Zrtvovali kraljicu zbog Potterballa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Londonskom
Brighton je odgođen zbog štrajka željeznice, taj meč je i prošli vikend trebao biti odgođen zbog tog razloga, ali Lizzi nije dala.
Jbg malo mi sve to nelogično, ali vidim ti si za sve našao nekakvo opravdanje.Otelo je napisao/la: ↑12 sep 2022, 22:06Brighton je odgođen zbog štrajka željeznice, taj meč je i prošli vikend trebao biti odgođen zbog tog razloga, ali Lizzi nije dala.
United - Leeds - meč visokog rizika, a veliki dio policije iz Manchestera će biti u Londonu.
Chelsea - Liverpool - London, ogroman broj gledatelja, rizik, a Everton isti dan igra kući i belaj je ako je Liverpool isto domaćin.
Brentford se igra jer je mali stadion, plus je van centralnog Londona što znači da je lakše organizirati, a i ne dolaze navijači van Londona. Pored toga, Brentford je miran klub. Nijedan njihov meč nije rizičan po pitanju navijača.
Jedino mi nije jasno zašto Tottenham igra, no to je subota i vjerovatno će biti više dostupnih policijskih resursa jer se zadnje pripreme za sahranu vrše u nedjelju dolazi najveći broj zvaničnika taj dan (moja pretpostavka), Charles je tad u Velsu na krunisanju, plus it's Tottenham...
Što se Arsenala tiče, u četvrtak tijelo Elizabethe stiže u London i vjerovatno će biti gužva, plus ih je možda strah ultrasa PSV-a, no Rangers igra iza bez gostujućih navijača...The decision follows exceptional circumstances relating to the planned industrial action on the rail network, with authorities unable to sanction the fixture to be played with no public transport available for supporters.
Bit će ogromne policijske snage na terenu, upravo i zbog toga odgađaju United - Leeds.A reception will be held at Lancaster House near St James’s Palace for funeral guests, including heads of states, Governor Generals and realm Prime Ministers.
Foreign royals are likely to visit the Queen’s lying-in-state.
The King will hold another formal audience with the Prime Minister.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.