Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
jestamaji
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:jestamaji je napisao/la:izvrstan superbowl!! nije najbolji, ali je visoko na listi najboljih
U top 5 jedno 4 ona gdje su Patsi bili , još je ovo bila najveća razlika na kraju
Nego de ti nama reci je li sad Brady ispred Montane, ili je i dalje Džo na vrhu

za mene je joe najveći

-
jestamaji
-
Kontakt:
Ziggs je napisao/la:..... Atlanta perfektno odigrali sve do kraja, .......
odigrali su klinac, ono je bilo najmaloumnije što sam ikada vidio u super bowlu, imaju field goal poziciju i sa kickom dobivaju tekmu, a kicker im je vrhunski i idiot shanahan ide na dva passing playa koji rezultiraju holdingom i sackom, ispadaju iz field goal range-a i gube tekmu
49-ersi su baš dobili vrhunskog idiota za coacha, čestitam!
-
BernardBarnjak
-
Kontakt:
Postao/la BernardBarnjak » 06 feb 2017, 13:46
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
DANTES
-
Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Uriniraj
Lahko je mlatit buraniju tipa Miami Jets Bills hahaha i imat onda 2 byea u playoffu, u NFC tesko da bi usli u playoff.
Goat kazu ahahahhahaha

baksuze
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Ziggs
jestamaji je napisao/la:Ziggs je napisao/la:..... Atlanta perfektno odigrali sve do kraja, .......
odigrali su klinac, ono je bilo najmaloumnije što sam ikada vidio u super bowlu, imaju field goal poziciju i sa kickom dobivaju tekmu, a kicker im je vrhunski i idiot shanahan ide na dva passing playa koji rezultiraju holdingom i sackom, ispadaju iz field goal range-a i gube tekmu
49-ersi su baš dobili vrhunskog idiota za coacha, čestitam!
Mislio sam na ovo što sam odgledao to je bilo poluvrijeme perfektno, a za ovo "do kraja" mislio sam na playoff ali eto Shanahan toliko hvaljen i zas*** sve na samom kraju.
-
kad_kako
- Moderator
-
Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Znaci gazenje, i jos jedna losa utakmica. Sad mi nije ni zao sto me prebaci san. Odo nastavit hrkat. Los post season uzas jedan.
Da li mirno spavas?
Kako sam se fino naspavao (nesanica u zadnje vrijeme), nije mi krivo ni sekunde.
Cestitke Pats navijacima na forumu! Znate ko ste, da vas ne nabrajam. Stara raja, uzivajte!
Mogu zamisliti razocarenja kod ostatka foruma koji su bili 'nisam navijac falkonsa, ali sam hejter patriotsa'.
Neutralnost majka. Pametni Svicarci. Hehe
Postovanje treba zaraditi.
-
KK_Bosna
- Moderator
-
Kontakt:
avira je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Odradjena skripta uloge poznate. Samo tupavom amerikancu se ovo moze podvaliti kao nesto regularno i nadasve jos i senzacionalno. Patsi dosli pustili ovima 3 TD da povedu jer se zna da ce im ovi "vracati" te poene.
Ne mozes ti ovako doci i ispusiti a da nesto nije po srijedi bilo, daj meni u sahu kraljicu i 2 topa prednosti i nema sanse da izgubim da mi doveves 60 Kasparova. Tako da ja nesto narocito i ne svrsavam na ovu pobjedu i preokret koji laufaju po necijoj skripti. Al opet mora se priznati bilo je uzbudljivo na momente. A i profitabilno!

Svaka cast kralju, stvarno je majstorija iznijeti takvo nesto, jer vecu glupost nisam nikad cuo u zivotu.
Citaj njegove ostale postove, vjeruj mi da je ovo inteligentno sta on sve pise [emoji24]
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
KK_Bosna
- Moderator
-
Kontakt:
U ryana usao duh tony roma, a edelman konacno popio lijek za smirenje i pocro hvatati lopte.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
-
Lillard
-
Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:U ryana usao duh tony roma, a edelman konacno popio lijek za smirenje i pocro hvatati lopte.
Edelmanu svaka čast na onom catchu jer je bio presudan, ali imao je jako puno sreće jer je lopta udarila braniča u nogu i tako nije pala na zemlju i onda ju je on uhvatio.
Patsi su imali dosta sreće, ali to je NFL. Najbolji su, a i sere ih poprilično.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 06 feb 2017, 14:36
Lillard je napisao/la:
Patsi su imali dosta sreće, ali to je NFL. Najbolji su, a i sere ih poprilično.
Sralo je i Giantse protiv nas, isti klinac, you win some, you lose some, vratilo nam se jbg, što se kaže poetska pravda, ili karma, kako god hoćeš

