Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la harishp » 26 nov 2010, 22:46

Steve je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Sta to sad znaci? Na ovakav post prizivati "pljuvatore" moze znaciti jedino da oni sto su tvrdili da ga se treba kazniti to sad kao dokazano da nisu u pravu? Ja i dalje stojim pri mome misljenju da nije ovako lahko trebalo preci preko ovoga,ima izreka:ko te jeb.o jednom jeb.at ce te opet :mrgreen:
znaci kad i sam susic kaze da je za njega zavrsen ovaj "slucaj" da se nema sta vise pricati. beg je napravio glupost veliku, al se covjek izvinio selektoru i to je to! sta sad treba, da begu j.ebemo mater za sva vremena jeli?
@Steveo ja bi ga kaznio s tim,da kupi sve i jednom igracu kao i strucnom stabu mobilni telefon za uspomenu. :mrgreen:
@Curtmo kontejneru ne kakuckaj,ti si moj idol. :lol:
P.S posto znas da se vecina postova odnosi na tebe,itekako procitas post.Samo sad moras ispasti frajo pa biti od rijeci.kobajagi da ne citas,I belaj odgovoriti,jer ces se izdati.Sam sebe jedes. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 nov 2010, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 nov 2010, 22:49

Steve je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Sta to sad znaci? Na ovakav post prizivati "pljuvatore" moze znaciti jedino da oni sto su tvrdili da ga se treba kazniti to sad kao dokazano da nisu u pravu? Ja i dalje stojim pri mome misljenju da nije ovako lahko trebalo preci preko ovoga,ima izreka:ko te jeb.o jednom jeb.at ce te opet :mrgreen:
znaci kad i sam susic kaze da je za njega zavrsen ovaj "slucaj" da se nema sta vise pricati. beg je napravio glupost veliku, al se covjek izvinio selektoru i to je to! sta sad treba, da begu j.ebemo mater za sva vremena jeli?
Ma jok,to sto je selektor pustio da ovo prodje bez ikakve kazne je najbolje rijesenje,sutra kad iznenada povisena temperatura pogodi npr.Lulica pa ne bude od njeg par dana ni traga ni glasa za vrijeme kada je trebao biti u reprezentaciji,treba li njega kazniti??Koji bi bio odgovor na njegovo pitanje"A sto mene selektore,a nisi Begovica"??
I ne kazem da treba Begovicu "j.ebat mater za sva vremena",ne znam odkud ti to,ali ni pustiti ga bez ikakve sankcije mi se ne cini najboljim rijesenjem..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 26 nov 2010, 22:56

Dylan Dog je napisao/la: Ma jok,to sto je selektor pustio da ovo prodje bez ikakve kazne je najbolje rijesenje,sutra kad iznenada povisena temperatura pogodi npr.Lulica pa ne bude od njeg par dana ni traga ni glasa za vrijeme kada je trebao biti u reprezentaciji,treba li njega kazniti??Koji bi bio odgovor na njegovo pitanje"A sto mene selektore,a nisi Begovica"??
I ne kazem da treba Begovicu "j.ebat mater za sva vremena",ne znam odkud ti to,ali ni pustiti ga bez ikakve sankcije mi se ne cini najboljim rijesenjem..
kakva je to kazna/sankcija bila za misimovica pred uzvrat baraza u zenici kad ga je udarila odjednom ozljeda pa onda momcina zaigra dva dana kasnije za wolfsburg? meni je dovoljno ovo sto susic kaze, svakako je ova glupost sto je beg napravio za osudu, al' sve ima svoje granice i sto se mene tice ovo je case closed..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 nov 2010, 22:59

