FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bibula
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bibula » 14 avg 2017, 19:00

Zip je napisao/la:Oj kad kazu "Ovo nije moje/nase Sarajevo" :sick:

A koje je to vase/nase Sarajevo?
Ono kad samo pobjedjuje? A kad gubino i kad smo na dnu, onda svi dizu ruke od kluba?

Kad je najgore, tad treba biti uz klub.
A vi o nekom bojkotu pricate, neodlasku na utakmice, itd :facepalm:

Da je normalnih ljudi, ovde bi hajcali raju da nas bude sto vise. Pa mozda se nesta i promjeni.

Zamisli kolika kolicina dezinformacija se siri ovde kad se spominju velike plate ovim unutar kluba, a u istom momentu se prica da se nema ni za rezija :lol:
Brkamo dvije stvari, barem ja tako mislim.

Svi smo mi uz klub, i dalje gledamo tekme, navijamo, itd ali to ne znaci da je ovo "nase" Sarajevo.

To sto neki misle da ovo nije "nase" sarajevo uopste ne znaci da su neprijatelji kluba, da guraju nesto njihovo, da samo navijaju kad smo na vrhuncu.

Ja licno govorim da ovo nije nase Sarajevo jer gubimo od Goska kuci, ispadnemo od Zarije, jedva x protiv Mladosti, pa ne znamo gdje je Crnkic a onda fol znamo, pa onda cijeli slucaj oko Saida.
Repuh nam trener, faruk SD, duljevic otisao za 0 KM dok je valentin govorio da ce ostati, itd itd. I na kraju tana boli k...

Ako je ovo "nase" sarajevo onda tesko nama...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 19:02

Zip je napisao/la:Ajd procitaj opet sta si napisao :lol:
Pravis se najpametniji ovde, a toliko glupoati napises da bi ti i ajzea pozavidio.

De skontaj se, jel imamo za stanarinu il ne.. Jel imamo da isplacujeno uposlenicima po 3-4k eura il nemamo :lol:
Neke plate u administraciji su i duplo veće od tih cifara. A igrači tipa Mihojević nemaju za kirije, nekima se govori da igraju ili idu... To što više ništa ne ostaje pod tepihom (kako si ti to slavno govorio prije godinu, dvije) ne znači da će neko šutiti i ovdje.

A ti sad što bi da bježiš od toga i vrtiš se u krug je druga stvar. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 avg 2017, 19:03

Da i nasi nesto slicno okace na utakmicama ko ovi Demoni!?
slika
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 14 avg 2017, 19:11

Bas me zanima koliko cemo dobiti ulaznica na Grbavici

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 19:12

hrn je napisao/la:Bas me zanima koliko cemo dobiti ulaznica na Grbavici
Nije ni bitan broj ulaznica, mnogo je bitniji broj stolica. Mogu oni nama dati 3.000 ulaznica, a napraviti tor u zdenci. Ne bi im slično bilo prvi put.
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 avg 2017, 19:12

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 19:13

Zip je napisao/la:Ajd procitaj opet sta si napisao :lol:
Pravis se najpametniji ovde, a toliko glupoati napises da bi ti i ajzea pozavidio.

De skontaj se, jel imamo za stanarinu il ne.. Jel imamo da isplacujeno uposlenicima po 3-4k eura il nemamo :lol:
Za bord direktora ima para. Klub trenutno i funkcionise da bi se takvim isplacivale plate, to mu je primarna namjena.
Raspitaj se sta su Dusanu porucili "ili igraj bez plate, ili uzmi papire".
Iz usta njegovog oca.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 19:15

PitarBordo je napisao/la:
Nije ni bitan broj ulaznica, mnogo je bitniji broj stolica. Mogu oni nama dati 3.000 ulaznica, a napraviti tor u zdenci. Ne bi im slično bilo prvi put.
Ovo pojedinim ne mozes "utuliti" u glavu nikako.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 19:17

Evolution87 je napisao/la:slika
Zamisli da ga je i ovdje prenijelo da promjeni boju dresova i grb. :lol:

Ništa mu ne bi mogli. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 avg 2017, 19:17

Ja da sam na mjestu ovih klipana iz kluba, fino bih ih ostavio u onom toru ko i prosli put. Jednostavno iz principa. Oni su prvi poceli mi cemo sada nastaviti, sve do prvog derbija na grbavici kad cemo vidjeti sta ce oni uraditi. A ne mi smo njima odmah vratili cijelu tribini, e tuugo.
A i misljenja sam da ce nas opet zajebat kad kod njih igrali
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 19:22

