Jbg, ne može sve k'o po loju.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:ali kad ugleda to prezime u trecoj presjece me![]()

Jbg, ne može sve k'o po loju.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:ali kad ugleda to prezime u trecoj presjece me![]()
vidim da nisi dobro upućen. moraš znati, da Nikšić, dok nije bio premijer FBiH, on je bio u klubu, i pomagao mu, i tada je bio bliži klubu nego sada, jer je sam rekao da on ne može istovremeno biti i premijer i predsjednik Veleža, jer bi to bio sukob interesa.miki651 je napisao/la:Ode vam vlasnik kluba Nikšić za mjesec dana. Pa kad s njim niste u stanju bili biti među deset prvih šta li ćete i kako ćete na proljeće... U svakom slučaju sretno.
momak lupas gluposti,cuj naredjeno mu je da se skloni,ko sad on neki mafijas sta limiki651 je napisao/la:Ode ode, upumpano je masu para a rezultata nigdje. U stvari naredjeno mu je da se skloni dok je vrijeme...
Haj reci ko ih je vama platio i ko ih placa. Haj da vidim znas limiki651 je napisao/la:Zavrnuta pipa, pa šta misliš ko je platio neplaćene poreze i doprinose..
Da to nije mozda vas zakinuo pa dao Velezu?miki651 je napisao/la:Zavrnuta pipa, pa šta misliš ko je platio neplaćene poreze i doprinose..
Papak,nije bit Bosna ni bilo koja druga država,regija,nego smisao postojanja i tzv. navijanja.1452 je napisao/la:Da velezove grafite krase pogrdni.....
Hahaha pa na grbu vam znak zlocinackog režima, isti k...svastika ili petokraka. Sto se tiče jeb.... Bosne pa to je samo regija ili se i za vas država zove samo Bosna?
ako je simbol radnika i radničkog kluba zločinački onda ne znam stvarno...1452 je napisao/la:Da velezove grafite krase pogrdni.....
Hahaha pa na grbu vam znak zlocinackog režima, isti k...svastika ili petokraka. Sto se tiče jeb.... Bosne pa to je samo regija ili se i za vas država zove samo Bosna?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.