FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 avg 2017, 11:03

Evander je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Kao neko ko je proveo deceniju na Sjeveru - ova poruka od danas meni liči na pokušaj mobilizacije udarom na emocije da ne bi više bilo navijača na južnoj tribini.

A trebao bi da bude bitniji Klub i rezultat kluba, nego koga će više biti u subotu.

Prije nego krenete drvlje i kamenje, ja bih se prvi odazvao da je taj Sjever nešto pokrenuo nakon Krupe, ili nakon Lištice, ili nakon Zarije, ili nakon Zrinjskog ili barem nakon GOŠK-a, ali ovako sa ovim klišeiziranim emocijama - moje lično mišljenje - samo pokazuju svoju nemoć i potrebu za podrškom ljudi koji su otišli sa Sjevera da se ne bi oni kao navijačka skupina osramotili na navijačkoj sceni.

Hajde sad, drvlje, kamenje, redom.
U sridu.
Klasican primjer borbe da se ne obrukaju u tom nekom "tifo svijetu" da ih ne bude 1000 na tribini. Ovaj dopis je upravo bojazan od toga.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Sve ste rekli i vi i ovi sto vas podrzavaju.
Bravo!
Znam da vas nije stid a trebali bi u zemlju propasti nakon ovoga.
Nadam se da ce neko ko jos nije, skontati o cemu i o kome se ovdje radi.
Izvolite gospodo na sjever i pojasnite im VI kako su nemocni.
BRAVO! jos jednom.

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 17 avg 2017, 11:08

Ma samo bojkot, zakljucati stadion. A na netu palamuditi..ipak se utakmice igraju na netu :rol:
Druga stvar, pare od ulaznica su sića (osim derbija i Evrope) i ako pokriju organizaciju utakmice, dobro i dodje. Eto ako ne dajemo pare u Klub, Valentin i Co. nece imati za platu? :urnebes: Pa prije ce oni srezati igracki budzet nego svoj (hipoteticki ako pretpostavimo da sebi daju ogromne plate). Ako su pametni da sebi toliko daju, kao da nece biti dovoljno 'mudri' i da nastave bez obzira na prihode.
I svi nesto cekali potez Hz, sad okrecu da je to zbog tribine :facepalm:. Pa logicno da je fora napuniti tribinu, da se vidi da ima navijaca na sjeveru kad zatreba, iako su mozda mnogi presli na istok/zapad, ali su tu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 avg 2017, 11:16

Mi Pitari kolko smo ogorčeni situacijom u i oko kluba, počeli smo pljuvati jedne druge. Za koju godinu će zaratiti Sjever sa Istokom, Zapad sa Istokom, Sjever sa Zapadom, a VIP loža će i dalje da jede kokice i uživa dalje gledajući kako se glođemo a na terenu će i dalje da trče Bekići, Hebibovići i Sarići. Klub nam će biti ogledalo države. Političari se bogate, dok narod kuka, pljuje i preživljava a ništa ne poduzima.
A nije da se nisu navijači u prošlosti kačili jedni s drugima, nije nam to strano. Nama je uvijek falila ta složnost, bir. Vazda smo u sukobu s nekim, s drugima ili klubom ili između sebe. Otkad znam za ovaj klub tako je, a to je dugo. Zato nam i jest ovako.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2017, 11:30

Vjerujte meni je vise dosadilo citat na ovom forumu negativu ,cak me je pocelo nervirati . svi mi znamo da je losa situacija al ovo je postalo ubijanje u pojam . samo negativa niko i nista nije dobro . Jesic,Uscuplic,Janjos,Pasic,Susic,Jarni,Dino,Kusturica,Avdic,Repuh,Svrakic,Ihtijarevic, Valentin,Hurtic,Puzigaca,Crnikic,Bekic,Duljevic,Ahmetovic,Okic,Alispahic, Rustemovic itd , sjever katastrofa ,istok pljuvaci, zapad sminkeri, himna divovi,stadion kosevo , dresovi, tv prenosi , Rahmanovic nije dobro uslikan . opet kazem lose jest , al ljudi volimo FK Sarajevo moramo mjenjati percepciju razmisljanja mi bukvalno ovdje sami sebe blatimo i kad treba i kad ne .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 avg 2017, 11:35

Kakvi mozgovi :rol: :rol: :rol:
Stvarno vas ogranicenih ima ovdje, al bas.
Onaj kaze kako ce zbog mene poceti podrzavati upravu :rol: :rol: :rol: :rol:
Znaci, zbog nebitno lika na forumu, on ce podrzati unistavanje kluba :rol: :rol: :rol:
Sta dalje da pricam? Mamlaze, ko ponizava ime kluba? Ko je pripredio Zariu, ko je kriv za Gosk, ko je kriv sto je klub privatna prcija hostaplera, ko je kriv za trecu katastrofalnu sezonu, ko je kriv sto nam se smiju i za Crnkica i za Duljevica i za ine...?
NE DAM VAM NITI MARKE! NECU UCESTVOVATI I PODRZAVATI ONE KOJI UNISTAVAJU KLUB! Svaka marka data njima, marka je protiv FK Sarajevo. Opet su dopustili da nas strumfovi naguuze, samo da bi koju marku vise zaradili. Unistili su klub, sveli ga na najnize moguce grane i dalje ga unistavaju.

Inace, vidjet cemo u subotu. Da li su se pozvali ljudi da bi se 90 minuta navijalo protiv uprave, za opstanak kluba, ili su pozvani samo radi dekora.
FK Sarajevo nije jedna utakmica. FK Sarajevo nije uprava. FK Sarajevo nije jedna sezona.
Ali zasto neke stvari objasnjavati kad su mnogi ograniceni i ne mogu skontati sta je visi cilj?

