FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas igramo za titulu. Jako i odgovorno, dati sve od sebe, sto se kaze poginuti na terenu. Nema veze ko bude igrao mora odigrati svoju najborbeniju utakmicu u karijeri.
-
- Kontakt:
Danas očekujem taktičko nadmudrivanje dva trenera, bez puno rizika. Mi definitivno ne moramo pobjediti mada lično mislim da hoćemo, ne moraju ni oni. Ta priča, nešto u kost, izginuti na terenu
mi je baš bezveze. Pametno i na kvalitet , njih pustiti ako hoće da ginu
Definitvno imamo kvalitet na svojoj strani i taj momenat mora biti odlučujući, sve ostalo niđe veze.
VTŽ

Definitvno imamo kvalitet na svojoj strani i taj momenat mora biti odlučujući, sve ostalo niđe veze.
VTŽ
Hajde Lendra jedan gol za raju iz Argelinija.[emoji115]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Izvinite sto pisem na temi , al mozel neko postavit tabelu kad je Slavko preuzeo vam klub , koliko je zrinja bjezao ?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mislim da je tad Slavko dosao.HeraklitMracni je napisao/la:Izvinite sto pisem na temi , al mozel neko postavit tabelu kad je Slavko preuzeo vam klub , koliko je zrinja bjezao ?

Nakon 14. kola Zrinjski je bježao 11 bodova,HeraklitMracni je napisao/la:Izvinite sto pisem na temi , al mozel neko postavit tabelu kad je Slavko preuzeo vam klub , koliko je zrinja bjezao ?

Slavko nas je preuzeo nakon 6. kola, iako u 7. kolu nije vodio ekipu u Zenici gdje smo remizirali, tada smo bili na -6

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
E raja a gdje je Nea? Citam vec svaki dan postove skoro 2 god i sad ga nema pa mi cudno 

U srcu nosim te ja ! 1921
Rekao je da ce doci na kraju sezone.PticaSelica1921 je napisao/la:E raja a gdje je Nea? Citam vec svaki dan postove skoro 2 god i sad ga nema pa mi cudno
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Amin da proslavimo tituluLjoZee je napisao/la:Rekao je da ce doci na kraju sezone.PticaSelica1921 je napisao/la:E raja a gdje je Nea? Citam vec svaki dan postove skoro 2 god i sad ga nema pa mi cudno

Hasanovic nije dobio poziv za evropsko 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mi danas imamo jednu utakmicu manje i isti broj bodova kao i Zrinjski. Ali fazom je u tome da smo mi igrali na dva fronta. Da smo halalili kup onda kad i oni mi bi sada ispred njih bili 4 boda i utakmicom manje.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nisam iznenadjen. Nije ga zvao ni u kvalifikacijama, a izborio Evropsko prvenstvo. Malom to treba samo biti dodatni motiv i ne smije psihicki pasti. Bice evropskih i svjetskih u juniorima i seniorima.irfo je napisao/la:Hasanovic nije dobio poziv za evropsko
Nikad ovo vrijeme da prodje.
Uhh kako nas bitna utakmica ceka za 2 sata. Srce na teren![emoji120] [emoji120]
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Samo hrabro i dobru se nadati,ovdje je titula ako zapnuLjoZee je napisao/la:Nikad ovo vrijeme da prodje.

Hasanovic u prvih 11

Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 30 apr 2017, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde Zeljo popravi ovu qrcevu Ned
0:1
Zeba
0:1
Zeba
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
http://livegol.net/stream/MojaTV.htmlfixator je napisao/la:hoce li biti neki link za nas smrtnike koji radimo u nedjelju
https://www.facebook.com/lars1921tv/vid ... 923751072/
evo pa biraj

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
hvala najljepsaTMovac je napisao/la:http://livegol.net/stream/MojaTV.htmlfixator je napisao/la:hoce li biti neki link za nas smrtnike koji radimo u nedjelju
https://www.facebook.com/lars1921tv/vid ... 923751072/
evo pa biraj

mogao bi mali #14Hasanović od muke explodirati danas aBd
sretno plavi
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.