sta bi sa falconsima, raspadose se skroz?
Moderator/ica: rio_Ferdy88
SlevinKelevra je napisao/la:Ma, daleko od toga jarane, ali nije lose za sada. Bolje ovo nego da Patsi vodeBernardBarnjak je napisao/la:Gotovo...
Vidi pajdo bas to sto ti kazes nije valjda da su ispustili, e bas to samo sto nije: "nije valjda" nego je "jeste valjda"!SaltCityAttack je napisao/la:sta vele ovi namjesteno ovo jel i sad je svak glup ako misli da nema kladionica nista sa tim ?..dajte ba ljudi smirite se prvo zabrinuta lica Tomice sve su rekla kako su izgledali ..kakve su pasove ispustali ljudi , pa su Patsi izgubili 2 lopte na 20 yardi gdje su mogli postii barem 2 FG..treba li napomenuti nakon te dvije izgubljene lopte primili su i 2 TD ...i sad Atlanta napravila fumble dala sansu Patriotsima i sve je to namjesteno kladionica?... ne budite picke ja ih ne volim , kako Patse ,. tako Tomicu ali budite jednom sportski navijaci priznajte da je ono majstorija koja se rijetsko desava... skinite gace, ako vec necete kapu i nakloniti se ljudima
Na kraju ispade ti upravu.Sir Oliver je napisao/la:Imamo ih tačno tamo gdje smo htjeli... Sranje je zakuhano da Brady spasi Patriotse i opet bude Hero ...
Edin TM87 je napisao/la:Goat cojk nema sta
Dosta mi je Fedex
Nemoguc comeback, zvanicno priznanje od mene
Cestitke rio, amer, lbj i svi ostali
Effenberg je napisao/la: Vidi pajdo bas to sto ti kazes nije valjda da su ispustili, e bas to samo sto nije: "nije valjda" nego je "jeste valjda"!
Naravno da se igra radi kladionica, Bog te pito kolika volumina kapitala je ulozena bila, njima je tacno napisano kako se igra u poen hebeni ne smiju dati ni ispod ni iznad ima zadano tacno i koji ce hendikepom ko dobiti i kako po cetrtinama. Svi oni to znaju a ostatak je show. Vidilo se kako je Atlanta namjerno igrala mlitavo na kraju. Ono je blamaza za sport. A vi takvi lafo experti sto to pratite i gledate ce te to sve uladiciti pod taj epski termin: "CHOKE!"
Koja hebena LOLcina.
E zato pajdo ja njima ne cestitam Patsima nit ih sazaljevam (Falconse) nego hebem majku i njima i onim za koje rade! Oni zaradjuju milione a nisu svjesni da zive radi siromasne vecine koja placa da to gleda ili kupuje te artikle folove golove, ali ce im na kraju i dohakati kad ih skonta.
I da se razumijemo Patse sam docekao na okladu da ne bi bilo nesto serem sto sam ispusio na kladari. Dobar sam finu jednu dnevnicu igro sam i preko 47.5 jedan i na njihovu pobjedu ali opet sam fer i kazem da sam dobio zato sto sam hebeno znao da ce se njima nagurat pa taman na silu oni bi dobili da je bilo 121:0 a ne 21:0 jer je bilo predodredjeno.
A to njihovo preseravanje i trosenje 100 milijarrdi dolara na mec i lady gage i izdrkavanja i zavijanja himni i jumbo jet prelijetanja mi ne pada na pamet da bi gledao da se nisam okladio, a ionako sam prve 3/4 letimicno gledao a i u ono malo sto sam gledo mi je bilo jasno da se radi o ofirazi i glumatanju.
cestitam ti ako mi nadjes stream drugog pol. i OT , HD naravnorio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
Ovo isprintati, uokviriti i na zid
@work i @miki nam se još trzaju, i gospoda sa rmb-a, ali doći će i oni tobe
čekamo jestu i kenu
Cuj "ko" da je neko napisao scenarij. Pa JESTE neko napisao scenarij!Lillard je napisao/la:Bogami ko da je neko napisao scenarij, legendarna utakmica Godell je bio na aparatima![]()
Ta sudbina kleta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.