@Padovane, provalio si me

ovi Juventini su baš podmukli, pokušali su pridobiti Keitu, ali mlađani nije nasjeo, tu je bio stari lisac da mu ukaže na grešku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Evil Genius II je napisao/la:je li ja to sanjam ili vidim mir i ljubav na ovoj temi
Brate dragi uvijek biloEvil Genius II je napisao/la:je li ja to sanjam ili vidim mir i ljubav na ovoj temi
Nek je sretan onda i da dozivis jos puno puno poraza u derbijuChinaglia je napisao/la:dva velika šampiona, samo šteta što ona lopta ne uđe u gol, kad ukliza Buffonu![]()
@Ludi
ja sam ba, na sljedeću tortu ide LU71C
kontakt mali nakon sto igrac Verone udara loptu, pa tako penal nije trebao biti. Roma bi svakako pobjedila, jer je bolja ekipa, ali ostaviti malu Veronu bez prilike do kraja susreta nije uredu. Nadam se da sad shvatas da arbitri grijese na svakoj utakmici i da nije vazno ime protivnika...Evil Genius II je napisao/la:ponisten gol juventusu, penal u veroni . . . fali nam gol iz ofsajda da kompletiramo het trik.
salu na stranu, kontakt je bio ali smijesno je kako se torosidis bacio. totalno nepotrebna scena, ali eto nije da se bunim
vise sam htio reci generalno za sve koji govore da Juve ima korist od sudija! Ti si korektan koliko sam upratio, dok pojedicni to potenciraju od kako pratim ovaj forum...Evil Genius II je napisao/la:sve okej, ali kad ja to tacno nisam shvatao da je sudjenje u italiji generalno lose?
Onda se razumijemoEvil Genius II je napisao/la:ovdje generalno pljuje ko koga stigne, svako svog konja hvali, a objektivnost opada k'o zaposlenost u bih. ne zamaraj se previse tim komentarima
Evil Genius II je napisao/la:ovdje generalno pljuje ko koga stigne, svako svog konja hvali, a objektivnost opada k'o zaposlenost u bih. ne zamaraj se previse tim komentarima
to je vise sto komplikujemo igru do zla boga i pokusavamo se usetati u gol nego sto nas sudije nesto plaho gotive, vjeruj mi.tuzlak1987 je napisao/la:mislim da je i vodeća sto se tiče penala u zadnjih 10godina možda...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.