Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma ne kažem za tebe ba
nego mi idu na qrc oni sa pdf reprezentacije 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
bosanskazvijer
Covjek ne zna ko je Josipovic, olimpijski prvak iz Los Angelesa 1984. god, gdje je Holyfield bio diskvalifikovan pa mu ipak dodijeljena bronzana medalja.
Josipovic, jedini olimpijski sampion iz BiH u pojedinacnim sportovima i covjek koji je odbio Don Kinga i dolare, jer je volio vise svoju drzavu i grad, nego da zivi u Americi.
Covjek koji, nakon sto su neki cetalji pucali na njega dok je sjedio sa svojim postenim drugovima Srbima, ne mrzi nikog i ne dijeli ljude po vjeri, naciji i sl.
To ne znas, ali zato znas pljuvati i vrijedjati ljude na svakoj temi gdje stignes, koliko sam upratio za ovo malo vremena.
Ja bih ti preporucio druze da se malo obrazujes, pa i sportski, kad vec hoces da baljezgas po sportskom forumu, da ti se postovi ne svode na gluposti koje pises i pokusaj da budes nekom smijesan.
Mozda si smijesan djeci do 15 god ili onih par koji misle kao i ti tako.
Cisto da se covjek zapita sa kakvim ljudima zivi oko sebe, na sta je spao ovaj forum i kakav je mentalni sklop drustva u kojem zivimo.
Vjerujem da znas ko su Buba i Jala, Andjelo i Mandjelo, Luna i Cuna, Rasta i Krasta, Coby i Snoby i ostali velikani danasnjeg vremena.
Da dodam, Josipovicu, sine bosanski i ljudino, ziv ti nama bio jos 100 godina.
jel ovo i otac sevkijin dosobosanskazvijer je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:42Covjek ne zna ko je Josipovic, olimpijski prvak iz Los Angelesa 1984. god, gdje je Holyfield bio diskvalifikovan pa mu ipak dodijeljena bronzana medalja.
Josipovic, jedini olimpijski sampion iz BiH u pojedinacnim sportovima i covjek koji je odbio Don Kinga i dolare, jer je volio vise svoju drzavu i grad, nego da zivi u Americi.
Covjek koji, nakon sto su neki cetalji pucali na njega dok je sjedio sa svojim postenim drugovima Srbima, ne mrzi nikog i ne dijeli ljude po vjeri, naciji i sl.
To ne znas, ali zato znas pljuvati i vrijedjati ljude na svakoj temi gdje stignes, koliko sam upratio za ovo malo vremena.
Ja bih ti preporucio druze da se malo obrazujes, pa i sportski, kad vec hoces da baljezgas po sportskom forumu, da ti se postovi ne svode na gluposti koje pises i pokusaj da budes nekom smijesan.
Cisto da se covjek zapita sa kakvim ljudima zivi oko sebe, na sta je spao ovaj forum i kakav je mentalni sklop drustva u kojem zivimo.
Vjerujem da znas ko su Buba i Jala, Andjelo i Mandjelo, Luna i Cuna, Rasta i Krasta, Coby i Snoby i ostali velikani danasnjeg vremena.
Da dodam, Josipovicu, sine bosanski i ljudino, ziv ti nama bio jos 100 godina.
STEVIE GERRARD
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čuj oni zaustavljali, gdje su policija i vatrogasci da odma reaguju, ili ih ovi nisu zvalialan_kardec je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:37Došlo auto na pumpu da sipa gorivo, lik nije digao ručnu, auto krenulo i udarilo u trotoar a zatim i u cijev od plina i plin počeo izlaziti. Plin izlazio 40 minuta, radnici sa pumpe izašli na cestu, zaustavljali auta, među tim autima bio i neki lik koji je turirao i boom. To ti je izjava svjedoka, imaš na rtrs portalu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
bosanskazvijer
Kakvo inteligentno citiranje i jos inteligentniji odgovor, sta drugo reci, ne moze se nista drugo ni ocekivati.memija38 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:46jel ovo i otac sevkijin dosobosanskazvijer je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:42Covjek ne zna ko je Josipovic, olimpijski prvak iz Los Angelesa 1984. god, gdje je Holyfield bio diskvalifikovan pa mu ipak dodijeljena bronzana medalja.