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
KenoRob
-
Kontakt:
Ne znam sta da kazem stvarno. Osjecam se ko da sam presao neku igricu. Sljedeca sezona ce biti zestoka jer Patriots imaju mozda najtezi raspored u NFL-u (ispravite me ako sam pogrijesio). Sve preko 11-5 ce biti superiska...."Roger that"!
Cestitam svim Pats simpatizerima!!!
-
Amarinho
-
Kontakt:
Effenberg je napisao/la:@alemsa: Svaka cast majstore za komentar. Vidi se da si pametan i da imas glavu! [emoji106]
Isto ko sto i glumci rade za Hollywood tako i ovi rade za nekoga i to je ocito. Previse je preokreta i svakakvih gluposti da bi se vjerovalo da integritet igre nije narusen. Kad se desilo Bayern - Manu nikad necu zaboravit sjedi Babel pored stative a Kuffoura nisu mogli smiriti 3 sata koliko je plakao, kao da su mu pobili pola familije jbt. Danas ovim placenicima vidis na facama da im nije ni krivo, ako neko i pokaze emocije to je nasilu i kiselo da ne bi ko sta rekao ono reda radi. Znaju i oni da su radili po skripti, ali intuicija ne vara mnoge ljude koji to primjete i znaju da nesto nije u redu.
Nek im je na dusu sto su pokvarili sport, a ovi navijaci-slijepci: please wake up!!

hajde decko razligu sa teme nane ti tvoje.
-
SlevinKelevra
-
Kontakt:
Postao/la SlevinKelevra » 06 feb 2017, 14:50
Ja sam jos pod utiskom... Imam nekih obaveza danas, ali cijelo vrijeme mi nekako u podsvijesti tekma

Prati me kao neki cudni mamurluk
Prosle godine smo imali fenomenalan PO, ali los SB, dok je ove godine obrnuta situacija.
-
BernardBarnjak
-
Kontakt:
Postao/la BernardBarnjak » 06 feb 2017, 15:10
KenoRob je napisao/la:Ne znam sta da kazem stvarno. Osjecam se ko da sam presao neku igricu. Sljedeca sezona ce biti zestoka jer Patriots imaju mozda najtezi raspored u NFL-u (ispravite me ako sam pogrijesio). Sve preko 11-5 ce biti superiska...."Roger that"!
Cestitam na tituli
I da me se sjetis

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
KingJamesMVP
-
Kontakt:
Postao/la KingJamesMVP » 06 feb 2017, 15:49
Djed mu je iz Karlovca, naravno da je Hrvat
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 06 feb 2017, 15:50
KingJamesMVP je napisao/la:Djed mu je iz Karlovca, naravno da je Hrvat
Nije to poenta al haj nema veze
=\_1921_/=
-
Kawhi
-
Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Film yebote

Ni da cestitas... ccc
Ne navijaš valjda za Patse?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
KenoRob
-
Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:KenoRob je napisao/la:Ne znam sta da kazem stvarno. Osjecam se ko da sam presao neku igricu. Sljedeca sezona ce biti zestoka jer Patriots imaju mozda najtezi raspored u NFL-u (ispravite me ako sam pogrijesio). Sve preko 11-5 ce biti superiska...."Roger that"!
Cestitam na tituli
I da me se sjetis

Sjeti me se sjeti, ma bit ce nesto akobogda kad se stvari slegnu. Cestitke i tebi...

-
KK_Bosna
- Moderator
-
Kontakt:
Kawhi je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Film yebote

Ni da cestitas... ccc
Ne navijaš valjda za Patse?
pa ja sam mislim jedini covjek na svijetu koji mrzi zelena **** iz bostona i navija za NEP

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.