Madrid i Atletico jedino.Asteriks je napisao/la:Spursi su za Pocheova mandata ulozili cirka 270m funti, ukupno. Gledajuci net spend, cisto sumnjam da u te cetiri godine ima ekipe sa nizim, a da redovno igra lp.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ima Isco, ali yebiga, dobaci samo do treće.marconato je napisao/la:Nisam vidio da neko ima krivlje noge, k'o šestar, ali zato kad ubaci iz prve u petu...
Dobro, svaki fudbaler ima krive noge, ali kod Mbappea je bas upecatljivo. Jos su bas duge, pa dodje do izrazaja.TonySosa je napisao/la:Ima Isco, ali yebiga, dobaci samo do treće.marconato je napisao/la:Nisam vidio da neko ima krivlje noge, k'o šestar, ali zato kad ubaci iz prve u petu...
Kad su dali gol za 3-1 Buffon se raduje ko malo dijete, ko veli: dobro je, jos imam sanse za pehar...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mogu misliti koliko su procentualno velike te šanse 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kada gledam Mbapea kao da gledam Henryja nekad.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Kada gledam Mbapea kao da gledam Henryja nekad.

S tim sto je malo sitniji i nizi...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ko sudi na Bernabeu? Frajer siluje CSKA
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Portugalac nekiLillard je napisao/la:Ko sudi na Bernabeu? Frajer siluje CSKA
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li Roma nema šanse za prvo mjesto?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nema, gleda se međusobni omjer. Čudi me da ti to ne znaš.IlCapitano je napisao/la:Je li Roma nema šanse za prvo mjesto?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Real - Bajern osmina, dvoboj "titana".
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma ni ne sjećam se kako su tačno igraliMokes je napisao/la:Nema, gleda se međusobni omjer. Čudi me da ti to ne znaš.IlCapitano je napisao/la:Je li Roma nema šanse za prvo mjesto?

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Marcelo se vratio, odmah pljušti pozadi.
Ovaj Solari nece dugo izdrzati. Real nije odigrao utakmice kako treba otkad je tu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Treba ti logicko-racionalni, ne memorijski dio mozga.IlCapitano je napisao/la:Ma ni ne sjećam se kako su tačno igraliMokes je napisao/la:Nema, gleda se međusobni omjer. Čudi me da ti to ne znaš.IlCapitano je napisao/la:Je li Roma nema šanse za prvo mjesto?

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Rejal nije odigrao utakmice kako treba svu sezonu.Manuel je napisao/la:Ovaj Solari nece dugo izdrzati. Real nije odigrao utakmice kako treba otkad je tu.
27.10.2020
To stoji ali barem bi nekad stvorili bruku sansu i ispromasivali se a sad ni to. Pokusati dovesti Contea svim silama.leorey je napisao/la:Rejal nije odigrao utakmice kako treba svu sezonu.Manuel je napisao/la:Ovaj Solari nece dugo izdrzati. Real nije odigrao utakmice kako treba otkad je tu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Imao je Real šansi,ali nema ko gola dati.
Boli ga k.... dobio je ugovor do ljeta 2021 .I oni odmah poletili da mu ponude ugovor,sasvim je normalno da sa nekom promjenom u 90% slucajeva dodje do pozitivnog soka ekipe.Tako je i sa njim bilo ok prve dvije tekme i ovi odmah ugovor.Sad je miran svakako Solari,osigurao se finim ugovorom.Manuel je napisao/la:Ovaj Solari nece dugo izdrzati. Real nije odigrao utakmice kako treba otkad je tu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma kako nema? Tu je najbolja 9 na svijetu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Imao je Real šansi,ali nema ko gola dati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.