Ma zaboravi. Nasi ce im dati cijeli jug 100% i zapda koliko zele. Uhljebima je sad svaka marka ko kuca. Strumfovi ce izaci nama malo u susret. Dobit cemo zdenki i O i to je to.
Meni licno, to je neprihvaljivo. Vracamo se opet na isto ono sto smo imali kad gamad nije imala citavu jednu tribinu od 4200 mjesta. Volio bih da izadju prije ovog derbija sa podatkom sta ce biti slijedeci, ali to se nece desiti.
U ovoj situaciji HZ trebaju da reaguju, pa i da bojkotuju derbi, ako neki minimalni uvijeti nisu ispostovani, a njima se daje puni komfor na Kosevu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 19:23

Zagor je napisao/la:
Ja da sam na mjestu ovih klipana iz kluba, fino bih ih ostavio u onom toru ko i prosli put. Jednostavno iz principa. Oni su prvi poceli mi cemo sada nastaviti, sve do prvog derbija na grbavici kad cemo vidjeti sta ce oni uraditi. A ne mi smo njima odmah vratili cijelu tribini, e tuugo.
A i misljenja sam da ce nas opet zajebat kad kod njih igrali
Mislim da su se kockali sa sezonskim za Jug u nadi da će prvi derbi biti na Grbavici i da će Željezničar nastaviti po starom... Ovako, oni povlače prvi potez a ovi što su kupili sezonske za Jug ih tjeraju da ili ostave sve kao prethodni derbi ili vlastite navijače sa plaćenom ulaznicom na drugu tribinu prebace. Sve u svemu kockali su se i sada im se vraća dosta nezahvalno.
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 avg 2017, 19:29

Ma to oko derbija za ulaznice se sve fino moze baciti na papir, potpisati i ovjeriti kod Cale u opstini :mrgreen: Ko izradi nek placa penale :cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 avg 2017, 19:42

Zip je napisao/la:Oj kad kazu "Ovo nije moje/nase Sarajevo" :sick:

A koje je to vase/nase Sarajevo?
Ono kad samo pobjedjuje? A kad gubino i kad smo na dnu, onda svi dizu ruke od kluba?

Kad je najgore, tad treba biti uz klub.
A vi o nekom bojkotu pricate, neodlasku na utakmice, itd :facepalm:

Da je normalnih ljudi, ovde bi hajcali raju da nas bude sto vise. Pa mozda se nesta i promjeni.

Zamisli kolika kolicina dezinformacija se siri ovde kad se spominju velike plate ovim unutar kluba, a u istom momentu se prica da se nema ni za rezija :lol:
Jos cu dodati da Miho ima ugovor jos GODINU I PO, do kraja 2018. Ne rise bezveze...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 avg 2017, 19:56

Sve u klubu se svodi na Muppet show, trenere Fozzie bear. Navijaći sjede u sali i mogu se smijati ili negodovati, imamo par likova na terasi, svi se smiju kada oni prićaju ali ih niko ih ne zarezuje. Igraći Piggs in space(Aaaaaaa...) sa Sajom Miss Piggy na čelu. Makedonac Gonzo(samo što nas on vuće za nos, iako je njegov stvoren za to).... :twisted:
Za ostale potražite adekvatne likove :urnebes:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 avg 2017, 19:57

Esport je napisao/la:Sve u klubu se svodi na Muppet show, trenere Fozzie bear. Navijaći sjede u sali i mogu se smijati ili negodovati, imamo par likova na terasi, svi se smiju kada oni prićaju ali ih niko ih ne zarezuje. Igraći Piggs in space(Aaaaaaa...) sa Sajom Miss Piggy na čelu. Makedonac Gonzo(samo što nas on vuće za nos, iako je njegov stvoren za to).... :twisted:
Ovaj je puko :bow: :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 20:04

Esport je napisao/la:Sve u klubu se svodi na Muppet show, trenere Fozzie bear. Navijaći sjede u sali i mogu se smijati ili negodovati, imamo par likova na terasi, svi se smiju kada oni prićaju ali ih niko ih ne zarezuje. Igraći Piggs in space(Aaaaaaa...) sa Sajom Miss Piggy na čelu. Makedonac Gonzo(samo što nas on vuće za nos, iako je njegov stvoren za to).... :twisted:
Evander i ja:

slika
Samo Saraj'vo.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 avg 2017, 20:11

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Ovaj je puko :bow: :lol:
PUKAO kao što bi rekao Sariel :|

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 14 avg 2017, 20:40

Evander i ja:

slika
Mini liči i na "Mućke". Preprodaje se polovna roba, stan nam zastario i pun smeća. Jede se jeftina hrana, a pije do kasne sate. Tu je Tan (Bojsi) koji je namazan i je.e nas sa strane.

Čisti antiglobalizam!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 20:41

:lol:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.