Treba mi neka dobra slika za covera

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni se gube ovi coveri xDBianconeri1988 je napisao/la:Pa nije ovo loše, samo dok se malo uhodam
Treba mi neka dobra slika za covera
pa ne bi bas rekao...sarajlija89 je napisao/la:Pa jel se npr. mogu vidjeti stranice koje otvaras na tom cudu, neko da vidi koje stranice posjecujes???
I slicno.... sta sve nosi taj timeline...![]()
Normala ba..Cartman je napisao/la:Sto ih je prpa uhvatila
Hahaha, bit će sad svega. Uvijek sam govorio da je Twitter najbolja društvena mreža.Cartman je napisao/la:Sto ih je prpa uhvatila
Cartman je napisao/la:Sto ih je prpa uhvatila
Cekaj.. znaci statusi koje isksiras, nece se pojavljivat na timeline..Bianconeri1988 je napisao/la:Ma možeš birati da li želiš da ti se nešto pojavi u timeline...![]()
Moja sreća je da sam sve pobrisao do unazad 2 mjeseca i odtad redovno brišem svako 7 dana, tako da mi je za ove 3 godine sve prazno...![]()
Nemam se ćega stidjeti
Kažem ti, ja sam negdje ljetos sve pobrisao živo i sad mi na timelineu nema ničega živog, samo ova posljednja 2 mjesecaadis.p je napisao/la: Cekaj.. znaci statusi koje isksiras, nece se pojavljivat na timeline..
Ma novi izgled profila.Nail for Real je napisao/la:Sta je timeline je/bo te dan?
I ja sam tako evo već ima pola godine, brisao sve što je nepotrebno, samo ostavljao ono što mi je baš normalno.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma možeš birati da li želiš da ti se nešto pojavi u timeline...![]()
Moja sreća je da sam sve pobrisao do unazad 2 mjeseca i odtad redovno brišem svako 7 dana, tako da mi je za ove 3 godine sve prazno...![]()
Nemam se ćega stidjeti
Trenutno korisnika/ca: alemsa, AshburtonG, BaiMai, Muumii i 128 gostiju.