Po meni, najbolji sastav.AlfredNobel je napisao/la:Pavlović
Hodžić Novaković Ivetić Bekić
Stanojević Sarić
Kuzmanović Rahmanović Velkoski
Ahmetović
K'o da gledam da će biti ovakav sastav.. Eventualno možda upadne Hebib, ali ne znam je li se oporavio.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ipak Hadžića naprijed. Barem da ne gledamo svih 90 minuta 869 napucavanja prema Ahmetoviću koji nema kome spustit loptu.jalevitan je napisao/la:Po meni, najbolji sastav.AlfredNobel je napisao/la:Pavlović
Stanojević Sarić
Ahmetović
K'o da gledam da će biti ovakav sastav.. Eventualno možda upadne Hebib, ali ne znam je li se oporavio.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da će ipak staviti Ahmetovića, koji može eventualno iz nekog prekida ili ubačaja zabiti.skoroalen je napisao/la:Ipak Hadžića naprijed. Barem da ne gledamo svih 90 minuta 869 napucavanja prema Ahmetoviću koji nema kome spustit loptu.jalevitan je napisao/la:Po meni, najbolji sastav.AlfredNobel je napisao/la:Pavlović
Stanojević Sarić
Ahmetović
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
E čuj, Domžale vode protiv Marseja, Vardar protiv Fenerbahčea, a Osijek protiv Austrije

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Milan vodi protiv Skendije, sta je ovo jbt, pregled sportskih desavanja. 

Kapiten spreman.

- ElCartel11
- Kontakt:
Faca govori: gdje ja ovo dodje u pm, niko ne zna osnove fudbala.Rahma je napisao/la:
Evo brata.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Rahma je napisao/la:
Evo brata.

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- AlfredNobel
- Kontakt:
Biti će Pogba dobar, nešto imam dobar filing. On i Stanojević bi mogli jako dobro izgledati u sredini, ali eto šteta što neće moći igrati protiv kona. Još da je neki bolji trener, korektno bi to izgledalo, ovako ništa. Jović bi bio idealan, ali gotovo je sad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Danas sam pitao za tu glupost sto nam nisu sponzori bili jednog lika koji je na funkciji u toj firmi,kaze Messer je davao pare svakako,i nama i ovim nasim fudbalerkama a Ilijevski nije htjeo da ima reklame jer je on direktor te firme,da nebi bilo price koristi Sarajevo itd koliko je to istina pojma nemamBTX je napisao/la:dobro je sto nam je messer sponzor bilo je i vrijeme
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A sad mu kao nije problem sto je on direktor firme.zagor1987 je napisao/la:Danas sam pitao za tu glupost sto nam nisu sponzori bili jednog lika koji je na funkciji u toj firmi,kaze Messer je davao pare svakako,i nama i ovim nasim fudbalerkama a Ilijevski nije htjeo da ima reklame jer je on direktor te firme,da nebi bilo price koristi Sarajevo itd koliko je to istina pojma nemamBTX je napisao/la:dobro je sto nam je messer sponzor bilo je i vrijeme

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma Hebib se vraca 1000000% u prvi tim, naravno ako je zdrav (po slikama jes'). Ja poludi kad vidim Krstu lijevo, jbt jel' on to na treningu igra k'o CR kad ga tamo gura? Ne kontam vise. Daj ga naprijed i tacka!
Ja bi Hadziju na klupu, a Ahmeta/Krstu naprijed, ne valja siliti malog...treba dozirati minutazu, hocel' ko Radovac pregoriti...
Ja bi Hadziju na klupu, a Ahmeta/Krstu naprijed, ne valja siliti malog...treba dozirati minutazu, hocel' ko Radovac pregoriti...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma ja i dalje ne zamjeram Ilijevskom, osim onih obećanja koje nije mogao ispuniti sa ljudima koji su oko njega.
Amer Dupovac!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Radovac je imao/ima problem u glavi a ne u nogama. Čuo sam jednu priču (od više "izvora") da je jednom prilikom Radovac vidio Bajića kako izlazi iz tramvaja, i kao iz Audija mu dobacio "vidiš šta znači igrat za Sarajevo a šta za Želju". A Bajić danas u Udinezeu. Ne znam je l' istina al se ovo prepričava po gradu i među navijačima Sarajeva.muhamedhulk je napisao/la:Ma Hebib se vraca 1000000% u prvi tim, naravno ako je zdrav (po slikama jes'). Ja poludi kad vidim Krstu lijevo, jbt jel' on to na treningu igra k'o CR kad ga tamo gura? Ne kontam vise. Daj ga naprijed i tacka!
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemoj yebavat da je takva seljacinaskoroalen je napisao/la: Radovac je imao/ima problem u glavi a ne u nogama. Čuo sam jednu priču (od više "izvora") da je jednom prilikom Radovac vidio Bajića kako izlazi iz tramvaja, i kao iz Audija mu dobacio "vidiš šta znači igrat za Sarajevo a šta za Želju". A Bajić danas u Udinezeu. Ne znam je l' istina al se ovo prepričava po gradu i među navijačima Sarajeva.

Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 17 avg 2017, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sumnjam vala da je Samir toliki šupak! Nekako mi djeluje ko štrumfovska patetika ova priča.skoroalen je napisao/la:Radovac je imao/ima problem u glavi a ne u nogama. Čuo sam jednu priču (od više "izvora") da je jednom prilikom Radovac vidio Bajića kako izlazi iz tramvaja, i kao iz Audija mu dobacio "vidiš šta znači igrat za Sarajevo a šta za Želju". A Bajić danas u Udinezeu. Ne znam je l' istina al se ovo prepričava po gradu i među navijačima Sarajeva.muhamedhulk je napisao/la:Ma Hebib se vraca 1000000% u prvi tim, naravno ako je zdrav (po slikama jes'). Ja poludi kad vidim Krstu lijevo, jbt jel' on to na treningu igra k'o CR kad ga tamo gura? Ne kontam vise. Daj ga naprijed i tacka!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Krstu u napad, Sajkacu na lijevo krilo.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne znam, čuo sam i od jednih i od drugih, moguće i da su štrumfovi podvalili priču. Al' ne bi mi bilo neobično ni od našeg vječnog kapitena.joker90 je napisao/la:Sumnjam vala da je Samir toliki šupak! Nekako mi djeluje ko štrumfovska patetika ova priča.skoroalen je napisao/la:Radovac je imao/ima problem u glavi a ne u nogama. Čuo sam jednu priču (od više "izvora") da je jednom prilikom Radovac vidio Bajića kako izlazi iz tramvaja, i kao iz Audija mu dobacio "vidiš šta znači igrat za Sarajevo a šta za Želju". A Bajić danas u Udinezeu. Ne znam je l' istina al se ovo prepričava po gradu i među navijačima Sarajeva.muhamedhulk je napisao/la:Ma Hebib se vraca 1000000% u prvi tim, naravno ako je zdrav (po slikama jes'). Ja poludi kad vidim Krstu lijevo, jbt jel' on to na treningu igra k'o CR kad ga tamo gura? Ne kontam vise. Daj ga naprijed i tacka!

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobro je pa ga nije Samke izbusio na tramvajskoj, iz pistolja.