FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Merhaba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Merhaba » 02 maj 2017, 11:55

Jao debila :puke: Izvlacit ce se na foru "objektivno novinarstvo". Njima i Hayatu zabranit dolazak na Grbavicu :stop:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 maj 2017, 11:59

al ne odustaju od uvjeravanja da je nad ordagicem bio penal :urnebes: , samo eto sad je mozda i na blagojevicem bio :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 02 maj 2017, 12:00

I sve ovo nam rade 4 dana prije utakmice godine :crazy: :crazy:
Napunimo Grbavicu raja u subotu do vrha, dođite svi i dajte sve od sebe da poguramo igrače.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 maj 2017, 12:22

Sa ovim člankom pitarski portal pokušava da se opere i samo odolijeva ulje na vatru koju su oni sa namjerom zapalili!

Odvratni Udbaški qurtoni!

Edit:

Plus qurtoni u našim redovima koji su se također prodali za siću! Drago mi je što su maske pale i sada je svima jasnije kako stoje stvari:
Storm je napisao;
Ovaj portal je postao medijski partner iskljucivo zbog foruma i onoga sto smo mi napravili ovdje na forumu, a ne zbog svojih vijesti
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 02 maj 2017, 12:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 maj 2017, 12:23

i vi čitate svašta :mrgreen:

zavist sviju kontra Želje je sve veća i veća ... ko ih jeb.e sviju!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2017, 12:39

Ipak to nije razlog da se još jednom ne nasmijemo medijskom partneru Fudbalskog kluba Željezničar :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 02 maj 2017, 12:46

___ je napisao;
Ovaj portal je postao medijski partner iskljucivo zbog foruma i onoga sto smo mi napravili ovdje na forumu, a ne zbog svojih vijesti
Haha pa ovaj lik zajedno sa dr moderatorima trazili clanske da bi mogli pristupit tajnom forumu, lagali raju da ih mogu lakse kontrolirat. Gori nasi ispadose nego pitari u pm.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 maj 2017, 13:02

Malo da se podsjetimo ko je moderator "tamo" i ko je pljuvao legende organizovano, omalovažavao Željovce i krojio javno mnijenje, zavađao raju i širio laži!

Prodane duše! Za kartu na zapadu! Stidite se!

slika
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 02 maj 2017, 13:06

Neandertalac je napisao/la:Malo da se podsjetimo ko je moderator "tamo" i ko je pljuvao legende organizovano, omalovažavao Željovce i krojio javno mnijenje, zavađao raju i širio laži!

Prodane duše! Za kartu na zapadu! Stidite se!

slika
To je ta priča, Dejo aka menadžer u pokušaju Nikolić je bolji i više vrijedi od Amara. E moja lobotomijo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 02 maj 2017, 13:12

Pa ptice na grani znaju da je onaj tamo portal bolje reci forum napravila odabrana ekipa koja je ranije bila ovdje, radi licne koristi, sigurno imaju neke pare od klikova i reklama.

Kao medijiski partner su 0 jer niko od njih nije novinar, nego obicni likovi koji su iskoristili momenat kad je SS.ba uradio sta je uradio.
- Zeljeznicar -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 maj 2017, 13:16

Ne stavljaj ovo, taman sam zaboravio na ovu bruku :facepalm: , da jedan navijac zelje ovo moze napisat i dan danas ne mogu vjerovat, fuj :puke:
dejo menadjer u pokusaju vrijedniji od amara :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 maj 2017, 13:49

Joj kako Vam se da vise? Kakvi medijski partneri i racku? Forsirati 1921 TV koja fakat jedina prati Zelju u svakom pogledu. A takodje ima site i forum, pa kome se da eto...Opasna se ponovo igra vrti oko Zelje. Zavist, ljubomora strah. A mi fakat ne znamo ( klub, uprava, navijaci, svi zajedno) da popiskimo konkurenciju i dusmane, nego se izmedju sebe svadjamo i ganjamo sitne malogradjanske interese....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 02 maj 2017, 14:54

Monci je napisao/la:Joj kako Vam se da vise? Kakvi medijski partneri i racku? Forsirati 1921 TV koja fakat jedina prati Zelju u svakom pogledu. A takodje ima site i forum, pa kome se da eto...Opasna se ponovo igra vrti oko Zelje. Zavist, ljubomora strah. A mi fakat ne znamo ( klub, uprava, navijaci, svi zajedno) da popiskimo konkurenciju i dusmane, nego se izmedju sebe svadjamo i ganjamo sitne malogradjanske interese....
[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 02 maj 2017, 15:03

Cemu zamaranja portalima i novinarima. Ko ih j... sviju, trebamo misliti o nama i samo o nasoj igri uz koju smo prvi, a ona je blago recena obicno nista. Od portala i partnera vise me mnogo zabrinjava slaba posjeta u polufinalu Kupa protiv Sirokog. Nismo o tome razglabali, mozda bi neko mogao dati svoj sud o tome. Imamo rezultat, polufinale Kupa, atmosfera oko kluba nikad bolja.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 maj 2017, 15:15