Steve je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Ma jok,to sto je selektor pustio da ovo prodje bez ikakve kazne je najbolje rijesenje,sutra kad iznenada povisena temperatura pogodi npr.Lulica pa ne bude od njeg par dana ni traga ni glasa za vrijeme kada je trebao biti u reprezentaciji,treba li njega kazniti??Koji bi bio odgovor na njegovo pitanje"A sto mene selektore,a nisi Begovica"??
kakva je to kazna/sankcija bila za misimovica pred uzvrat baraza u zenici kad ga je udarila odjednom ozljeda pa onda momcina zaigra dva dana kasnije za wolfsburg? meni je dovoljno ovo sto susic kaze, svakako je ova glupost sto je beg napravio za osudu, al' sve ima svoje granice i sto se mene tice ovo je case closed..
Razlike je u tome,sto se za razliku od Begovica za Misimovica znalo gdje je i zasto nece igrati protiv Portugala :mrgreen: ,a i onako mislim da je davno trebalo davno presjeci ove slucaje gdje igraci ne javljaju selektoru zasto nisu na okupljanju,igraci koji ne mogu pomoci ni pola sata reprezentaciji a za 48 sati sprintaju u oba pravca za klub,ali za to nisu krivi oni,kriv je onaj ko to dopusti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2010, 23:01

Steve je napisao/la:
Tad je bio Ciro,da je ostao Misimovic ni dan danasnji nebi zaigrao za repku.poznajuci obadvojicu tvrdoglavih stvorenja.
Problem u slucaju nekaznjavanja moze biti.Ako je Begovic prosao ovako glatko,i meni je bolje da se kiselim u kadi i odmaram nego zajebavam bezveze po repci.Tako ce gotovo vecina reprezentativaca razmisljati.
i kad dodje odlucujuci mec,pola ih obolilo od zausnjaka iii od neke opasne bolesti i fobije od bilo kakvih telefona i telefonskih razgovora :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 nov 2010, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 26 nov 2010, 23:02

Osudit da malo neozbiljno :lol: red,rad,disciplina!!!!

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 26 nov 2010, 23:05

harishp je napisao/la: Tad je bio Ciro,da je ostao Misimovic ni dan danasnji nebi zaigrao za repku.poznajuci obadvojicu tvrdoglavih stvorenja.
Problem u slucaju nekaznjavanj moze biti.Ako je begovic prosao ovako glatko,i meni je bolje da se kiselim u kadi i odmaram nego zajebavam bezveze po repci.Tako ce gotovo vecina reprezentativaca razmisljati.
i kad dodje odlucujuci mec,pola ih oboliko od zausnjaka. :roll:
ovog je zakinuo mile ronhill, a drugome nestao mob. ;) kako god okrenes, pravila su tu za sviju a ne samo za pojedince..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2010, 23:07

Steve je napisao/la:
harishp je napisao/la: Tad je bio Ciro,da je ostao Misimovic ni dan danasnji nebi zaigrao za repku.poznajuci obadvojicu tvrdoglavih stvorenja.
Problem u slucaju nekaznjavanj moze biti.Ako je begovic prosao ovako glatko,i meni je bolje da se kiselim u kadi i odmaram nego zajebavam bezveze po repci.Tako ce gotovo vecina reprezentativaca razmisljati.
i kad dodje odlucujuci mec,pola ih oboliko od zausnjaka. :roll:
ovog je zakinuo mile ronhill ;) , a drugome nestao mob. kako god okrenes, pravila su tu za sviju a ne samo za pojedince..
Da smo Francuska repka kao sto nismo.pa da imamo tri postave kako treba.
Vidio bi,sto bi kazne letile.
Ovako samo boga moliti da nekom opet ne sune u glavu.Pogotovo ne sad u kvalifikacijama.
P.S Za Ronhila i tu pricu,cisto sumnjam.Jer Miske po toj logici nebi odavno vec zaigrao za BIH repku.Cirina naivna izvlakusa.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 26 nov 2010, 23:39

Citajuci postove o nasim reprezentativcima shvatio sam da bi po "vasem"(znaju oni na koje se odnosi) trebalo kazniti:
-Begovica zbog ovog slucaja,
-Spahica zbog izjave za navijace
-Ibisevica jer je kako ga neki nazivaju kloc
-Misimovica zbog onog sa Portugalom i zbog toga sto se vuce po terenu
-Dzeku jer neigra kao u wolsburgu i pijanci...
-Mravca jer je "rukometas"
-Ibricica jer je ufuran i prenafuran,zabija Karlovcu,Istri.....
-Medunjanina jer je "holandanin"
-Ciru zbog njegove price,Hrvatske....
-Susica sto je los trener/selektor
-Sredojevica,Piplicu i Baljica zbog ovog sastava za Poljsku
-Nadarevic je vec kaznjen
-Pandzu jer je po vasem "kloc"

