FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 20 maj 2010, 00:42

Sto se tice utakmice ne pobjedi uvijek bolji to je i car nogometa.Borac je iskoristio svoje sanse i sasvim zasluzeno uzeo kup.Ja odavno nisam gledao bolju utakmicu sve ja ali bas bilo na nivou.Isto kao i kad pobjedjujemo tako i kad gubimo mozda i vise volimo svoj klub i budemo gradski navijaci i sportski prihvatimo i poraz.Iduce godine ce biti razocaran ako ne osvojimo duplu krunu al fakat.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 maj 2010, 00:43

veteran je napisao/la:Ako je istina ovo za Haseta onda ste vi jadni!
Što se tiče tekme, ebiga vratili ste se na vrijeme, imali ste vremena dosta ali nije vas išlo. Jednostavno vam se obila o glavu pretjerana samouvjerenost, čim se utakmica u BL završila vi počeli slaviti osvajanje kupa. Eto i da kažem da mi je malčice i žao pojedinih pravih navijača skretničara (prije svega mog najboljeg havera, kao i ovog forumaša Stoleta koji je ok), ali ovih naduvenih što su počeli tekme gledati prije tri mjeseca nije!
brate necemo ovde o navijanju, realno to jest seljakljuk, al da ne idemo dalje...
utakmica - mi bolji od 0 2 oni do 0 2
navijanje - moze bolje, u sustini dobro samo se raja sjebala kad je zeljo primio 2 gola i prestali da navijaju
Za zivot cijeli!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 20 maj 2010, 00:46

Idu dva pehara ulicom, jedan je mozda Zeljin, drugi 100 % nije. :mrgreen:

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 20 maj 2010, 00:51

Zaboravih pohvaliti suđenje,mislim da je bilo sasvim korektno,bez pretjeranog sjeckanja,puštao je prednost kad god je mogao i nije uticao na rezultat ni sekunde.
Drugo šta sam zaboravio spomenuti je sam tempo utakmice,Bundes liga se ne bi postidjela večerašnje utakmice i drago mi je da je šira javnost noćas gledala evropsku utakmicu evropskog Želje i evropskog Borca.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 00:55

Pogledajte ove golove, nevidjen scenary, proslavu golova, pogotovo ovaj Zeljin drugi gol, kad je izveden nabrzinu prekrsaj, igraci Borca bez prigovora. . . hmmmm . . .

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 maj 2010, 00:56

pogledajte onu strasnu bakljaduuuu.forzA ZELJO
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 20 maj 2010, 00:56

Dobro smo se drzali do one dvije izmjene, fula totalna

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 00:58

slika
Pogledajte ovu dvojicu troprstaša (ova dva krajnja desno) pa malo ukljucite mozak prije nego što odete na njihovu temu da cestitate navijacima koji organizovano zvižde državnu himnu i pljuju po državi.
Ovo nije nikakav nacionalizam vec cinjenice- slike govore više od rijeci...trebali vam stavljati slike letaka na kojima se pozivaju navijaci da izvižde himnu :?: a idete i cestitate tim istim likovima koji su to svijetla obraza radili.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 20 maj 2010, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 maj 2010, 00:59

treba pruziti ruku borcu i cestitat na osvojenom kupu, idemo dalje...i samo cu reci ovo nam je skola za u buduce...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 20 maj 2010, 01:04

drop je napisao/la:slika
Pogledajte ovu dvojicu troprstaša (ova dva krajnja desno) pa malo ukljucite mozak prije nego što odete na njihovu temu da cestitate navijacima koji organizovano zvižde državnu himnu i pljuju po državi.
Ovo nije nikakav nacionalizam vec cinjenice- slike govore više od rijeci...trebali vam stavljati slike letaka na kojima se pozivaju navijaci da izvižde himnu :?: a idete i cestitate tim istim likovima koji su to svijetla obraza radili.
Svaka cast za post ;) Potpuno se slazem s' tobom..

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 01:09

Ne mogu da vjerujem . . . Respect za sliku i post . . .