Kazu da malo klubova na Balkanu ima navijace kao Zeljo. Raja se pita zasto. Pa mislim da ne postoji klub koji je okrenuo sezonu i sa -11 dosao na prvu poziciju i 4 kola do kraja je najveci kandidat za titulu, a navijaci i simpatizeri yebu mater i totalno su nezadovoljni. Igrom prvenstveno. Trenerom. Pojedinim igracima. I dok po Hercegovini i Kobiljoj Glavi pucaju cirevi i zucne kese, dok se razvijaju strategije i taktike, dok se vrse lobiranja i medijske hajke protiv Zelje, mi idemo sami protiv sebe. Stanite malo Manijaci, ne moze tako majku mu!!! Moramo stati sada svi ko jedan uz Zelju, napuniti najljepsi i najtrofejniji stadion u subotu i izkarindjat Madjare momacki. Pokazati im ko je najjaci, najveci, pokazati im kako yebe najtrofejniji. To je cilj i smisao!!! Za sve ostalo sacekajmo kraj sezone...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 maj 2017, 15:29

Halo ba nista sad nije bitno, imamo vrlo vrlo vaznu tekmu.

Hajde da se molimo ko se kome moli,.ozbiljno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 02 maj 2017, 15:31

Monci je napisao/la:Kazu da malo klubova na Balkanu ima navijace kao Zeljo. Raja se pita zasto. Pa mislim da ne postoji klub koji je okrenuo sezonu i sa -11 dosao na prvu poziciju i 4 kola do kraja je najveci kandidat za titulu, a navijaci i simpatizeri yebu mater i totalno su nezadovoljni. Igrom prvenstveno. Trenerom. Pojedinim igracima. I dok po Hercegovini i Kobiljoj Glavi pucaju cirevi i zucne kese, dok se razvijaju strategije i taktike, dok se vrse lobiranja i medijske hajke protiv Zelje, mi idemo sami protiv sebe. Stanite malo Manijaci, ne moze tako majku mu!!! Moramo stati sada svi ko jedan uz Zelju, napuniti najljepsi i najtrofejniji stadion u subotu i izkarindjat Madjare momacki. Pokazati im ko je najjaci, najveci, pokazati im kako yebe najtrofejniji. To je cilj i smisao!!! Za sve ostalo sacekajmo kraj sezone...
Bravo za post Monci :salut: :clap:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 maj 2017, 15:37

MocMahale444 je napisao/la:Halo ba nista sad nije bitno, imamo vrlo vrlo vaznu tekmu.

Tako je!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 maj 2017, 15:48

Rokoko87 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Halo ba nista sad nije bitno, imamo vrlo vrlo vaznu tekmu.

Tako je!
Nemamo vremena kukati, jaditi, cmizdriti, kuditi itd.
S Bozijom pomoci 3 bobe uzeti aBd pa put pod noge do cilja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 02 maj 2017, 15:53

Monci je napisao/la:Kazu da malo klubova na Balkanu ima navijace kao Zeljo. Raja se pita zasto. Pa mislim da ne postoji klub koji je okrenuo sezonu i sa -11 dosao na prvu poziciju i 4 kola do kraja je najveci kandidat za titulu, a navijaci i simpatizeri yebu mater i totalno su nezadovoljni. Igrom prvenstveno. Trenerom. Pojedinim igracima. I dok po Hercegovini i Kobiljoj Glavi pucaju cirevi i zucne kese, dok se razvijaju strategije i taktike, dok se vrse lobiranja i medijske hajke protiv Zelje, mi idemo sami protiv sebe. Stanite malo Manijaci, ne moze tako majku mu!!! Moramo stati sada svi ko jedan uz Zelju, napuniti najljepsi i najtrofejniji stadion u subotu i izkarindjat Madjare momacki. Pokazati im ko je najjaci, najveci, pokazati im kako yebe najtrofejniji. To je cilj i smisao!!! Za sve ostalo sacekajmo kraj sezone...
Sve si lijepo napisao samo ne treba zamjeriti raji koja je nezadovoljna svim i svacim i ne trebaju se stvari bacati pod tepih. Takvo izbjegavanje problema u buducnosti dovodi do mnogo vecih. Nismo mi nikad bili kao ostali i ne treba zatvarati oci i na malu sudijsku pomoc, ali treba podvlaciti da su nas masakrirali prvi dio sezone i proslu i neke ranije sezone. Nisam iznenadjen nastupima medija i j... mi se za njima, bitni su mi kao crno ispod nokta. Titulu moramo osvojiti i ako je u ovakvoj situaciji ne osvojimo Petrovicu se treba zahvaliti jer bi neosvajanjem necega sto nam se nudi na tacni pokazao da nije trener za Zelju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.