Moderatori/ce: insider,Pasha
-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 22 nov 2009, 19:41
[/quote]Nije mi jasno kuda vodiš ovu raspravu,kažem nitko od navijača ZRINJE nije bio u Zenici i točka.

OK??[/quote]
Sad ti kontas da ces se odbraniti tako sto kazes da niko nije bio jeste ih bilo ali nije bilo mnogo kao sto ti kazes grmilo se hahahaha
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
Zike_HzSa
-
Kontakt:
FK Sarajevo je napisao/la:ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Vi na Kosevo necete smjeti ni doci a i na Bilino polje sto dosli samo zato sto nema Robova sto oni bojkotuju
Zaključili smo svi da Nitko od ULTRASA nije bio u Zenici,tako isto da nitko od ULTRASA neće biti i na Koševu.

Bilo vas 40 u Zenici a Hordi na B.B bilo 200
Ma zasto da se svadjamo s njima majke ti ?
Mi nismo spali na taj nivo da se prepiremo s njima koliko je njih bilo , a koliko nas !
I samo znamo da smo najjača navijacka skupina u BiH , tako da nea razloga za daljnju raspravu!
Njih 40 u Zenici , a nas 600 !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
-
ZRINJSKI-MOSTAR
Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 22 nov 2009, 19:46
Zike_HzSa je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Vi na Kosevo necete smjeti ni doci a i na Bilino polje sto dosli samo zato sto nema Robova sto oni bojkotuju
Bilo vas 40 u Zenici a Hordi na B.B bilo 200
Ma zasto da se svadjamo s njima majke ti ?
Mi nismo spali na taj nivo da se prepiremo s njima koliko je njih bilo , a koliko nas !
I samo znamo da smo najjača navijacka skupina u BiH , tako da nea razloga za daljnju raspravu!
Njih 40 u Zenici , a nas 600 !
E ova ti je drama,alo

do suza

Nek ste vi najjača navijačka skupina pa kud puklo da puklo

Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
-
kriticar
-
Kontakt:
Samo me zanima od ovih što pljuju po Ultrasima, da li su oni odradili ijedno gostovanje?
Ama baš ijednom?????
Kako moji dragi radovci kažu: ideja, a ne masa

-
kriticar
-
Kontakt:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Vi na Kosevo necete smjeti ni doci a i na Bilino polje sto dosli samo zato sto nema Robova sto oni bojkotuju
Zaključili smo svi da Nitko od ULTRASA nije bio u Zenici,tako isto da nitko od ULTRASA neće biti i na Koševu.

niti je itko od nas bio na kupu
a gdje su oni nestali u onom prakiću poslije kupa??
Ako nema disciplina na olimpijadi, ono kros kako li se već zove, treba ga uvesti, sarajlije bi osvojile sve medalje

-
um vuk
-
Kontakt:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Vi na Kosevo necete smjeti ni doci a i na Bilino polje sto dosli samo zato sto nema Robova sto oni bojkotuju

ma bola niko nije bio ni na kup utakmici na koševu,nismo ih mi gonjali po parku,nismo smjeli odradit gost.na grbavici sa olimpikom poslije slučaja u širokom,nitko nije bio u doboju na kupu (srijeda 14:00),kao ni u laktašima,pa evo i sad u zenicu nisu došli ultrasi nego studenti iz sarajeva i zenice..uglavno mi smo 0..
a slobodno nastavite drkat na nas

Zadnja izmjena:
um vuk, dana/u 22 nov 2009, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
-
ero
-
Kontakt:
-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 23 nov 2009, 14:22
cuj ja dijete...ne znam za @FK Sarajevo
ero drug moj...sto vas nije bilo vise na tekmi...reci mi bola....vise vas je bilo prosli put dok smo mi bili prisutni na jugu,i nemoj meni pricat da sam dijete delikventu jedan...pricas meni nesto za gostovanja a ti haj reci meni jesil juce bio sa svojim Nultrasim al iskreno

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
-
um vuk
-
Kontakt:
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 23 nov 2009, 15:21
vama svaka cast sto ste dosli nisam ja nista lose rekao

