NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Lebron uzeo 2 suta na pocetku zadnje cetvrtine i poslije kad se rijesila utakmica jedan, smijesno ovoliko pasivan biti, Jr mora igrati prije debila Ronda, ono je kriminalno, Caruso je pu o falio zbog licnih jer lik energiju donosi strasnu. Realno ni Houston nece ici trica ovako svaku, ali nezgodan su matchup jer Davis nema muda da ukuca Tuckera zajedno s loptom. Houston kolko god gotivio Hardena igra vrlo ruznu kosarku
Giannis zasluzuje kritike sve da igra protiv prime Warriorsa, a ne Heata.
Ova ekipa Bucksa uopste nije losa i 90% superstarova bi osvojilo istok sa njom.
Ova ekipa Bucksa uopste nije losa i 90% superstarova bi osvojilo istok sa njom.
- Gumistucna
- Kontakt:
Giannis svaki playof pokaze kolika je prevara,i koliki je stat padder u RS
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Lakersi u 7
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Do kraja karijere mu je ostalo samo da skuplja kolekciju postera, ostalo sigurno neće.
Velika je razlika Kada svi idu na skok ....ocigledno imas taktiku Kada igras small-ball.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 sep 2020, 05:04I kako HOU gradi visoke LAL, posebno Tucker i Covington,a POR to nije mogao ni sa Whitesideom i Nurkicem...
Dok sam ja to kritikovao, drugi pravdali...
btw,Portland i kada je dobio L.A, Ovi su imali vise skokova a Houston izbacio OKC a ovi skoro svaku tekmu vise skokova

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 05 sep 2020, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
A sta kae pivotiro lazni grk nisu ono koraci
Samo jos jedan dokaz da regularna sezona i play off haman da nisu isti sport. Ligi trebaju takvi igraci za zabavu i gledaoce sa brojkama, zakucavanjima, pa im se tolerise sve i svasta npr. koraci oni donose zaradu, on je zasluzeno MVP ali ja bi preispitao smisao davanja te nagrade jer ta nagrada ima neku tezinu na papiru a u praksi to bas i nije tako. Ja bi tu nagradu spojio sa play offom dakle davao bi je u ovisnosti od igara u regularnoj sezoni i play offu tada bi bila relevantnija, Finals MVP biostavio ovako kako jeste.

Samo jos jedan dokaz da regularna sezona i play off haman da nisu isti sport. Ligi trebaju takvi igraci za zabavu i gledaoce sa brojkama, zakucavanjima, pa im se tolerise sve i svasta npr. koraci oni donose zaradu, on je zasluzeno MVP ali ja bi preispitao smisao davanja te nagrade jer ta nagrada ima neku tezinu na papiru a u praksi to bas i nije tako. Ja bi tu nagradu spojio sa play offom dakle davao bi je u ovisnosti od igara u regularnoj sezoni i play offu tada bi bila relevantnija, Finals MVP biostavio ovako kako jeste.
Zamisli da nakon svega sto su Lakersovci pisali za Hardena i Westbrooka, bas njih dvojica izbace najboljeg igraca lige i najboljeg visokog.
Ceka se Playoff Bron.

Ceka se Playoff Bron.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Navijaci Lakersa su vec pola decenije bilo maskirani u navijače GSWa bilo navijali za Lakerse ismijavali Hardena i Westbrooka i onda da ih dobiju bas kad jednu sezonu od 10 imaju konkurentnu ekipu i kad su zesci outsideri to bi bio smjehotres
Ontopic, filozofija je jednostavna. James i Davis trebaju postizati preko 50, LAL treba pucati tricu bar 33% i Hardena limitirati ispod 30 poena. Ovo sve se mora uraditi ako misle proći

Ontopic, filozofija je jednostavna. James i Davis trebaju postizati preko 50, LAL treba pucati tricu bar 33% i Hardena limitirati ispod 30 poena. Ovo sve se mora uraditi ako misle proći
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako mislis ceka se? Sinoc umalo tripl double eno Lebronauta James vec sprema ubitacne slike sa brojkama, izdominirao goat James, Kuzma i Rondo krivci.
U ovoj seriji navijam za boljeg Jamesa, sinoc nije razocarao i donio je pobjedu.
U ovoj seriji navijam za boljeg Jamesa, sinoc nije razocarao i donio je pobjedu.
James je sinoc potvrdio da ga u duelu sa Clippersima ne moze niko cuvati.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 sep 2020, 10:43Navijaci Lakersa su vec pola decenije bilo maskirani u navijače GSWa bilo navijali za Lakerse ismijavali Hardena i Westbrooka i onda da ih dobiju bas kad jednu sezonu od 10 imaju konkurentnu ekipu i kad su zesci outsideri to bi bio smjehotres![]()
Plus, na sve to ce cuvati Kawhija.
Monstrum.
Ovakvi kom su bili isto poslije prve tekme Por vs LAL,sacekajmo drugu tekmu pa onda donjeti neki sud. Ma da sam ja isto misljenja da ce ovo Houston proci mozda 4-2 za njih.
A sta reci za Butlera i Miami,kakva igra u odbrani Miamija,deff zasluzuju finale istoka,gdje ce nadam se biti i moj Boston
A sta reci za Butlera i Miami,kakva igra u odbrani Miamija,deff zasluzuju finale istoka,gdje ce nadam se biti i moj Boston

- invincible1921
- Kontakt:
Kuzma je mozda i najvise overeated igrac lige, da igra u memfisu ne bi ni cuo za njega. Vako ga se smatra ozbiljnim igracem
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
koraci ko vrata pa cak i u nbaTheChief je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:33Evo. Jos sam je usporio.lumani je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:32Ako neko ima scenu neka postavi,dosta sumnjiva je bila.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 sep 2020, 02:26
I to je dozvoljeno.Iz pivotiranja mozes napraviti centarski korak.Dakle ono sto je nezamislivo u FIBA kosarci da stanes na rolingu, pivotiras i pravis centarski korak u NBAu moze.
@L train Nidje veze.Stvar ukusa, ali nepoznavanje pravila je nedopustivo.![]()
1. Sam roling je dvokorak u biti, znaci isto ko da ides desna lijeva i stanes
2.On jos i pored stavke 1 izmisli dodatne korake
=\_1921_/=
Bice MVP nakon metle 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Frajer napravio pet koraka

Šta kaže NEZ treba se Edin updateovati 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Treba objediniti RS i PO sto se MVPa tice, stvarno je ovo postalo smijesno
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.