Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Čita tvoje postove, pa mu se mozak pomutioLjoZee je napisao/la:Ako nije povrijedjen onda ne znam sta glumi Slavko. U zadnje vrijeme opasno gubi kompas.
Gubi kompasEisenbahner1921 je napisao/la:Slavko kriv sto se Zeric zalio na povredu?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prestani da me citiras. Ako ti smetam ignorisi i preskaci moje postove. Hvala.SemirSema je napisao/la:Čita tvoje postove, pa mu se mozak pomutioLjoZee je napisao/la:Ako nije povrijedjen onda ne znam sta glumi Slavko. U zadnje vrijeme opasno gubi kompas.
u redu jarane, ja nisam nikad bombe baco, i ovo odgovorno tvrdim da je laz i da nije povrijedjenZeljo92 je napisao/la:Irfo ide neymarovim stopama, bice dobar insajder.
Ako zrinjski kiksa danas, sutra imamo priliku za mat, sutra moraju igrat ko da im je zadnjaZenzo je napisao/la:Samo da mi sutra pobijedimo !
Ako zrinjski odigra nerijeseno ili izgubi onda kuci mozemo i nerijeseno sa njima, ne moramo rizikovat, moze slavko odigrat kako voli, svakako imamo pozitivan omjer za zrinjskimZenzo je napisao/la:A onda u direktnom susretu da rjesimo pitanje sampiona.
Igrati???? Pa ne znam da je na klupi bio ikako u prvenstvuEisenbahner1921 je napisao/la:Covjek je, jednostavno, naveo svakog na koga ne moze racunati u ovoj utakmici kao i razlog njihovog odsustva. Zasto bi Zeric bio iznimka?irfo je napisao/la:Koji je razlog da na pressu Slavko uopšte spominje Žerića jer momak nije minute u ligi dobio, čak ni na klupi nije bio. Koji je razlog da izjavljuje da je povrijeđen, kad nije( 100% sigurna informacija).
Sada Žerić kriv?
Nije Zeric kriv ako je povrijedjen, kao ni bilo ko drugi. Ako nije povrijedjen, a ti to tvrdis, imao bih stosta reci o njemu. Obzirom da ja nisam 100% siguran, ne mogu dusu grijesiti.
Nevjerovatno, trazi se problem tamo gdje ga nema jer je covjek rekao da neko ne moze igrati i naveo razlog zbog kojeg ne moze igrati. Cirkus..
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 7 gostiju.