NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Besic
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Besic » 06 feb 2017, 11:15

Je li ovaj choke veci od 3-1?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

alemsa
Kontakt:

Re: RE: Re: NFL

Post Postao/la alemsa » 06 feb 2017, 11:19

:kafa:
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 06 feb 2017, 11:21, ukupno mijenjano 2 puta.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 feb 2017, 11:20

Besic je napisao/la:Je li ovaj choke veci od 3-1?
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 feb 2017, 11:24

andro234 je napisao/la:
Effenberg je napisao/la: Vidi pajdo bas to sto ti kazes nije valjda da su ispustili, e bas to samo sto nije: "nije valjda" nego je "jeste valjda"! :D

Naravno da se igra radi kladionica, Bog te pito kolika volumina kapitala je ulozena bila, njima je tacno napisano kako se igra u poen hebeni ne smiju dati ni ispod ni iznad ima zadano tacno i koji ce hendikepom ko dobiti i kako po cetrtinama. Svi oni to znaju a ostatak je show. Vidilo se kako je Atlanta namjerno igrala mlitavo na kraju. Ono je blamaza za sport. A vi takvi lafo experti sto to pratite i gledate ce te to sve uladiciti pod taj epski termin: "CHOKE!"

Koja hebena LOLcina.

E zato pajdo ja njima ne cestitam Patsima nit ih sazaljevam (Falconse) nego hebem majku i njima i onim za koje rade! Oni zaradjuju milione a nisu svjesni da zive radi siromasne vecine koja placa da to gleda ili kupuje te artikle folove golove, ali ce im na kraju i dohakati kad ih skonta.

I da se razumijemo Patse sam docekao na okladu da ne bi bilo nesto serem sto sam ispusio na kladari. Dobar sam finu jednu dnevnicu igro sam i preko 47.5 jedan i na njihovu pobjedu ali opet sam fer i kazem da sam dobio zato sto sam hebeno znao da ce se njima nagurat pa taman na silu oni bi dobili da je bilo 121:0 a ne 21:0 jer je bilo predodredjeno.

A to njihovo preseravanje i trosenje 100 milijarrdi dolara na mec i lady gage i izdrkavanja i zavijanja himni i jumbo jet prelijetanja mi ne pada na pamet da bi gledao da se nisam okladio, a ionako sam prve 3/4 letimicno gledao a i u ono malo sto sam gledo mi je bilo jasno da se radi o ofirazi i glumatanju.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Tebi su definitivno kladionica kladenje pojeli mozak.
Ja im ne vjerujem dok ne promjene da je sport competition/natjecanje a ne entertainment, sve dok je entertainment oni imaju pravo da rade sta hoce. Ne kazem da je sinoc namjesteno ili nesto, ali sam davno prihvatio cinjenicu da je sport kvalifikovan kao WWE, cirkus, koncert, film itd. Tako da mnogo lakse podnosim poraze/zakidanje itd. A da promjene u competition onda bi druga prica bila.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 feb 2017, 11:29

@alemsa: Svaka cast majstore za komentar. Vidi se da si pametan i da imas glavu! [emoji106]

Isto ko sto i glumci rade za Hollywood tako i ovi rade za nekoga i to je ocito. Previse je preokreta i svakakvih gluposti da bi se vjerovalo da integritet igre nije narusen. Kad se desilo Bayern - Manu nikad necu zaboravit sjedi Babel pored stative a Kuffoura nisu mogli smiriti 3 sata koliko je plakao, kao da su mu pobili pola familije jbt. Danas ovim placenicima vidis na facama da im nije ni krivo, ako neko i pokaze emocije to je nasilu i kiselo da ne bi ko sta rekao ono reda radi. Znaju i oni da su radili po skripti, ali intuicija ne vara mnoge ljude koji to primjete i znaju da nesto nije u redu.

Nek im je na dusu sto su pokvarili sport, a ovi navijaci-slijepci: please wake up!! :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 feb 2017, 11:31

Ti da si postao forumas godine isti bi trebalo ugasit odmah

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 feb 2017, 11:43

Stefan Effenberg je napisao/la:Adrenalin jos drzi... :D

Ali kako je moguce da netko baci toliko preciznih lopti pod tako velikim pritiskom a istodobno biva oboren jedno 7-8 puta? Kako je moguce zadrzati takvu hladnokrvnost?

Jedina losa je bila bacena kad je Edelman napravio hvatanje koje je donijelo titulu.

