Ma samo bahatoirfo je napisao/la:ako osvojimo duplu treba nastavit po ovom receptuVirtu4l je napisao/la:Nije ok, ali je ok shvatiti greške.Neandertalac je napisao/la:Na kraju će ispasti da je ok ovako raditi transfer politiku ako osvojimo ligu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma samo bahatoirfo je napisao/la:ako osvojimo duplu treba nastavit po ovom receptuVirtu4l je napisao/la:Nije ok, ali je ok shvatiti greške.Neandertalac je napisao/la:Na kraju će ispasti da je ok ovako raditi transfer politiku ako osvojimo ligu
Lazić okomit.braco je napisao/la:Čak 6 igrača je igralo ove sezone poziciju lijevog beka: Husić, Bevab, Stojanović, Siniša (u pojedinim utakmicama), Beširević i Stana.
6 štoperskih tandema ove sezone je igralo: Bocca-Kosorić, Bocca-Jahić, Bocca-Bogičević, Jahić-Kosorić, Kosorić-Bogičević, Bogičević-Kerla
8 igrača igralo na poziciji lijevog krila ove sezone: Beganović (u Tuzli kad smo zjanili 2:0), Halvadžić (ušao umjesto Dženisa u Tuzli), Lazić, Crnov, Zakarić, Musa, Blagojević (kad smo dobili Olimpika 2:0 na Otoci, Bevab (protiv Čelika u Zenici)
Jest mi dosadno
Igrao je i Miroslav na lijevom krilu, par puta. Mada mi nekad djeluje da igra sve pozicije osim golmana.braco je napisao/la:8 igrača igralo na poziciji lijevog krila ove sezone: Beganović (u Tuzli kad smo zjanili 2:0), Halvadžić (ušao umjesto Dženisa u Tuzli), Lazić, Crnov, Zakarić, Musa, Blagojević (kad smo dobili Olimpika 2:0 na Otoci, Bevab (protiv Čelika u Zenici)
Dobro si i Miroslava sam zaboravio. Ma nema ko nije igro jarane, nismo vidjeli još samo Pekića, onog što prodaje košpe i konobara iz Palme kako igraju.Virtu4l je napisao/la:Igrao je i Miroslav na lijevom krilu, par puta. Mada mi nekad djeluje da igra sve pozicije osim golmana.braco je napisao/la:8 igrača igralo na poziciji lijevog krila ove sezone: Beganović (u Tuzli kad smo zjanili 2:0), Halvadžić (ušao umjesto Dženisa u Tuzli), Lazić, Crnov, Zakarić, Musa, Blagojević (kad smo dobili Olimpika 2:0 na Otoci, Bevab (protiv Čelika u Zenici)
Nece ni jedan od nabrojanihNeandertalac je napisao/la:Po nekoj logici moramo osvojiti titulu jer nam je igralo najviše igrača. Jel' tako![]()
Šalu na stranu, ja se živ pojedoh kako će taj naš "najmlađi" tim pod Slavkinom palicom izgledati![]()
Hoće li Osmanković i Žerić dobiti šansu, ili čak i Beširević
Koliko sam ja shvatio ide reklama bh tel ..ono ljudi sjede vjerovatno u narandzastim majcama..ili ???Merhaba je napisao/la:Kakva nam se sabanijada na istoku sprema zbog 30 hiljada
ma k'o ono na Allianz areni kad sjede u bojama T-com-aedinedin je napisao/la:Koliko sam ja shvatio ide reklama bh tel ..ono ljudi sjede vjerovatno u narandzastim majcama..ili ???Merhaba je napisao/la:Kakva nam se sabanijada na istoku sprema zbog 30 hiljada
Merhaba je napisao/la:Ma valjda bih trebalo tako nesto biti , ali to je realno kic pravi i to narednih deset godina po smjesnoj cijeni
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 51 gost.