SMRT FASIZMU!!!
-
ero
-
Kontakt:
@ rob do bagro
jesam prijatelju bio sam već četvrtu godinu za redom sam u zenici ako te baš zanima to mi je i najdraže gostovanje
a što ti čovijek kaže kako možes pričat o našoj brojci kad vi nikad niste dosegli trocifreni broj u mostaru,ja na tu kartu nebi igro...
što se tiče naše brojnosti bilo nas je oko 150,prošle godine 180 al prošle godine je bila noćna utakmica i išli smo sa dva busa i bilo je još auta i kombija (nemogu se sjetit jel bila nedelja ili subota al nebitno) ove godine smo imali samo vlak,nesto sitno ljudi se snašlo za prevoz i bila je subota termin 13h znaci da zorom trebaš krenut. ima ljudi koji i subotom rade do 13-14 sati pa eto mozda je to taj razlog sto nas je bilo malo manje
pitanje za tebe gdje ste u mostaru gdje ste u medjugorju gdje ste u neumu i na kraju krajeva gdje ste u **** vitezu kad bi svaka ozbiljna grupa pregazila 40-tak navijača 20-tak kilometara od vašeg grada...
Zadnja izmjena:
ero, dana/u 23 nov 2009, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 23 nov 2009, 18:30
ok ako si bio...recimo.
SMRT FASIZMU!!!
-
ero
-
Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:ok ako si bio...recimo.
nemogu ja to tebi dokazat ustvari mogu al koji bi **** ja tebi slao slike,netrebam se ja tebi pravdat nego reci ti meni koliko si puta bio u mostaru (nemoraš iskreno jer ja znam koliko su puta pod bb bili robijaši a koliko puta su izostali)
-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 23 nov 2009, 18:36
ero je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:ok ako si bio...recimo.
nemogu ja to tebi dokazat ustvari mogu al koji bi **** ja tebi slao slike,netrebam se ja tebi pravdat nego reci ti meni koliko si puta bio u mostaru (nemoraš iskreno jer ja znam koliko su puta pod bb bili robijaši a koliko puta su izostali)
eto ti odg. sam si rekao...na sve i jedno gostovanja idem,iskreno necu da lazem nisam ja djete neko od 17-18 god...nisam jednom otisao u Mostar i to bas taj put kad nas je Murija bila zaustavila i vratila kuci
Zivio

SMRT FASIZMU!!!
-
FK Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la FK Sarajevo » 23 nov 2009, 18:41
rob do bagro je napisao/la:cuj ja dijete...ne znam za @FK Sarajevo
ero drug moj...sto vas nije bilo vise na tekmi...reci mi bola....vise vas je bilo prosli put dok smo mi bili prisutni na jugu,i nemoj meni pricat da sam dijete delikventu jedan...pricas meni nesto za gostovanja a ti haj reci meni jesil juce bio sa svojim Nultrasim al iskreno

Dijete sam nisam novorodjece ali nisam jos ni punoljetan

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
ero
-
Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:ero je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:ok ako si bio...recimo.
eto ti odg. sam si rekao...na sve i jedno gostovanja idem,iskreno necu da lazem nisam ja djete neko od 17-18 god...nisam jednom otisao u Mostar i to bas taj put kad nas je Murija bila zaustavila i vratila kuci
Zivio

i kako onda mozes hakat nekoga ko vas je presao u kako da nazovem "duelima"

što se tiče gostovanja i brojnosti
nijee to fino od tebe........smaramo obojica

-
rob do bagro
-
Kontakt:
Postao/la rob do bagro » 23 nov 2009, 18:46
To je tvoje misljenje...ja imam svoje,necemo vise smaranja
SMRT FASIZMU!!!
-
ZRINJSKI-MOSTAR
Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 23 nov 2009, 20:08
Nepotrebno se raspravljaš sa njima...
Nismo bili nigdje i gotovo,nego okrenimo se mi Širokom.Ta utakmica se mora dobiti.Kakva je situacija sa kartonima i ozljedama?
ZRINJSKI
-
Marin
-
Kontakt:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nepotrebno se raspravljaš sa njima...
Nismo bili nigdje i gotovo,nego okrenimo se mi Širokom.Ta utakmica se mora dobiti.Kakva je situacija sa kartonima i ozljedama?
Mene više brine kakva im je situacija s glavom! Svako drugo kolo su nam najgori igrači oni koji bi trebali biti prevaga pa igramo vruće-hladno. Musa odigra jednu dobro,a onda tri k`o neka tetkica, ne isprlja se za 90 minuta. Zadro dobar protiv Slovana pa ga nigdje protiv puno lošijih ekipa i sl. Tabi preore terene kad igra ali po utakmici bukvalno promaši loptu nekoliko puta što mi je malo smješno za profesionalnog igrača!
-
ZRINJSKI-MOSTAR
Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 23 nov 2009, 20:25
Marin je napisao/la:ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nepotrebno se raspravljaš sa njima...
Mene više brine kakva im je situacija s glavom! Svako drugo kolo su nam najgori igrači oni koji bi trebali biti prevaga pa igramo vruće-hladno. Musa odigra jednu dobro,a onda tri k`o neka tetkica, ne isprlja se za 90 minuta. Zadro dobar protiv Slovana pa ga nigdje protiv puno lošijih ekipa i sl. Tabi preore terene kad igra ali po utakmici bukvalno promaši loptu nekoliko puta što mi je malo smješno za profesionalnog igrača!
Prodrmačemo mi njih malo prije utakmice,jer nose sveti dres i moraju da se bore kao lavovi na terenu.U suprotnom nek idu.

Svakako je kraj polusezone i sve će leći na svoje mjesto samo da dobijemo Širokog..
ZRINJSKI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.