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 20 maj 2010, 01:10

slika
Nije bitno gdje i kad vazda TM Breza :D
Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 20 maj 2010, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 maj 2010, 01:11

To je prijatelju njihov odraz nekulture,ali ih je samo dvojica,ipak ostatak tima je bio korektan.To sto se oni tako ponasaju,samo ignore,pricajmo o nevidjenoj atmosferi na Grbavici veceras i velikoj pobjedi BH fudbala,a mislim i da je titula prvaka znacajnija od kupa.Cestitke i Borcu i Zeljeznicaru na necemu sto necemo zadugo vidjeti.
BosnaE

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 01:13

AnnesTM87 je napisao/la:slika
Nije bitno gdje i kad vazda TM Breza :D
Svaka cast Breza 8-) ...Breza,Hadžići i Konjic najjace filijale :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 20 maj 2010, 01:13

deni_TM87 je napisao/la:
Svaka cast za post ;) Potpuno se slazem s' tobom..
Pa sta ako su to uradili, nisu pokazivali publici i provocirali, slikali se ljudi za novine, a imaju pravo da to urade, znaci drugo je da su pokazali pri izlasku iz igre publici ili u samoj istoj, ovo je nesto drugo.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 maj 2010, 01:16

evo otidjite na njihovu temu i vidite, ja sam im cestitao, jer su odigrali na visokom nivou i svaka im cast...ali ovo je skroz druga prica i otom bi se moglo raspravljat, ova tri prsta mi se gade kao i zvizdanje himne, ali sto se tice igre, ja tu nemam sta drugo reci nego svaka cast...
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 20 maj 2010, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 maj 2010, 01:16

heh šta reči nismo imali sreće,al šta je tu je.prezadovoljan sam urađenim u ovoj sezoni pa makar neuzeli nijedan pehar.poslije godina taborenja na dnu i borbe za opstanak dići se ovako,kao feniks iz pepela i boriti se za 2 titule do samog kraja je veliki uspijeh.Narednih sezona uz ovakav ozbiljan rad neće nam moći niko parirati.prošetavat čemo se ligom.a naposlijetku očekujem i plasman u grupnu fazu Lige Prvaka,ne ove i ne iduće al u roku od 5 godina sigurno.
Ja volim Želju za njega sve...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 20 maj 2010, 01:18

Slika sve govori..a da ne kazem zvizdanje himne itd..oni ono jos ode na temu fk borac i cestita......bravo svaka cast :D....a mi njima aplaudirali.....pred zavrsetak tekme..!!!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 20 maj 2010, 01:22

OVI JADOVI STO NAPADAJU ĆULUMA,ŠEHU I OSTALE VJEROVATNO IMAJU SVI ZAJEDNO 14 ZUBA U GLAVI. MOMCI KOJI SU DONIJELI TITULU NA GRBAVICU VECERAS SU POPLJUVANI, DODUSE OD MANJINE KOJA NE ZNA DA JE ĆULUM PROSAO PAKAO U BORBI DA MU DJETE OSTANE ŽIVO I GINUO ČITAVU SEZONU ZANEMARUJUĆI SVOJE PROBLEME, O ŠEHINIM BRAVURAMA KAZUJU PONUDE . A ISTI ĆULUM JE IMAO JE PONUDU JOS ZIMUS DA IDE U UKRAJINU UZ OBESTECENJE OD 75000 EURA PA NIJE OTISAO( MADA MU OSIM NEBI DAO?) DOK TZ. ŽELJINO DJETE SEMIR KERLA ODLETI SA GRBAVICE OSTAVLJAJUCI KLUB KOJI GA JE STVORIO NA CJEDILU, STO JE OVA VECERASNJA UTAKMICA I POKAZALA DA NAM JE FALIO. USPUT MISLIM I DA JE AMAR NAPRAVIO POGRESNE IZMJENE I DA JE TREBAO OSTAVITI POPOVICA A PRIDODATI MU MESANOVICA , JER SMO ZADNJIH 20 MIN. BILI BEZOPASNI , AL ETO SAD JE GOTOVO. SVAKAKO JE KUP ZA SEOSKE KLUBOVE KOJE NE MOGU NISTA ZNACAJNIJE DA NAPRAVE :D . U NED. PO TITULE. PS. E JES MI ZAO RADOVANOVICA, IGRAO CJELO PRVENSTVO A SAD PROTIV LAKTASA NECE IGRATI ZBOG KARTONA

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 01:24

Ma hajd igraci Borca i nekako...njihov seljakluk,njihova kultura troprstaška,njihova bruka.
Barem su na terenu igrali sportski i neka slave...ali ja pricam o njihovim navijacima prije svega
Ici na njihovu temu i cestitati navijacima koji organizovano zvižde državnu himnu,mrze državu u kojoj žive, ne priznaju trofeje za koje se takmice i koji su veceras jedan takav osvojili itd itd - pa to može samo ogranicen covjek koji nikad pameti nece doci ,ali nismo svi isti jbg...treba li da vam stavljam slike njihovih transpareneta,pa da vidite šta misle o ovoj državi i trofejima za koje su veceras ginuli na terenu :?: :?: treba li, ako mislite da izmišljam??
I vi opet idete i cestitate takvim likovima :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Majestic-12 [Bot], tiagofaria25 i 30 gostiju.