A onako,ne znam sta bih rekao. Da nam je Jopa Coric ostao puno bi to ozbiljnije bilo. Falio je Cabrakadabra puno,vidi se vec. Nije lose u svakom slucaju,ali da moze bolje moze ( a i mora)
A **** ga nisam ćorav. U drugom poluvremenu ista boljka kao kod Slavena Mise. Presing Želje, naši kruže u zadnjoj liniji do bočnog i izbijanje prema naprijed. Nikako sredine nije bilo. Nešto Matić jedino pokušavao na snagu i to je to. Imamo dobar napad. Bagarić, Čabraja...Ali sredina nula. Brazilac bezveze.since1948 je napisao/la:Dobro Perice ti kad bi bio zadovoljan mi bi grupe LP igrali,realno
A onako,ne znam sta bih rekao. Da nam je Jopa Coric ostao puno bi to ozbiljnije bilo. Falio je Cabrakadabra puno,vidi se vec. Nije lose u svakom slucaju,ali da moze bolje moze ( a i mora)
Zeljo nije imao 3 smisljene akcije na citavoj utakmiciPERO1234 je napisao/la:Da iskren budem ja nisam zadovoljan bez obzira na pobjedu. Nemamo neku igru. Sredina loša. Nemamo je. Više mi se svidjela Željina sredina i kombinatorika i akcije nego kod nas. Daj Bože da se varam
A sad sve kako tko gleda. Mi za razliku od Želje imamo napad ali su zato puno bolji u sredini i kombinatorika bili. Samo im je završnica loša. Dođu do ruba kaznenog prostora i to je to. Slab završni pas. Ali meni su osobno bolji dojam ostavili, više trčali.Mario94 je napisao/la:Zeljo nije imao 3 smisljene akcije na citavoj utakmiciPERO1234 je napisao/la:Da iskren budem ja nisam zadovoljan bez obzira na pobjedu. Nemamo neku igru. Sredina loša. Nemamo je. Više mi se svidjela Željina sredina i kombinatorika i akcije nego kod nas. Daj Bože da se varam
Svaka čast momci, odlicno mi je kako ovo uradite. Pogledam vam ove izvještaje i kad ne igrate protiv Širokog.1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice na Pecari.
Da,prijenos na SportKlubpenke je napisao/la:Sa Domžalama uzvrat 19.og u 21h
hlive je napisao/la:Da,prijenos na SportKlubpenke je napisao/la:Sa Domžalama uzvrat 19.og u 21h
Ima li interesa ici gore? Ili ce se cekati prva tekma i rezultat? Vidim Domzale organizira put za svoje fanove. 55€ po osobi s busom.
Hoce li biti prijenosa sa Pecare na SK ili samo iz Domzala?hlive je napisao/la:Da,prijenos na SportKlubpenke je napisao/la:Sa Domžalama uzvrat 19.og u 21h
Ima li interesa ici gore? Ili ce se cekati prva tekma i rezultat? Vidim Domzale organizira put za svoje fanove. 55€ po osobi s busom.
Obje prenosi SKUstanikSBII je napisao/la:Hoce li biti prijenosa sa Pecare na SK ili samo iz Domzala?hlive je napisao/la:Da,prijenos na SportKlubpenke je napisao/la:Sa Domžalama uzvrat 19.og u 21h
Nemam pojmasb1996 je napisao/la:@hlive kakva je ovo prijateljska utakmica sto pise jedna FB stranica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.