nesh je napisao/la: azmir zakazo.....
Što ste ljubomorni na čojka?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
nesh je napisao/la: azmir zakazo.....
Šta bi bilo da su kompletni bilifukara87 je napisao/la:Danas Kakanj bez dva glavna igraca Gufurovica i Bajre Spahica, dok smo mi kompletni.
Ne znam sto me bezveze citiras, i sta ti nije jasan moj post ? Jel to neka provokacija ili sta ? Rudar je pobijedio zasluzeno i ja im cestitam. Takav je fudbal neka pobijedi ko bude spretniji i bolji-7aprildomemoj je napisao/la:Šta bi bilo da su kompletni bilifukara87 je napisao/la:Danas Kakanj bez dva glavna igraca Gufurovica i Bajre Spahica, dok smo mi kompletni.Bajro zvani haubica
Definitivno sad je samo dilema ili Radnički ili Vitez
Joj ja sam bio na zapadu nekako oko centra i u zadnjem redu jedno 7-8 keljonera al onih mrtvih sa dna kace, konstatno su oni tu, pa to se dere to psuje djeci mater, aa usmrdili se, tacno nekim treba i zabranit ulaz na Tusanj.JTS je napisao/la:momci su danas podbacili totalno, al' Bože moj, tako to ide s ovako neiskusnom ekipom .. igrači su dobili aplauze kako od Fukara, tako i od simpatizera .. *ebem mater svakom ko ovoj djeci kaže samo jednu ružnu riječ![]()
Forza Sloboda !!!
ne mudruj strucnjak....dobili smo ih u kaknju...kompletne....ah,da...ta je bila kupljena..sad gas sa teme7aprildomemoj je napisao/la:fukara 87 što se džaba odmah ložišnije nikakva provokacija nego konstatacija šta bi bilo da su ljudi bili kompletni. Razumiješ li ? Aludiro sam na to kolika bi bila razlika na kraju
7aprildomemoj je napisao/la:fukara 87 što se džaba odmah ložišnije nikakva provokacija nego konstatacija šta bi bilo da su ljudi bili kompletni. Razumiješ li ? Aludiro sam na to kolika bi bila razlika na kraju
Jel ovo tvoja djedovina ? Ako jest izvinistaragarda je napisao/la:ne mudruj strucnjak....dobili smo ih u kaknju...kompletne....ah,da...ta je bila kupljena..sad gas sa teme7aprildomemoj je napisao/la:fukara 87 što se džaba odmah ložišnije nikakva provokacija nego konstatacija šta bi bilo da su ljudi bili kompletni. Razumiješ li ? Aludiro sam na to kolika bi bila razlika na kraju
Seljobera ima na svakom stadionu pa tako i kod vasklasik je napisao/la: Joj ja sam bio na zapadu nekako oko centra i u zadnjem redu jedno 7-8 keljonera al onih mrtvih sa dna kace, konstatno su oni tu, pa to se dere to psuje djeci mater, aa usmrdili se, tacno nekim treba i zabranit ulaz na Tusanj.
u redu..izvinuo si se..hajd sad,pun gas...7aprildomemoj je napisao/la:Jel ovo tvoja djedovina ? Ako jest izvinistaragarda je napisao/la:ne mudruj strucnjak....dobili smo ih u kaknju...kompletne....ah,da...ta je bila kupljena..sad gas sa teme7aprildomemoj je napisao/la:fukara 87 što se džaba odmah ložišnije nikakva provokacija nego konstatacija šta bi bilo da su ljudi bili kompletni. Razumiješ li ? Aludiro sam na to kolika bi bila razlika na kraju
Takodjer 1+harry_90 je napisao/la:I pored poraza ponosan sam na ovu djecu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.