FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
Znači našao je angažman.Znaš li možda u kojem klubu ?Ljumani_Banovici je napisao/la:Zrnanović nastavlja u inostranstvu !
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Slobodaneutralan__ je napisao/la:Znači našao je angažman.Znaš li možda u kojem klubu ?Ljumani_Banovici je napisao/la:Zrnanović nastavlja u inostranstvu !

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Slobodaneutralan__ je napisao/la:Znači našao je angažman.Znaš li možda u kojem klubu ?Ljumani_Banovici je napisao/la:Zrnanović nastavlja u inostranstvu !

1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Greska moja..pomjesao sam Zrnanovica i SLomica 

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 30 jun 2011, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
- neutralan__
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Sta sam vam rekao,a vi se meni smijete.Danas se Slomic prikljuci ekipi Slobode i sutra polazi za Kupres.
A mene nasli zezat i smijat mi se

Vidi meneneutralan__ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sta sam vam rekao,a vi se meni smijete.Danas se Slomic prikljuci ekipi Slobode i sutra polazi za Kupres.
![]()
Mi smo pričali o Zrnanoviću.
![]()
![]()

- neutralan__
- Kontakt:
Ma dešava se i najboljim.harry_90 je napisao/la:Vidi meneneutralan__ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sta sam vam rekao,a vi se meni smijete.Danas se Slomic prikljuci ekipi Slobode i sutra polazi za Kupres.
![]()
![]()
![]()
al sam puk'o jbt.. sorryy moja greska
![]()

I tako Slomić nazad u Slobodu,on izgleda samo ide gore-dole.
Neka mu je sa srećom da sa vama dođe do Evrope.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
hahahahhah .. znaci sloboda za tebe ima čistu 0 kao klubneutralan__ je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sta sam vam rekao,a vi se meni smijete.Danas se Slomic prikljuci ekipi Slobode i sutra polazi za Kupres.
![]()
![]()
![]()
Ma dešava se i najboljim.Znam da bi volio da je Zrnanović u pitanju.
![]()
I tako Slomić nazad u Slobodu,on izgleda samo ide gore-dole.
Neka mu je sa srećom da sa vama dođe do Evrope.

1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Kako si samo to skontao da mi bi znati ?
Nisi dobro skontao moj post,mislio sam na to ide u klub koji je u boljoj situaciji.Jer kada smo ispali otišao je dole,kada smo ušli mnogi su ciljali visoko,predviđali su nam dobru sezonu,dok je Slobodi se prognozirala teška borba za opstanak,pa se vratio kod nas.Sad isto Sloboda je u boljoj situaciji pa ide dole,valjda si me skontao.
Jbg ne možemo mi govoriti da su oni 0 od kluba,jer su završili daleko ispred nas.

Nisi dobro skontao moj post,mislio sam na to ide u klub koji je u boljoj situaciji.Jer kada smo ispali otišao je dole,kada smo ušli mnogi su ciljali visoko,predviđali su nam dobru sezonu,dok je Slobodi se prognozirala teška borba za opstanak,pa se vratio kod nas.Sad isto Sloboda je u boljoj situaciji pa ide dole,valjda si me skontao.

Jbg ne možemo mi govoriti da su oni 0 od kluba,jer su završili daleko ispred nas.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
de lud sineutralan__ je napisao/la:Kako si samo to skontao da mi bi znati ?![]()
Nisi dobro skontao moj post,mislio sam na to ide u klub koji je u boljoj situaciji.Jer kada smo ispali otišao je dole,kada smo ušli mnogi su ciljali visoko,predviđali su nam dobru sezonu,dok je Slobodi se prognozirala teška borba za opstanak,pa se vratio kod nas.Sad isto Sloboda je u boljoj situaciji pa ide dole,valjda si me skontao.![]()

1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Expresni vlak za Premijer Ligu .. odma se vraćamo, ja sam tako reko ! 

1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Expresni vlak za Premijer Ligu .. odma se vraćamo, ja sam tako reko !

Jel neko zna imal sutra trening i u koliko ?
- neutralan__
- Kontakt:
Dobro ljudi ipak nije sve tako crno kako izgleda.
Znaju naši iz uprave šta rade.Ne želim da iznosim ovdje šta sam čuo pa ako je neko znatiželjan neka se javi na pp.

Znaju naši iz uprave šta rade.Ne želim da iznosim ovdje šta sam čuo pa ako je neko znatiželjan neka se javi na pp.

- L' Imperator
- Kontakt:
Ne zaj*baji, napisi ovdje sta si cuoneutralan__ je napisao/la:Dobro ljudi ipak nije sve tako crno kako izgleda.![]()

#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
Ma ništa to,ne želim ovdje u javnost da iznosim to.L' Imperator je napisao/la:Ne zaj*baji, napisi ovdje sta si cuoneutralan__ je napisao/la:Dobro ljudi ipak nije sve tako crno kako izgleda.![]()
- neutralan__
- Kontakt:
Ne znam šta vi mislite,ali sramota je da Budućnost nema svoju službenu web stranicu.
Evo gledam većina klubova iz Prve lige i gotovo svi iz Premier lige imaju svoju stranicu,dok Budućnost koja je nekada igrala i u Kup UEFA nema.

Evo gledam većina klubova iz Prve lige i gotovo svi iz Premier lige imaju svoju stranicu,dok Budućnost koja je nekada igrala i u Kup UEFA nema.

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nemaju svi jarane.Novi premijerligas GOSK mislim da nema,onda nema Leotar,Travnik,Olimpic je imao,ali ni kod njih vise ne funkcionise.Slobodina odavno nije azurirana.Najbolje web stranice po meni imaju Kozara BG,Siroki Brijeg i Velez.neutralan__ je napisao/la:Ne znam šta vi mislite,ali sramota je da Budućnost nema svoju službenu web stranicu.![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Ni nasa nije u funkciji vec dvije godine! Da te malo utjesimneutralan__ je napisao/la:Ne znam šta vi mislite,ali sramota je da Budućnost nema svoju službenu web stranicu.![]()

#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.