I kad se oni svi kazne trebamo otic u FIFU i UEFU po ispisnicu onda.Vecina forumasa ima zgrazanje i gadjenje o nekom nasem reprezentativcu ili o vecini,neki cak i o svima.Pljuju ih kad god stignu,jedva cekaju neki kiks...alo ljudi,dali ste normalni?Hocete uspjeh,plasman na prvenstvo a kaznili bi ili otjerali 90% igraca.
Nama trebaju samo dvije stvari:izbjeci suspenziju i pokupiti ove mlade igrace a ne tjerat i kaznjavat
RIP SALE VILENJAK

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2010, 00:59

-Papca, zato što neće da igra. :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2010, 01:28

Virtu4l je napisao/la:-Papca, zato što neće da igra. :P
Papca na prijeki sud i to onaj u Saudijskoj Arabiji 8-)
Krv svoju propisasmo karikajuci na lijevoj strani,a budalas ni mukaule.Ebo mu Mc Coy glavu,blentavu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2010, 10:01

RKO je napisao/la:Citajuci postove o nasim reprezentativcima shvatio sam da bi po "vasem"(znaju oni na koje se odnosi) trebalo kazniti:
-Begovica zbog ovog slucaja,
-Spahica zbog izjave za navijace
-Ibisevica jer je kako ga neki nazivaju kloc
-Misimovica zbog onog sa Portugalom i zbog toga sto se vuce po terenu
-Dzeku jer neigra kao u wolsburgu i pijanci...
-Mravca jer je "rukometas"
-Ibricica jer je ufuran i prenafuran,zabija Karlovcu,Istri.....
-Medunjanina jer je "holandanin"
-Ciru zbog njegove price,Hrvatske....
-Susica sto je los trener/selektor
-Sredojevica,Piplicu i Baljica zbog ovog sastava za Poljsku
-Nadarevic je vec kaznjen
-Pandzu jer je po vasem "kloc"
Boldirano podrzavam. :D

Mogo sam i ovo za Pandzu, ali sta ces kad trenutno nema boljeg.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 27 nov 2010, 14:14

Begovic danas sa Stoke Cityom protiv Manchester Citya.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2010, 15:15

B0SANAC je napisao/la:Begovic danas sa Stoke Cityom protiv Manchester Citya.
Zaustavit ce ih Beg. Da bi meni vratio sto sam ga branio od dusmana. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 nov 2010, 17:46

do 85 minute bilo 0:0 i Beg primi gol:( za 0:1,branio je fantasticno citavu utakmicu,kakvog golmana samo ima BIH!...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 nov 2010, 17:48

Nije baš morao da primi ovaj gol... Iako je lopta bila brza i nezgodna, malo brže da je reagovao odbranio bi, tačnije, ne bi mu prošla ispod ruke... Šteta, Asmir je stvarno stabilan golman, brani sigurno, on je definitivno broj 1 u našoj reprezentaciji.

bosnas_, nije baš fantastično ali eto. Naime, 2 udarca je imao prema golu i obje je uhvatio (dosta jaki udarci), imao jednu greškicu kada mu je Baloteli zamalo zabio jer je on čekao loptu na gol liniji, a trebao je malo bolje reagovati i kod gola.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 nov 2010, 17:52

Kakvo ispucavanje begovića, ovo je kao asistencija, ponovo stoke- manchester city završava 1:1 ovo je postalo standardno :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 nov 2010, 17:57

1:1 je odlican rezultat! Begovic je bio dosta dobar na golu,iz utakmice u utakmicu je sve bolji i bolji,a Mancester C. je trenutno jedna od najboljih ekipa na svijetu! Velika je stva sto BIH ima svog golmana u tako jakoj ligi,samo naprijed Begovicu,bices ti ponos nase reprezentacije!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 18:11

Bosnaš, je li bio "fantastičan" ili "dosta dobar"? :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 04 dec 2010, 15:47

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], kakarut, Normus90, tuzlanskinacin, Zglavkar i 36 gostiju.