NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Quinlan
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Quinlan » 06 feb 2017, 07:02

zaspah na poluvremenu reko gotovo ovo ko ce se peglat cekat drugo poluvrijeme, sad da pogledam rezultat kad kakav preokret :tokralju: :tokralju: :tokralju:
sta bi sa falconsima, raspadose se skroz?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 feb 2017, 07:05

Ponosan sam na ovu ekipu, posebno sto se nisu predali :tokralju: :tokralju:

Bio sam se predao kao vecina navijaca, ali kao sto je rekao Mariucci te 2000. nismo gledali u njegovo srce tj. srce pobjednika :tokralju: :tokralju:

Ovom titulom se zatvorio i krug kada je tzv. deflategate u pitanju i mogu misliti kako je Goodellu veceras/jutros bilo tesko.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 feb 2017, 07:40

SlevinKelevra je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Gotovo...
Ma, daleko od toga jarane, ali nije lose za sada. Bolje ovo nego da Patsi vode :mrgreen:

Svaka ti cast! :clap: :clap: :clap:

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 feb 2017, 09:09

A jbt, ja se još tresem, ne mogu doći sebi, ostao sam bez riječi, ovo se ne može opisati, strašno, nikad nisam pomislio da jedna tekma može ovoliko emocija iznjedriti iz čovjeka, pravi rolerkoster, rekoh sebi neću da se nadam, bolje i blowout nego da se ponovi helmet catch i onda ovo, zadnji put sam suzu pustio uz sport kad se Fergie opraštao :cry:

Nijedna od ovih 5 nije ravna ovoj, definitnivno najdraža i ona koja će se pamtiti i prepričavati djeci i unucima akbgda. :bow:

Vratilo se za sve, za helmet catch, za Mannighamov catch, za uzimanje pickova i suspenzije, ma za sve, vrijedilo je čekati i biti uz ovaj tim, karma je čudna biljka :salut:
P.S Hvala svima na čestitkama, nadam se da će nas biti još više naredne sezone, bolje reklame za ovaj sport od ove tekme nema :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 feb 2017, 09:19

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: NFL

Post Postao/la Effenberg » 06 feb 2017, 09:27

SaltCityAttack je napisao/la:sta vele ovi namjesteno ovo jel i sad je svak glup ako misli da nema kladionica nista sa tim ?..dajte ba ljudi smirite se prvo zabrinuta lica Tomice sve su rekla kako su izgledali ..kakve su pasove ispustali ljudi , pa su Patsi izgubili 2 lopte na 20 yardi gdje su mogli postii barem 2 FG..treba li napomenuti nakon te dvije izgubljene lopte primili su i 2 TD ...i sad Atlanta napravila fumble dala sansu Patriotsima i sve je to namjesteno kladionica?... ne budite picke ja ih ne volim , kako Patse ,. tako Tomicu ali budite jednom sportski navijaci priznajte da je ono majstorija koja se rijetsko desava... skinite gace, ako vec necete kapu i nakloniti se ljudima
Vidi pajdo bas to sto ti kazes nije valjda da su ispustili, e bas to samo sto nije: "nije valjda" nego je "jeste valjda"! :D

Naravno da se igra radi kladionica, Bog te pito kolika volumina kapitala je ulozena bila, njima je tacno napisano kako se igra u poen hebeni ne smiju dati ni ispod ni iznad ima zadano tacno i koji ce hendikepom ko dobiti i kako po cetrtinama. Svi oni to znaju a ostatak je show. Vidilo se kako je Atlanta namjerno igrala mlitavo na kraju. Ono je blamaza za sport. A vi takvi lafo experti sto to pratite i gledate ce te to sve uladiciti pod taj epski termin: "CHOKE!"

Koja hebena LOLcina.

E zato pajdo ja njima ne cestitam Patsima nit ih sazaljevam (Falconse) nego hebem majku i njima i onim za koje rade! Oni zaradjuju milione a nisu svjesni da zive radi siromasne vecine koja placa da to gleda ili kupuje te artikle folove golove, ali ce im na kraju i dohakati kad ih skonta.