Da dodam, Josipovicu, sine bosanski i ljudino, ziv ti nama bio jos 100 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niti sam ja otac bilo ciji, niti sam bilo ciji advokat, ne branim nikog, nego pisem ono sto vidim.
Pametnom covjeku je dovoljno ovdje 2-3 dana da procita postove na forumu od pojedinaca i da vidi na sta smo spali, mi kao drustvo i uopste ova nasa jadna drzava.
Dobro jos i postojimo, kakvi ljudi/neljudi zive ovdje.
Uostalom, suvisno je da ti bilo sta crtam nakon ovakvog odgovora na moj post.
Pozdrav i svako dobro.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 23 dec 2019, 14:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa otkud znam, nisu valjda toliko ludi da ne zovu odmah policiju i vatrogasce. I ako su ih zvali odmah, ovima je valjda trebalo neki period da dođu do pumpe.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:47Čuj oni zaustavljali, gdje su policija i vatrogasci da odma reaguju, ili ih ovi nisu zvali![]()
Najbliža stanica je ja msm u Bijeljini a od Bijeljine do Šepka ima 10 km, možda i više.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
jolicnikola
- Kontakt:
ma pokralo Elvanu, baš me zanima hoćel se ona rasplakati ko Husref (ako nije) i da li će Albanci protestvovati tražeći preglasavanje, moglo bi biti tamo sranja
Kakav lik ševlija, stvarno mu je forum sve u životu. Tužno.
bosanskazvijer je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:52Kakvo inteligentno citiranje i jos inteligentniji odgovor, sta drugo reci, ne moze se nista drugo ni ocekivati.
Niti sam ja otac bilo ciji, niti sam bilo ciji advokat, ne branim nikog, nego pisem ono sto vidim.
Pametnom covjeku je dovoljno ovdje 2-3 dana da procita postove na forumu od pojedinaca i da vidi na sta smo spali, mi kao drustvo i uopste ova nasa jadna drzava.
Dobro jos i postojimo, kakvi ljudi/neljudi zive ovdje.
Uostalom, suvisno je da ti bilo sta crtam nakon ovakvog odgovora na moj post.
Pozdrav i svako dobro.
prvi post novog forumasa i odmah si glasao za mohikanca koji se borio protiv tvog sina malog sevce
a pazi drugi i treci post koji si napisao:
bosanskazvijer je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:05Fakat raja u pravu je mentol, ako tamo neki normalan momak kojeg su oni izlglasali, bude kanta umjesto ovog bolida Mohikanca, trebamo kolektivno samoubistvo izvrsiti.
Kakav je to mentol, svijet nije vidio!
znaci doso babuka na forum da moli za svoje sinove sevku malog i njegovog buraza da ne glasaju za njihbosanskazvijer je napisao/la: ↑20 dec 2019, 14:57Ja se samo pitam, jel 'moguce da niko ne glasa za ovog mentola Mohikanca/Dokoljenka na glasanju za kantu godine?
Covjek vrijedja gdje stigne, na 50 tema, 199 bodova vidim imao u prvom krugu!
Nebitno za koji klub ko navija, ovaj lik je najveci mentol na forumu koji se ikad pojavio.
Frajer fakat nije cist u glavi, angazovalo se njih 10 mentola glasaju protiv nekog momka za kojeg nikad nisam ni cuo, sa 3 profila lazna jedan glasa 3 puta, pa je rezultat zasad tu negdje.
Idite ljudi glasajte, da ne sramotimo kolektivno ostatak foruma.
ja cekam mater da dodje ona je sledeca znaci tu ce bit svega
STEVIE GERRARD
-
bosanskazvijer
Druze, ja ne znam ni ko je Sevlija, Sevkija kojeg spominjete konstantno, ali za nekih 15 dana sto sam na forumu, vrlo dobro znam ko je i ovaj Heller a i ti.
Vama je svako Sevlija, Sevkija, kako se vec lik zove, ko vam kaze ono sto vi jeste i ono sta radite, tj ne radite nista u zivotu, osim sto pisete gluposti po forumu cijeli dan.
