FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Meni je zao stvarno sto nece bit obezbijednjena tribina za Sioxe, ne znam stvarno sta im je ovo sad trebalo pa da nam zabrane koristenje Sjeverne tribine i tako uskrati dolazak gostujucih navijaca, jer nema smisla da budemo svi na jednoj tribini, zalosno ako pokvare pravi derbi kantona.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
kako bih volio da udete u premijer liguuuuuuu
Doci cemo mi u Zenicu kad tad, pozdrav za Robijase.robijasi zenica je napisao/la:kako bih volio da udete u premijer liguuuuuuu
-
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:Meni je zao stvarno sto nece bit obezbijednjena tribina za Sioxe, ne znam stvarno sta im je ovo sad trebalo pa da nam zabrane koristenje Sjeverne tribine i tako uskrati dolazak gostujucih navijaca, jer nema smisla da budemo svi na jednoj tribini, zalosno ako pokvare pravi derbi kantona.
Nisam upoznat sa pravilnikom, ali mislim da nije dozvoljeno da gostujuci i domaci navijaci budu na istoj tribini, tako da...

a sta sad tacno fali sjevernoj tribini ??? jel stvarno bezbijednost il tu ima jos nesto... po slikama je bezbjednija od pola tribina u PL...fukara87 je napisao/la:Meni je zao stvarno sto nece bit obezbijednjena tribina za Sioxe, ne znam stvarno sta im je ovo sad trebalo pa da nam zabrane koristenje Sjeverne tribine i tako uskrati dolazak gostujucih navijaca, jer nema smisla da budemo svi na jednoj tribini, zalosno ako pokvare pravi derbi kantona.
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Ne znam to treba pitat Savez, sve dosad se mogla koristit tribina a sad ne moze
, neki kazu kao nema potrebne dozvole za koristenje tribine, istina da se nije uradila komplet tribina, fali sminkanje tribine i stolice.

U slucaju da siouxe smjeste na D tribinu a nas na C ili A zna se sta ce se desit,nisu valjda toliko glupi da misle da bi proslo bez nereda,al haj vidicemo 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Pa i do sad je bila ova situacija odnosno ta neka "zabrana" na sjever, mislim da tu nema priče da li će Fukare protiv Radničkog na sjever. Jedino ako neko fizički to spriječi.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda vam je svima jasno da od gostovanja lukavcana nema nista ako fukarama zabrane sjever
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- L' Imperator
- Kontakt:
Pozz
Ima l' neko da bi mi javljao sutra promjene rezultata putem SMS-a??
#samoRudar #zauvijek
- badblueboylivno
- Kontakt:
http://www.facebook.com/fkslobodatuzla" onclick="window.open(this.href);return false; ti ima redovit update, bar su imali sa zadnjih utakmica.
Hayley <3
- L' Imperator
- Kontakt:
Neću biti za računarom, radim :Sbadblueboylivno je napisao/la:http://www.facebook.com/fkslobodatuzla ti ima redovit update, bar su imali sa zadnjih utakmica.
#samoRudar #zauvijek
Sve ukazuje na to da laici i neznalice prosuđuju je li kakva tribina uslovna ili nije. Vide da nije našminkana i da nema stolica, pa sad ispada da po tom ni konstrukcija nevalja, iako je po gradnji jedna od boljih u Bosni i Hercegovini.
Mislim da ne bi trebalo bit' kiše danas. Malo je oblačno, ali po prognozama se vidi da padavina vjerovatno nema. Kako god, svi na stadion.
Mislim da ne bi trebalo bit' kiše danas. Malo je oblačno, ali po prognozama se vidi da padavina vjerovatno nema. Kako god, svi na stadion.
Vrijeme idealno danas, kako za igru tako i za gledanje
. Idemo danas svi na tusanj i da vodimo nasu ljubav do nove pobjede. Sloboda u <3

L' Imperator je napisao/la:Pozz
Javi se meni u PP i ja cu ti javit rezultat

Danas Kakanj bez dva glavna igraca Gufurovica i Bajre Spahica, dok smo mi kompletni.
tuga neka trenutno ... 

azmir zakazo.....fukara87 je napisao/la:Danas Kakanj bez dva glavna igraca Gufurovica i Bajre Spahica, dok smo mi kompletni.

nema stele nema bodova ..djeca igraju odlicno.. :ugeek:SaltCityAttack je napisao/la:tebi treba par godina jos da se uklopis u drustvo, sad razguli...kao drugo mi preko stele nigdje ne idemo, nego su nam nastelili i da ispadnemo...kava se to nama stela pravi?..igraju djeca ova odlicno, a prema onim izvjestajima barem ja mogu vidjeti da je tu puno izradjenih akcija , a ne kao nekad na jedvite jade uleti lopta u gol..posebno to vide ovi momci koji su tu stalno na utkamicama sto mogu potvrditi..iz utakmice u utakmicu igraju bolje i bolje ...ja kako znam drugi najavljuju kupovanje utakmica, a ne mi.. mi samo poklapamo ponude tih ekipa i natjeramo da im protivnici grizu na terenu ebiga... ako je to stela onda ebiga ..mi samo placamo da ljudi igraju posteno i da se ne prodaju za jeftine novce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.