I da se razumijemo Patse sam docekao na okladu da ne bi bilo nesto serem sto sam ispusio na kladari. Dobar sam finu jednu dnevnicu igro sam i preko 47.5 jedan i na njihovu pobjedu ali opet sam fer i kazem da sam dobio zato sto sam hebeno znao da ce se njima nagurat pa taman na silu oni bi dobili da je bilo 121:0 a ne 21:0 jer je bilo predodredjeno.

A to njihovo preseravanje i trosenje 100 milijarrdi dolara na mec i lady gage i izdrkavanja i zavijanja himni i jumbo jet prelijetanja mi ne pada na pamet da bi gledao da se nisam okladio, a ionako sam prve 3/4 letimicno gledao a i u ono malo sto sam gledo mi je bilo jasno da se radi o ofirazi i glumatanju.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 06 feb 2017, 09:33

Tek sad shvatiš realno koliko je ovaj Beliček sretan što ima Brejdija!Čovjek je bio katastrofalan glavni trener dok je vodio Klivlend braunse, i sa Patriotama katastrofalna prva godina i druga isto tako počela 0-2 i onda se Bledso povrijedi i uđe Tomica, ostalo je historija. Čovjek sa tri bijela resivera Amendolom, Edelmanom i Hoganom osvoji Superboul :lol: bez najveće životinje u ligi Gronka :shock: Prekucao je i moga voljenog Montanu i to debelo! I sinoć u zadnjoj četvrtini onaku kliniku priuštiti bez straha je nevjerovatno :tokralju:

Nikada oružja nije imao osim Rendija Mosa par sezona!Lik pravi milionere od igrača koji bi inače igrali u Klivlend braunsima, Kanadi ili beogradskim Vukovima! Beličeku ipak zasluge jer je defanzivno orijentisan trener i tu je tata-mata bez daljnjeg, ali u napadu sve zasluge idu samo Tomu Brejdiju! I za kraj ovaj Amendola je najveći kralj, lika nigdje čitavu sezonu, ali i prošli Superboul imao je neka ključna hvatanja i hvatanje za tačdaun, kao i večeras, igrač za velike utakmice! :thumbup:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 feb 2017, 09:35

Odem spavati na poluvremenu , koji zajeb.
Tom Brady najveci ikad!!!

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 feb 2017, 09:50

Gledao sam prvo poluvrijeme i otisao na spavanje. Navijao sam za Falconse, za Patse nikad nisam navijao, idu mi na zivce pocevsi od Billovih odrezanih rukava pa nadalje ALI SVAKA IM CAST ZA OVO I CESTITAM SVIM NAVIJACIMA PATSA. Izvesti ovako nesto mogu samo najveci!

Poslano z mojega SM-J710F z uporabo Tapatalk
YNWA!

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 06 feb 2017, 10:16

Znaci klasicna Americka namestaljka. Holivudska bajka itd...
1946

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 06 feb 2017, 10:24

Nevjerojatno sokiran sam, otisao leci na poluvremenu posto imam ispit dns i cinilo mi se da je utakmica rijesena.
Jos Falconsi naprave prvi TD u 2. pol i ovo si dozvole, svaka cast Belichicku i Bradyu definitivno su najbolji ikad u svojim poslovima :tokralju:

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 06 feb 2017, 10:24

Sir Oliver je napisao/la:Imamo ih tačno tamo gdje smo htjeli... Sranje je zakuhano da Brady spasi Patriotse i opet bude Hero ...
Na kraju ispade ti upravu. :)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 feb 2017, 10:32

Dubsi mogu malo da odahnu, kakav choke :lol:

na poluvremenu :mrgreen:
slika

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 feb 2017, 10:42

Edin TM87 je napisao/la:Goat cojk nema sta :tokralju:

Dosta mi je Fedex :mrgreen:

Nemoguc comeback, zvanicno priznanje od mene ;)

Cestitke rio, amer, lbj i svi ostali :salut:
:salut:

Ovo isprintati, uokviriti i na zid :mrgreen:

@work i @miki nam se još trzaju, i gospoda sa rmb-a, ali doći će i oni tobe :kafa:

čekamo jestu i kenu :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 feb 2017, 10:52

SlevinKelevra je napisao/la::zviz:

slika
:zviz:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 feb 2017, 10:54