Treba biti iskren i reci da si je Atlanta sama kriva jer su imali niz losih odluka ali onaj touchdown Whitea ( ili Lewisa ne znam vise ) je pokrenuo Patse.

I gubiti 25 razlike i napraviti seriju 31-0 protiv najjace ofanzivne ekipe...
Kad sedmi put igraš u finalu u zadnjih 17 godina, onda se naučiš biti hladnokrvan.

Naravno da je Atlanta kriva, 28-3 su ispušili, 28-3 :rol:.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 feb 2017, 11:46

miki_92 je napisao/la: cestitam ti ako mi nadjes stream drugog pol. i OT , HD naravno :kafa:

rodjak me smara citavo jutro da mu posaljem
http://www.nflfullhd.com/new-england-pa ... -feb-2017/

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 feb 2017, 11:56

Ljude koje kladionica unistava ili ga je unistila sinoc uglavnom tako razmislja ..recimo taj sto ima veliku glavu kako kazes nije isto tako mislio Da kladionica ima veze sa GSW i Cavsi ...taj s glavom nebi ni pmislio na kladinicu da su Texansi tako nesto napravili..pazi ovdje pisem ja koji ne volim Patse ni sekunde kao svi, ali mene nije kladionica ubila pa onda govorim onako kako sam ja to sinoc vidio ...niko nije ni rekao da kladionica nema uticaja. Na sport posebno na box ..u NFL je to malo teze napraviti 106 igraca igra u 2 ekipe, gdje su coaches i td ..nije to kosarka gdje se rotira 8 igraca U playoffu ili da imas golmana kojem ce lopta proci kroz ruke ako bude zatrebalo ...opet ponavljam ovaj s velikom glavom je upravu sto kaze svakako da ne mozes vjerovati dok god se kladis na taj sport sve je moguce ali mislim da je najteze to uraditi u NFL Od svih sportova

atlanta je kriva vjerovatno iskustvo i neiskustvo u zadnjim minutama utakmice I onaj fumble. I onda onakvo hvatanje. Izmedju 3 igraca.. Recite mi sta ste pomislili nakon onog hvatanja koje je napravio Julio kad je bio skoro sa siguran FG? ..onaj ko gubi na kradionici ima pravo da se ljudi, bas onako kao sinoc Atlanta treba da se ljuti na sebe i na Tomicu naravno ...cak ih nisu ni sudije ostetile nigdje da kazemo i sudije su radile za kladionicu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 feb 2017, 11:57

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 feb 2017, 11:58

BernardBarnjak je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Gotovo...
Ma, daleko od toga jarane, ali nije lose za sada. Bolje ovo nego da Patsi vode :mrgreen:

Svaka ti cast! :clap: :clap: :clap:
Ma, brate, nista posebno... To je football, jedan momenat i sve se preokrene. Posebno u ovakvim tekmama, gdje treba nesto posebno da se uzme titula.

Sta reci? Prvo, cestitke navijacima Patsa, mogu misliti koji je gust za njih navijati :tokralju: Sinoc je bio vjerovatno najvazniji mec kada je u pitanju i tim, i trener, i QB, jer do sinoc se kao i mogao naci neki argument za kontru, ali sada je valjda svima, ali bas svima jasno da je u pitanju najveca fransiza, najbolji QB i najbolji trener svih vremena. :tokralju:

I to na kakav nacin, na kakvoj sceni. :tokralju: Ono sto je Brady sinoc pokazao u zadnjoj cetvrtini i produzetku je najbolji GOAT mod koji sam ja vidio u zivotu. Jednostavno, ZNAS da nece pogrijesiti, znas da ga nista nece zaustaviti do end zone. Vidjelo se na licima igraca Atlante i na terenu i na klupi da su svjesni da su nayebali. Nesto nevjerovatno :tokralju:

Iskreno, zao mi je Atlante. Ne sto su izgubili, vec kako su izgubili, jer ovo valjda najjveci choke mozda i ikada. Potencijal ekipe je nevjerovatan, ali isto tako je nevjerovatno da se nervoze nisu rijesili i kad su samo trebali privesti tekmu kraju. Ona tri bespotrebna prekrsaja koja su ostavili Patse u zivotu u onom driveu je najbolji dokaz za to. Bojali su ga se, a onda kad je osjetio krv.... :salut:

Uglavnom, odlicna noc. Imali smo sve: spektakl, dobru tekmu, preokret, dva mahnita catcha (jel Edelmanov vec dobio nadimak?)... :tokralju:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 feb 2017, 12:02

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 feb 2017, 12:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:
miki_92 je napisao/la: cestitam ti ako mi nadjes stream drugog pol. i OT , HD naravno :kafa:

rodjak me smara citavo jutro da mu posaljem
http://www.nflfullhd.com/new-england-pa ... -feb-2017/

:salut:

cestitke svim navijacima Čitera :salut:

Brady GOAT :salut:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 feb 2017, 12:24

izvrstan superbowl!! nije najbolji, ali je visoko na listi najboljih :thumbup:
atlanta svojom glupošću poklonila pobjedu cheatriotsima, elem ko je paglu ne budi mu drug :thumbdown:

lady gaga je imala izvrstan show, ali to ubijanje sporta sa poluvremenom od preko pola sata je sve veće i veće sranje .. .ali jeb.iga, to je superbowl

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 06 feb 2017, 12:27

Ja da imam onakav pogled na sport ne bi uopće bio registriran na sportski forum i komentirao išta već bi se izolirao i čuvao ovce na nekom brdu jer je sve na svijetu namješteno, what's the point onda? :rol:

Vidim da nitko ne spominje Dont'a Hightowera, covjek koji je po meni okidač onog comebacka sa forced fumbleom, Falconsi od tada nisu bili u stanju gotovo ništa napraviti u napadu a Patriotsi su postali nova ekipa i sav momentom je bio kod njih, jedina je bila dilema hoće li stići postići TD i 2pt conversion. Kada je počeo overtime uopće nije bilo dileme tko će izaći kao pobjednik, meni koji ne volim Patse i koji nemam neke simpatije prema Falconsima nakon 6 sati sna još uvijek sve ovo zvuči kao nestvarna sportska priča a kako je tek bilo fanovima ekipa koje su igrale i igračima, pogotovo Falconsa. Stvarno mi ih je žao no ovo je sport, opustili su se a Patriotsi se kao svih ovih godina nisu predali i to je ono što volimo kod NFL-a.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 06 feb 2017, 12:45

Pats win baby. Kakav preokret. Još ne vjerujem. Kakvo slavlje kad je bio bio TD u OT. Ma ovo se jednom doživi i gotovo. Patsi samo ovo mogu, koja ludnica.

@effe.ma često su ovakvi preokreti u footballu, momentum se okrene, ekipa se use.re
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 feb 2017, 12:50

za ove sto kazu namjesteno samo jedno pitanje :D

zamislite da sinoc onaj nije uhvatio loptu 2 cm od zemlje, a moglo se vrlo lahko desiti jer je bradyu lopta ispala skoro iz ruke (ili je malo blokirana)
ili da samo jedna njegova lopta nije bila uhvacena a bilo je 3d downa u zadnjem napadu pred remi ... dakle moglo se desiti da se oklizne igrac, ispusti lopta i jos bezbbroj situacija gdje je par CM igralo ulogu..
shvatam ja da mnogima izgleda sumnjivo, mozda je dogovor bio da se igra "otvoreno" za publiku ali dajte malo odvadite
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 06 feb 2017, 13:01

Odem spavati nakon TD na početku drugog i kontam ma bice neko ludilo do kraja Patriotsi su to. Znaci Atlanta je imala 8 minuta pred kraj 98% šansu za pobjedu(ESPN-ova ona statistika) ali džaba sport je to nema tu računica. Atlanta perfektno odigrali sve do kraja, ne sikiram se za njih sjajan napad odbrana mlada i napreduje mislim da ce oni opet biti contenderi sljedece godine, Matt u prajmu, Julio također, Devonta ima potencijal da bude najbolji RB u ligi i ide ka tome. A Patriotsi, sta reci za ovu ekipu. Tom Brady GOAT, ova utakmica ga je zacementirala.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 feb 2017, 13:02

jestamaji je napisao/la:izvrstan superbowl!! nije najbolji, ali je visoko na listi najboljih :thumbup:
U top 5 jedno 4 ona gdje su Patsi bili , još je ovo bila najveća razlika na kraju :mrgreen:

Nego de ti nama reci je li sad Brady ispred Montane, ili je i dalje Džo na vrhu :hmmmmm:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 06 feb 2017, 13:09

Psiha je cudo. Najvazniji faktor u finalima.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.