Meni nije nikad za nekoliko godina igranja kod njih.kladionicar03 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:16jel se nekome jos nulirala racun u premieru, ja sam do prije 5 minuta imao neke pare na racunu i sad gledam 0 pise, nikad prije nisam dozivio ovako nesto![]()
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
- kladionicar03
ja se preko 10 godina kladim kod njih ali mi se ovo prvi put desilo. sad sam im poslao mail pa da vidimo odgovor.Willy je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:31Meni nije nikad za nekoliko godina igranja kod njih.kladionicar03 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:16jel se nekome jos nulirala racun u premieru, ja sam do prije 5 minuta imao neke pare na racunu i sad gledam 0 pise, nikad prije nisam dozivio ovako nesto![]()
Drug udji u opciju racun preko kompa tamo ti pise kad si uplatio novac na racun i kad si isplatio i kako si isplatio. Pogledaj mozda neko ima tvoju sifru, neki prijatelj i slicno. Mozda je on sebi poslao. Ne vidim kako bi ti drugacije skinuli osim ako ne igras e-igre. Meni se znalo par puta desiti da lupam imam 65KM na racunu igram do 50KM i izadjem. Na racunu mi ipak pise 65KM kao da nisam nista igrao, ali tek mi kroz neko vrijeme osvjezi i skine tih 15KM. Ako nista od ovog nije razlog onda se obrati njima i pitaj sta je.kladionicar03 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:37ja se preko 10 godina kladim kod njih ali mi se ovo prvi put desilo. sad sam im poslao mail pa da vidimo odgovor.Willy je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:31Meni nije nikad za nekoliko godina igranja kod njih.kladionicar03 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:16jel se nekome jos nulirala racun u premieru, ja sam do prije 5 minuta imao neke pare na racunu i sad gledam 0 pise, nikad prije nisam dozivio ovako nesto![]()
- kladionicar03
sve je uredu, proglasili su mi uzivo listic kao dobitan te su naknadno proglasili kao gubitan listic i povukli su taj dobitak s racuna, poslije njihovog odgovora sam provjerio, cekao sam bio na utakmicu Larne-Carrick jos jedan gol i pala gol za 4-0 i nakon ovoga provjerim sad vidim promasen penal a premier je proglasio bio tako brzo da je dobitan listic,nisam ni pratio bio tu utakmicu vise, bezveze su me zbuniliGoretzka je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:41Drug udji u opciju racun preko kompa tamo ti pise kad si uplatio novac na racun i kad si isplatio i kako si isplatio. Pogledaj mozda neko ima tvoju sifru, neki prijatelj i slicno. Mozda je on sebi poslao. Ne vidim kako bi ti drugacije skinuli osim ako ne igras e-igre. Meni se znalo par puta desiti da lupam imam 65KM na racunu igram do 50KM i izadjem. Na racunu mi ipak pise 65KM kao da nisam nista igrao, ali tek mi kroz neko vrijeme osvjezi i skine tih 15KM. Ako nista od ovog nije razlog onda se obrati njima i pitaj sta je.kladionicar03 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:37ja se preko 10 godina kladim kod njih ali mi se ovo prvi put desilo. sad sam im poslao mail pa da vidimo odgovor.

- kladionicar03
imam na jednom listicu psg 1x i na jednom listicu galatu 2 kako stvari stoji morat cu po kliker ici sad 

Šugavi Leipzig gol za 300 kermi 

- feniksptica
- Kontakt:
Yebote Tito i Inter i Korneri. 27. minuta nema nijednog kornera p vam materina
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tu je cak i Flashscore stavio 4:0, cak i da je zavrsilo 4:0 iako je taj "fantomski" gol pao u 83' minuti, vidim sad da je ispravljeno na 3:0kladionicar03 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:55sve je uredu, proglasili su mi uzivo listic kao dobitan te su naknadno proglasili kao gubitan listic i povukli su taj dobitak s racuna, poslije njihovog odgovora sam provjerio, cekao sam bio na utakmicu Larne-Carrick jos jedan gol i pala gol za 4-0 i nakon ovoga provjerim sad vidim promasen penal a premier je proglasio bio tako brzo da je dobitan listic,nisam ni pratio bio tu utakmicu vise, bezveze su me zbunili![]()
Znam to jer sam cekao jednu utakmicu iz te lige pa pratio druge rezultate

Don't believe the hype.
- kladionicar03
i ja sam na flashcore pratio, inace cekam zbog **** VAR sistema da se potvrdi gol ali danas kontam kakav var i sjeverna irska ligaakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 22:04Tu je cak i Flashscore stavio 4:0, cak i da je zavrsilo 4:0 iako je taj "fantomski" gol pao u 83' minuti, vidim sad da je ispravljeno na 3:0kladionicar03 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:55sve je uredu, proglasili su mi uzivo listic kao dobitan te su naknadno proglasili kao gubitan listic i povukli su taj dobitak s racuna, poslije njihovog odgovora sam provjerio, cekao sam bio na utakmicu Larne-Carrick jos jedan gol i pala gol za 4-0 i nakon ovoga provjerim sad vidim promasen penal a premier je proglasio bio tako brzo da je dobitan listic,nisam ni pratio bio tu utakmicu vise, bezveze su me zbunili![]()
Znam to jer sam cekao jednu utakmicu iz te lige pa pratio druge rezultate![]()

13.5/Hardarway +
Kladionica Sportsplus, na netu je po 20.5
Kladionica Sportsplus, na netu je po 20.5
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Portooooooooooooo. U 95. minuti. 

Nadam se da ce biti opljackani svi igraci Juventusa, a ovi iz Tuzle i Zeljeznicara biti yebani.

Pojačam kvotu da bude preko 10.
ŠIBENIK!
- kladionicar03
Hachimura 14.5 ima vrijednostikladionicar03 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 00:20odlicno si ga uhvatio, nema vise nigdje po toj marginine igra ante pa se moze u jrue, middleton plusevi
- kladionicar03
igrao sam ga bio ali je OUT i on. westbrook sad ima vrijednosti tu na 24,5 samo da ne bude rani BOWOLF20 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 00:21Hachimura 14.5 ima vrijednostikladionicar03 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 00:20odlicno si ga uhvatio, nema vise nigdje po toj marginine igra ante pa se moze u jrue, middleton plusevi

WWIN
19.5/Adebayo -
10,5/Anthony +
19.5/Adebayo -
10,5/Anthony +
- kladionicar03
e ovo nikad nisam dozivio, na jednom listicu cekam mitchella 24,5 plus, na jednom listicu clarksona 16,5 plus. na poluvremenu mitchell ima 22 a clarkson 13 poena, kontam prolazi oba, evo kraj utakmice mitchell 22 a clarkson 15 poena. ovo mi je jedan od najgori padova ikad 

- Shategabri
- Kontakt:
Smeće zvano Fox...neki dan samo on over, hajde reko sinoć under da probam... I prebaci **** granicu 3.5 sec prije kraja... Pa umro smećaru štrkljavi.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.