Tako da svaki novi korisnik foruma koji vam kaze u facu kako stoje stvari, on ce biti Sevlija, Sevkija ili kako vec se zove.
Ti nekom govoris da mu je forum sve u zivotu?
Zanimljivo, u najmanju ruku.
Memija, eto koliko si besposlen druze, gledas necije postove i trazis valjda neke dokaze.
Ja se najezim od likova poput Mohikanca, Hellera i sl, zato sam to i napisao i zato sam na kraju krajeva i odgovorio na ovu pricu o Josipovicu.
Da imas imalo inteligencije, shvatio bi to da ti i ne kazem.
Vjerovatno nisi ti nista bolji od takvih ljudi poput Mohikanca i ovog Hellera i sl, pa se nasao da mu glumis advokata.
Zalosno, sa kim ja dijelim drzavu, kakvi ljudi ovdje zive.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 23 dec 2019, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarrifufna
ma memaga druze pusti njih, samo furaj svoj fazon, sta oni znaju
pocasni precjednik @ FK Formula
Kolindice dodji da ti ciko nesto da
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Kakav smo mi show narod to je ludilo
Prica mi jedan nas gastarbajter, kako su on i jos jedan mu pomocnik preveslali nekog svabu.
Pogodili su posao da podignu parket u jednoj sobi stana jer su se pojavile neke bube. I obave to oni i skontaju kako bi mogli zaraditi
jos novca..uzmu te bube iz te prve sobe i prenesu polovinu u drugu sobu a polovinu u trecu sobu, kako bi i tu digli parket, i ovaj naravno padne na to i tako umjesto jedne zarade tri dnevnice
Prica mi jedan nas gastarbajter, kako su on i jos jedan mu pomocnik preveslali nekog svabu.
Pogodili su posao da podignu parket u jednoj sobi stana jer su se pojavile neke bube. I obave to oni i skontaju kako bi mogli zaraditi
jos novca..uzmu te bube iz te prve sobe i prenesu polovinu u drugu sobu a polovinu u trecu sobu, kako bi i tu digli parket, i ovaj naravno padne na to i tako umjesto jedne zarade tri dnevnice
Show me your donuts 0 0
Al' za 40 minuta su mogli tri puta doći ako je udaljenost samo deset kilometara.alan_kardec je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:52Pa otkud znam, nisu valjda toliko ludi da ne zovu odmah policiju i vatrogasce. I ako su ih zvali odmah, ovima je valjda trebalo neki period da dođu do pumpe.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:47Čuj oni zaustavljali, gdje su policija i vatrogasci da odma reaguju, ili ih ovi nisu zvali![]()
Najbliža stanica je ja msm u Bijeljini a od Bijeljine do Šepka ima 10 km, možda i više.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ASD
- Kontakt:
30 kilometara je udaljenost.Raonffa je napisao/la: ↑23 dec 2019, 15:56Al' za 40 minuta su mogli tri puta doći ako je udaljenost samo deset kilometara.alan_kardec je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:52Pa otkud znam, nisu valjda toliko ludi da ne zovu odmah policiju i vatrogasce. I ako su ih zvali odmah, ovima je valjda trebalo neki period da dođu do pumpe.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:47Čuj oni zaustavljali, gdje su policija i vatrogasci da odma reaguju, ili ih ovi nisu zvali![]()
I baš nema nijedna policijska stanica ili neka patrola koja tu redovno patrolira u krugu od 30 faking kilometara.ASD je napisao/la: ↑23 dec 2019, 16:1730 kilometara je udaljenost.Raonffa je napisao/la: ↑23 dec 2019, 15:56Al' za 40 minuta su mogli tri puta doći ako je udaljenost samo deset kilometara.alan_kardec je napisao/la: ↑23 dec 2019, 14:52
Pa otkud znam, nisu valjda toliko ludi da ne zovu odmah policiju i vatrogasce. I ako su ih zvali odmah, ovima je valjda trebalo neki period da dođu do pumpe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Crni ponedjeljak, ta pumpa, teška saobraćajka kod Vakufa...i još yebeni Fahro ministar sigurnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.