since1948 je napisao/la:Joja i Pandza![]()
Jadni mi majko moja,kolko ce zivaca pasti ove sezone
Kad Ibričić napuni taj dvojac...
since1948 je napisao/la:Joja i Pandza![]()
Jadni mi majko moja,kolko ce zivaca pasti ove sezone
Mozda zato da se sakriju akcije i kombinacije i jednih i drugih od EU protivnika.predsjednik je napisao/la:Sto niste dozvolili stream ?
Steta ....penke je napisao/la:Mozda zato da se sakriju akcije i kombinacije i jednih i drugih od EU protivnika.predsjednik je napisao/la:Sto niste dozvolili stream ?
Starački Dom NK Široki Brijeg.penke je napisao/la:Boris Pandza se vraca u Siroki
Sutra sa Zeljom u 19h ima na sluzbenoj sve
Ja kontam do sada si ozbiljan biopenke je napisao/la:Momci opustite se,meni je malo do šale bilo![]()
penke je napisao/la:Momci opustite se,meni je malo do šale bilo![]()
Da se mene pita zabrana ulaska na Pecaru 6 mjeseci zbog sirenja negativne energije među forumasepenke je napisao/la:Momci opustite se,meni je malo do šale bilo![]()
hlive je napisao/la:Da se mene pita zabrana ulaska na Pecaru 6 mjeseci zbog sirenja negativne energije među forumasepenke je napisao/la:Momci opustite se,meni je malo do šale bilo![]()
Ma sutra najbolje, ovako ce se samo teren unistiti, a sportski mogu do MedjugorjaEvolve je napisao/la:Ovo je potop, najbolje je ovo odgodit za sutra ili prebacit na Blato u kamp... Nema vajde pecaru uzorat...
Mogucnost ozljede da i ne spominjem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.