Sto rece Zagorski, nista ne boli kao istina.

Ja znam momke iz dvije podgrupe. Njih prije svega zanimaju oni sami. Sama grupa im je daleko ispred kluba.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2017, 11:40

Evander daj nam ideju za izlazak iz ove situacije ?? Znamo da je lose al sta mjenjati ,kako ? nedolazak na stadion je ubijanje kluba prosipanje negative o svemu sto spominje ima FK Sarajevo nije borba za bolje sutra .

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 17 avg 2017, 11:41

Kako ste postali dosadni sa tom pričom da je nekome grupa ispred kluba. 46 prije 87!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 avg 2017, 11:44

bordobijeli je napisao/la:Evander daj nam ideju za izlazak iz ove situacije ?? Znamo da je lose al sta mjenjati ,kako ? nedolazak na stadion je ubijanje kluba prosipanje negative o svemu sto spominje ima FK Sarajevo nije borba za bolje sutra .
Nema izlaska iz ove situacije. O nekim stvarima smo trebali pricati i reagovati prije 3,4 godine. Sad je kasno.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 avg 2017, 11:47

bordobijeli je napisao/la:Evander daj nam ideju za izlazak iz ove situacije ?? Znamo da je lose al sta mjenjati ,kako ? nedolazak na stadion je ubijanje kluba prosipanje negative o svemu sto spominje ima FK Sarajevo nije borba za bolje sutra .
Dolazak na stadion sa idejom da se Upravi pokaze da Horde i ostali navijaci i simpatizeri nisu zadovoljni sta se radi od kluba i da se jasno uputi poruka ima smisla ne samo na derbiju.
A ovako ovaj poziv je upucen cisto zbog toga da se konama pokaze ko ima veci,to je obicna djecja igra nista vise.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 avg 2017, 11:50

zagorski je napisao/la:
Dolazak na stadion sa idejom da se Upravi pokaze da Horde i ostali navijaci i simpatizeri nisu zadovoljni sta se radi od kluba i da se jasno uputi poruka ima smisla ne samo na derbiju.
A ovako ovaj poziv je upucen cisto zbog toga da se konama pokaze ko ima veci,to je obicna djecja igra nista vise.
Moj Zagorski, nekima je lakse gurnuti metar u g.... nego milimetar u glavu.
Izgleda, sto si ograniceniji i gluplji, "bolji" si navijac.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 17 avg 2017, 11:52

Messer novi sponzor kluba. Pa vi opet recite da Valentin ne valja, kako ste nezahvalni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 avg 2017, 11:53

Manipulator u akciji :urnebes: :urnebes:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 avg 2017, 11:54

LegendKiller je napisao/la:Messer novi sponzor kluba. Pa vi opet recite da Valentin ne valja, kako ste nezahvalni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bar smo mi navijaci svojim "internet palamudjenjem" doveli sponzora u klub :kafa:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 17 avg 2017, 12:05

Kako uvijek znate los tajming da se preseravate.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2017, 12:06

Dobro Evander ti si pametan mi smo glupi !!! To smo rijesili nema potrebe o tome pricati . ja te samo pitam da li mislis da tvoji negativni postovi prema svemu sto se tice FK Sarajevo rijesavaju probleme i donose bolje sutra klubu . ovaj poziv navijaca ide bas u tom pravcu da se prestanemo vise brukati da se malo ujedinimo bar mi navijaci , cak sta vise u saopstenju se prozvala uprava da lose rade i da ne dolazimo zbog njih na utakmice nego zbog naseg Sarajeva . al shvatam ja ljude realno kad pogledas oko naseg kluba i lige mozes napisat hiljade stranica malo toga je pozitivnog tako da mi sto idemo na utakmice u neku ruku i jesmo budale naspram gledalaca lige prvaka . al ja svoju glupost- ljubav prema fk Sarajevu nebi nikad mjenjao za gledanje barce i reala na tv .

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 avg 2017, 12:10

Evander je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Messer novi sponzor kluba. Pa vi opet recite da Valentin ne valja, kako ste nezahvalni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bar smo mi navijaci svojim "internet palamudjenjem" doveli sponzora u klub :kafa:
Znaci da citaju mailove. Hajd mozda je to i dobar znak,da nisu bahati totalno.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 avg 2017, 12:15

Evander je napisao/la:
Nema izlaska iz ove situacije. O nekim stvarima smo trebali pricati i reagovati prije 3,4 godine. Sad je kasno.
Iz svake situacije ima izlazak pa tako i iz ove nase. Samo problem je kad su u klubu nestrucni ljudi, pa ne znaju (a mozda i nece) da nadju izlaz.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 avg 2017, 12:18

Ma to je samo dodatno ime medju sponzorima, cisto sumnjam da ce nesto finansijski pomoci klubu. A i da smiri malo nas navijace...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 avg 2017, 12:30

Jedino rješenje je da Utrpani proda klub, i to nekom ko se razumije. A ja mislim da čovjeku koji ima trenutno 4 fudbalska kluba (nijedan nije uspješan), i nebrojeno drugih investicija i poslova, FK Sarajevo u koje je uložio par miliona dođe k'o meni sedmični listić na kladionici koji odigram u ponedjeljak i do srijede zaboravim gdje sam ga ostavio.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 avg 2017, 12:32

Ilievski nikad nije kocio , on je prvi govorio treba pojacanja i trazio da vidi gdje su pare otisle , al nasi ovi Ihtijarevic i ostali su uvjeravali da imamo jak sastav i da je sve ok ! Da je samo mala grupica nezadovoljna i td . Kad je sad dosao sa odmora odmah se vide rezultati , crnac , sponzor i td , Faruk je rak rana kluba , on je ostavio Repuha .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, Posejdon, riki46, zagorski i 38 gostiju.