK Sarajevo možete kupiti u službenim prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6 (naselje Cernica), danas do 15h.
Prodaja ulaznica ispred stadiona vršit će se od 18h do 20h.
Utakmica je na rasporedu sa početkom od 20 sati.
SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA
Vidimo se na stadionu!
Svi na stadion danas da nastavimo niz bez poraza protiv Sarajeva
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 27 maj 2022, 17:12

HNK Hajduk Split, pobjedom u finalnoj utakmici protiv HNK Rijeka, sinoć je osvojio Hrvatski kup. Tim povodom, čestitku našim sportskim prijateljima u ime FK Velež uputio je danas direktor našeg kluba Džemil Šoše.

#musvdg
#RođeniZaVječnost

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 27 maj 2022, 17:24

Je li moguće da je Mlaćo ispao ovakav levat sa objavom o Šoši :rol: :kafa:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

RAStolac01
Kontakt:

Post Postao/la RAStolac01 » 27 maj 2022, 19:32

Danas nažalost prva utakmica godine koju propuštam

Bas me raduje da je guza kapiten :thumbup: Vjerovatno zato što mu je to posljednja utakmica, ali ipak fin potez Fedje :clap:

Haroni
Kontakt:

Post Postao/la Haroni » 27 maj 2022, 21:18

Bili se trebali riješiti Zajmovića, pitam za druga? :lol:

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 27 maj 2022, 22:19

Ukoliko nam vrate tri oduzeta boda, dobićemo 27 hiljada KM više.

4. mjesto 184,454.48 KM
5. mjesto 157,042.03 KM

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: antibot i 5 gostiju.