Atlanta igrala mlitavo a kad je Julio uhvatio onu loptu Svi ste mislili gotova utakmica evo FG , bas kao i ja ...cuj naravno da kladionice imaju uticaja, eto citava ekipa je igrala samo za kladionicu a za sebe Ekipu koja nema SB bas je bolilo briga..pustite ba suplju ljudi kad su Patsi igrali mlitavo dvije lopte izgubili haman u red zone onda niste tako govorili ...kad su postigli TD za 28-10 onda su oni stisli pokusali nesto ako nista ublaziti poraz..i onda su se malo reciveri probudili..kladinica je pomogla vjerovatno oni su Uhvatili onu loptu izmedju trojice koja je haman pa bila interception, u najmanju ruku incomplite pass kojeg je covjek sa zemlje haman podigao ...nemojte molim vas o tome ja ih ne volim pisemo ovdje godinama na forumu , ali me niko nece natijerat da budem neobjektivan samo zato sto nekog ne volim ..ljudi su sa par onih hvatanja vratili psamopouzdanje i ovi su mislili da je gotovo i poslije se uvukla nervoza I to bi bilo to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 feb 2017, 10:56

Bogami ko da je neko napisao scenarij, legendarna utakmica Godell je bio na aparatima :mrgreen:

Ta sudbina kleta :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 06 feb 2017, 11:00

Effenberg je napisao/la: Vidi pajdo bas to sto ti kazes nije valjda da su ispustili, e bas to samo sto nije: "nije valjda" nego je "jeste valjda"! :D

Naravno da se igra radi kladionica, Bog te pito kolika volumina kapitala je ulozena bila, njima je tacno napisano kako se igra u poen hebeni ne smiju dati ni ispod ni iznad ima zadano tacno i koji ce hendikepom ko dobiti i kako po cetrtinama. Svi oni to znaju a ostatak je show. Vidilo se kako je Atlanta namjerno igrala mlitavo na kraju. Ono je blamaza za sport. A vi takvi lafo experti sto to pratite i gledate ce te to sve uladiciti pod taj epski termin: "CHOKE!"

Koja hebena LOLcina.

E zato pajdo ja njima ne cestitam Patsima nit ih sazaljevam (Falconse) nego hebem majku i njima i onim za koje rade! Oni zaradjuju milione a nisu svjesni da zive radi siromasne vecine koja placa da to gleda ili kupuje te artikle folove golove, ali ce im na kraju i dohakati kad ih skonta.

I da se razumijemo Patse sam docekao na okladu da ne bi bilo nesto serem sto sam ispusio na kladari. Dobar sam finu jednu dnevnicu igro sam i preko 47.5 jedan i na njihovu pobjedu ali opet sam fer i kazem da sam dobio zato sto sam hebeno znao da ce se njima nagurat pa taman na silu oni bi dobili da je bilo 121:0 a ne 21:0 jer je bilo predodredjeno.

A to njihovo preseravanje i trosenje 100 milijarrdi dolara na mec i lady gage i izdrkavanja i zavijanja himni i jumbo jet prelijetanja mi ne pada na pamet da bi gledao da se nisam okladio, a ionako sam prve 3/4 letimicno gledao a i u ono malo sto sam gledo mi je bilo jasno da se radi o ofirazi i glumatanju.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Tebi su definitivno kladionica kladenje pojeli mozak.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 feb 2017, 11:08

rio_Ferdy88 je napisao/la: :salut:

Ovo isprintati, uokviriti i na zid :mrgreen:

@work i @miki nam se još trzaju, i gospoda sa rmb-a, ali doći će i oni tobe :kafa:

čekamo jestu i kenu :D
cestitam ti ako mi nadjes stream drugog pol. i OT , HD naravno :kafa:

rodjak me smara citavo jutro da mu posaljem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 feb 2017, 11:14

Lillard je napisao/la:Bogami ko da je neko napisao scenarij, legendarna utakmica Godell je bio na aparatima :mrgreen:

Ta sudbina kleta :mrgreen:
Cuj "ko" da je neko napisao scenarij. Pa JESTE neko napisao scenarij! :mrgreen:

Vidis ofirazu ocima a ne zelis povjerovati da je mlijeko bijelo! :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.