SlevinKelevra je napisao/la:![]()

Moderator/ica: rio_Ferdy88
SlevinKelevra je napisao/la:![]()
Jest dosao nekad 1897 godine u USA..vjeruj mi da on ne zna gdje je hrvatska, ali da je cuo da je neko u familiji pricao da nosi korijenje odatle... Ja znam amerikanca. Odnosno takozvanog hrvata kome je mati cak hrvatica a n ne zna nikad nije bio kaze mat mu ide u hrvatsku crkvu a on u americku. Ali nikad nije dole bio..zamisli sad kako vaj razmislja kad mu je taj neki pradijed dosao 1897 godineDANTES je napisao/la:čiji?KingJamesMVP je napisao/la:Djed mu je iz Karlovca, naravno da je Hrvat
Ma meni su ovi američki sportovi ogavni, ali priznajem da američki fudbal može da se gleda i što ga više gledam više mi se sviđa. U životu sam gledao 5 utakmica. Od toga tri SB. U ta tri SB svaki put su igrali Rodoljubi.. Prvi put slušam priče veliki favoriti ovo ono dobi ih Mali Mening, mudonja.. Drugi put osveta ovo ono prc opet mali mudonja.. Sinoć gube 28-3. Kontam pa jbt najveća su ekipa zadnje dvije decenije, ali čim im ja gledam gube.. Baš sam im maler. Ugasim ja tv odem spavati, jutros čitam dobili. Čim sam ja prestao gledatiKawhi je napisao/la:Ja ove sezone tek počeo pratiti. Zasad mi Rodjo i Packersi najsimpatičniji. I Brady je gotivan, al star pa nema smisla početi navijati za njih. Moram fino odabrati ekipu.KK_Bosna je napisao/la: pa ja sam mislim jedini covjek na svijetu koji mrzi zelena **** iz bostona i navija za NEP
mančo, pats, hm yebeni glory hunterrio_Ferdy88 je napisao/la:Pogledah snimak, u miru, mora se priznati kad ovako gledaš i nije to bila neka lijepa tekma, dosta grešaka i sa jedne i sa druge strane, odlično prvo pol Falconsa, ubijali su nas run igrom i pass rushom su izbacili Bradya iz ritma, posebno pritiskom kroz sredinu gdje je Mason odigrao horor tekmu, u drugom je već Bill napravio te prilagodbe, što i najbolje radi, te je zaustavio njihovu run igru, nije bilo tog pritiska na Bradyu kao u prvom zbog umora te prednje 4, dok smo s druge strane blicali Ryana dosta više nego u prvom, gdje se Roberts pokazao kao vrlo koristan. Također smo počeli koristiti i mismatch u secondaryu sa Goodwinom na Mitchellu, Poole također na Doli, te možda i naš najbolji igrač sinoć White () koji je pravio probleme Jonesu i Campbellu, nešto kao Vereen dvije god ranije Hawksima. Osim toga nije bilo dropova kad je to bilo najpotrebnije, za razliku od prvog pol, pomogao nam je i Gost sa super pogođenim kickoffima (iako je promašio onaj XP), kao i Quinnov clock menadžment.
![]()
I na kraju taj trd down gdje je Atlanta možda bila i najbolja u PO je skoro pa zaustavljen, imali su samo 1 od 8, tačnije 2 su konvertovali ali taj drugi kroz penalty.
Ryan je tu najmanje kriv, on je imao skoro pa savršen QBR, jedina greška je bila onaj sack koji je popio kad su došli do FG pozicije u zadnjem napadu, jer se mogao možda ranije osloboditi lopte, veliki gospodin, siguran sam da će on imati priliku ponovo doći do Lombardia, ono na kraju kad se probio kroz masu ljudi i svu onu gužvu da bi čestitao Bradyu je pokazatelj klase
DANTES je napisao/la: mančo, pats, hm yebeni glory hunter![]()
Od danas svako ću njihovo finale do kraja da gledam pa ti plačirio_Ferdy88 je napisao/la:DANTES je napisao/la: mančo, pats, hm yebeni glory hunter![]()
![]()
Kaže scouser, koji je za njih navijao dok su Paisely i Shankley harali Evropom
Chew a goddamn clock.Wild stat. Falcons called only 5 running plays after securing a 28-3 lead.
Američki sportovi su jedini koji postoje zbog onoga zbog čega sport i treba postojati. Zabave i ljudi koji ih prate. NFL ima genijalan sistem i definitivno ću trebati češće gledati.DANTES je napisao/la:Ma meni su ovi američki sportovi ogavni, ali priznajem da američki fudbal može da se gleda i što ga više gledam više mi se sviđa. U životu sam gledao 5 utakmica. Od toga tri SB. U ta tri SB svaki put su igrali Rodoljubi.. Prvi put slušam priče veliki favoriti ovo ono dobi ih Mali Mening, mudonja.. Drugi put osveta ovo ono prc opet mali mudonja.. Sinoć gube 28-3. Kontam pa jbt najveća su ekipa zadnje dvije decenije, ali čim im ja gledam gube.. Baš sam im maler. Ugasim ja tv odem spavati, jutros čitam dobili. Čim sam ja prestao gledatiKawhi je napisao/la:Ja ove sezone tek počeo pratiti. Zasad mi Rodjo i Packersi najsimpatičniji. I Brady je gotivan, al star pa nema smisla početi navijati za njih. Moram fino odabrati ekipu.KK_Bosna je napisao/la: pa ja sam mislim jedini covjek na svijetu koji mrzi zelena **** iz bostona i navija za NEP![]()
KingJamesMVP je napisao/la:Imaju slike iz Dubrovnika njega i Rađe
SB51 on FOX Sports is the most-viewed program in television history with a total audience of 172 million.
Pa normalno da je ne logicno,jos imaju Freeman-a. Pa djete od 10 godina bi zvalo na onom 2nd down kad je Ryan sackovan running play, potrosit vrijeme i samo nabit FG, to bi djete u osnovnoj uradilo a ne profesionalni trener.Winters je napisao/la:Chew a goddamn clock.Wild stat. Falcons called only 5 running plays after securing a 28-3 lead.![]()
.
kakav debil je ovaj Fallon, cringy AFrio_Ferdy88 je napisao/la:SB51 on FOX Sports is the most-viewed program in television history with a total audience of 172 million.![]()
I Adriana jemiki_92 je napisao/la:
Edelmanova brada je OP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.