FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 20 maj 2010, 00:14

UPS je napisao/la:Bez pretjerivanja molicu lijepo - 8.500 stolica koliko ima na grbavici (mada ne vidjeh najbolje ali mi se ucini da su one na sjevero-zapadu bile prazne, ali eto, nek bude) i jos nesto malo stajanja pod jugom i prema istoku ;) pa nemojte prtjerivati ;)
prosto je nevjerovatno koliko ste jadni vi pitari. jadovi da jadniji ne možete bit, dabogda vam grad zabranio da igrate na koševu, pa stolice po stadionu u vogošći brojali
Zadnja izmjena: Play.Blue.Minded, dana/u 20 maj 2010, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 20 maj 2010, 00:15

drop je napisao/la:
no limit je napisao/la:Susicu se j... od a do z sve po spisku bio sam na zapadu ono mi je bilo muka slusati!
O cemu ti pricas decko?' kakve tebe necasne misli nose i prenose?'
Bog me ubio ako znam o cemu pricas :shock: ...niko na jugu nije ni znao da je Sušić bio prisutan na utakmici niti je koga to uopšte zanimalo, ali eto bitno je nešto pisati i kenjati- pa šta god.
aj upravu si

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 20 maj 2010, 00:15

Admiral_TM87 je napisao/la:Borac je igro veceras sa 13 igraca a mi sa 9, pojedinci nek se stide
sudija je bio odlican.. ne seri i fino cestitaj borcu
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 maj 2010, 00:16

Admiral_TM87 je napisao/la:Borac je igro veceras sa 13 igraca a mi sa 9, pojedinci nek se stide
Nema veze, mozda vam muminovic zato predje na ljeto ;)

P.S. Drop, mislim da je covjek upravo spomenuo da je bio na zapadu i da je to cuo. A da hoce to vasa elita iz loze raditi pogledaj samo snimak sa koseva ;)
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 20 maj 2010, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 20 maj 2010, 00:16

kad mi je tesko u zivotu odma se sjetim da sarajevo nema stadiona na kome moze igrat euro utakmice pozz iz zenice :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 maj 2010, 00:16

Avanes je napisao/la:Bila je Grbavica legendo eto ti odgovor na prvo pitanje
bila bash na pocetku sat prije pocetka mozda,al tako bude na svakoj i jos jenom prd sam pocetak jel tako??
a ova gore su mio nesto vaznija piranja???
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 20 maj 2010, 00:17

Da citiram majku ti pitarsku j.... idi gledaj g... sa Koseva mrs odavde itd itd

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 20 maj 2010, 00:17

SAUDIN23 je napisao/la:kad mi je tesko u zivotu odma se sjetim da sarajevo nema stadiona na kome moze igrat euro utakmice pozz iz zenice :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kad mi je tesko sjetim se da celik ispada :O

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 maj 2010, 00:18

UPS je napisao/la:

P.S. Drop, mislim da je covjek upravo spomenuo da je bio na zapadu i da je to cuo. A da hoce to vasa elita iz loze raditi pogledaj samo snimak sa koseva ;)
a ti nemas sta o svom klubu pisat? i kad se vec pravis pametan na sjeverozapadu nema stolica...hajde sad 2 dana smisljaj neko pitanje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 00:18

UPS je napisao/la:

Ma boli me neka stvar za tu elitu, to je totalno nebitno za mene i za manijake sa juga.
Ustvari, ovo je bezveze prica totalno...ne znam što se uopšte raspravljam oko tih stvari.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 20 maj 2010, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 20 maj 2010, 00:18

mak_033 je napisao/la:
sudija je bio odlican.. ne seri i fino cestitaj borcu
ja nepricam o sudijama

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 maj 2010, 00:18

Play.Blue.Minded je napisao/la:
UPS je napisao/la:Bez pretjerivanja molicu lijepo - 8.500 stolica koliko ima na grbavici (mada ne vidjeh najbolje ali mi se ucini da su one na sjevero-zapadu bile prazne, ali eto, nek bude) i jos nesto malo stajanja pod jugom i prema istoku ;) pa nemojte prtjerivati ;)
prosto je nevjerovatno koliko ste jadni vi pitari. jadovi da jadniji ne možete bit, dabogda vam grad zabranio da igrate na koševu, pa stolice po stadionu u vogošći brojali
Mozes ti reci sta hoces i vrijedjati koliko hoces ali to su cinjenice. Cifre koje sam ja spomenuo u otprilike tacan broj stolica na Grbavici a cifre koje vi bubate su ocito samo plod maste ;)

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 20 maj 2010, 00:18

adis_macak je napisao/la:Kad vidim ko su sve vodje na jugu stidim se,ono sve treba rastjerat,pojma oni o zivotu nemaju
hajde macak popni se ti na sipku pa da te vidim ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 20 maj 2010, 00:19

drajkula_zlo je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:kad mi je tesko u zivotu odma se sjetim da sarajevo nema stadiona na kome moze igrat euro utakmice pozz iz zenice :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ala..ovo je bilo nisko...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Lesinar1987
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987 » 20 maj 2010, 00:19

Elddar je napisao/la:
Lesinar1987 je napisao/la:ahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahah misevi ajte u rupu i zabijte se u tu svoju dolinu cupova jadnici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: DUPLA KRUNA AHAHAHAHAHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kako si samo glup i ograničen :roll:

e pa dosta ste vi smarali vec 10 dana pisete o duploj kruni...eto je sada, :D mozda sam malo pretjerao al viditi Olivera kako podize pehar na Grbavici-NEPROCJENIVO :D

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 maj 2010, 00:20

Yebo vas i celik i saraj'vo opcenito a posebno na ovoj temi ;)

Boli nas qrac za ta dva kluba :)

Borcu cestitke,idemo dalje .. ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 20 maj 2010, 00:20

drajkula_zlo je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jako duhovito pa vi nemojte pobijedit laktase na grbavici da mi ispadnemo pa cete vidjet hocetel osvojit i prvenstvo i ovo ako osvojite odnesite pehar u mostar velezovoj upravi pa im ga dajte malo jer su vam prodali utakmicu u mostaru :oops: :oops: :oops:

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 20 maj 2010, 00:21

themaniaks je napisao/la:
adis_macak je napisao/la:Kad vidim ko su sve vodje na jugu stidim se,ono sve treba rastjerat,pojma oni o zivotu nemaju
hajde macak popni se ti na sipku pa da te vidim ;)
Nije u tome poenta vec da se psuje mrtav covjek!

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 20 maj 2010, 00:21

UPS je napisao/la: Mozes ti reci sta hoces i vrijedjati koliko hoces ali to su cinjenice. Cifre koje sam ja spomenuo u otprilike tacan broj stolica na Grbavici a cifre koje vi bubate su ocito samo plod maste ;)
idi smotaj pitu od govana, klošaru udbaški

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 20 maj 2010, 00:21

Pitari gubite se sa ove teme

Kad se sjetim samo newcastle a
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 20 maj 2010, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Majestic-12 [Bot], tiagofaria25 i 29 gostiju.