FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
znaju li se cijene za derbi?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- PitarBordo
- Kontakt:
BTX je napisao/la:znaju li se cijene za derbi?
Ne vjerujem da ćemo prodavati i ovu utakmicu.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bjez ba Hilmo, sto nisi tako pricao kad mi je onaj menadjer psovao majku i yebavao sve? Nego si samo izbrisao post, kao da se nista nije desilo?hilmo je napisao/la:
Ne možeš mu reći da laže, prvo je nekulturno jer je možda stariji od tebe, a drugo krši i pravila foruma.
Ako misliš da govori neistine, ti onda reci šta je istina.
[/quote]
Pa moje i jest da brisanjem postova u korijenu sasječem bespotrebne rasprave. Nemam mogućnost banovanja forumaša.
Druga stvar, nemoj skretati sa teme, rekao si čovjeku da ne govori istinu, ponudi kontra argumente da vidimo da li si ti u pravu ili on.[/quote]
Kakve je to on argumente dao?
Kako ti znas da on ne laze?
To sto on kaze, znaci da je istina?
Ja ne vucem za rukav svakog igraca i ispitujem kolika je kome plata, uposlenicima, i dr.
Pa ovde se yebavalo sve svima u klubu jer je ovaj menadzer rekao da su neki stranci koji su sad u zvezdi, mislim da je tako nesta bilo, rekao da smo ih mi odbili.. Da bi se na kraju ispostaviko da je to obicna laz.
Manipulisu i izmisljaju, mnogo toga. Iskoristavaju ovakvo stanje kad je najlakse uvuci nervozu medju navijace i najlakse poturiti svoje lazi da bi se dodatno zagrijalo nezadovoljstvo.
Shvatam da je u klubu lose stanje, al nemama potrebe da se iznislja..
E cuj da nasa administracija ima vise primanja nego komplet odredjene ekipe u PLBiH.
Nismo ludi da Mihojevicu ponudimo normalne uslove. Kako i od cega bordovima plate isplatiti? 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
@Zip, zasto se ne produzuju ugovore igracima koji imaju godinu i manje vezeceg ugovora?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ispravka: Nije administracija, nego samo pet naplaćenijih u istoj. I nije komplet određene ekipe, nego budžet FK Mladost Kakanj. Nemoj da mi izvrćeš riječi molim te.Zip je napisao/la:E cuj da nasa administracija ima vise primanja nego komplet odredjene ekipe u PLBiH.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:BTX je napisao/la:znaju li se cijene za derbi?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Da li Zip i o cemu drugom pise osim sto ulazi u verbalne sukobe sa ostalim clanovima foruma i osim sto brani upravu?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma šalim se.BTX je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:BTX je napisao/la:znaju li se cijene za derbi?
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zaria u 6 tekmi, 4 poraza, predzadnja pozicija na tabeli.
Kod nas su samopouzdanje, psiha, nervoza i pritisak krivi za Krupu, obje tekme sa Zariom, Zrinjskim, GOŠKom i Mladosti. Našu pravu snagu smo pokazali protiv Olimpika u prijateljskoj kada smo dobili 1:0 i protiv Čelika, 0:2.
Mi ustvari imamo dobru i kvalitetnu ekipu, samo da je izać iz rezultatske krize, podići samopouzdanje i psihičku barijeru kod igrača.
Kod nas su samopouzdanje, psiha, nervoza i pritisak krivi za Krupu, obje tekme sa Zariom, Zrinjskim, GOŠKom i Mladosti. Našu pravu snagu smo pokazali protiv Olimpika u prijateljskoj kada smo dobili 1:0 i protiv Čelika, 0:2.
Mi ustvari imamo dobru i kvalitetnu ekipu, samo da je izać iz rezultatske krize, podići samopouzdanje i psihičku barijeru kod igrača.
Neko reče da nismo bod zaslužili protiv Mladosti aferim znalac mi ne gledamo iste utakmice nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi a ja mislim da smo dali gol na vrijeme da bi se vratili sa 3 boda a ne sa bodom nema veze svako ima svoje viđenje utakmice.Žao mi je što ne dobismo bili smo bliži pobjedi a uprava nek se stidi i lagano pokupi **** im Šiljak mater pokvarenu,eh kako če levate naguziti kad oni budu domaćini za derbi.
Sarajevo ljubavi moja!
- robertkosar
- Kontakt:
Cuj Mihojevic suspendovan sto nece da produzi uguvor. Najebem se mame svima u upravi kad su tako losi ljudi. Sto onog majmuna duljevica ne suspendovase kad nije htio da potpise **** im svu zensku i musku familiju.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Cinjenica je da Hadzic nije dobro startovao u seniorskom fudbalu. Dobro se nafulao od Celika do jucerasnje utakmice, i to bas zrele sanse. Moramo to istrpiti jbg, tako je to sa mladim igracima.sekac je napisao/la:Neko reče da nismo bod zaslužili protiv Mladosti aferim znalac mi ne gledamo iste utakmice nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi a ja mislim da smo dali gol na vrijeme da bi se vratili sa 3 boda a ne sa bodom nema veze svako ima svoje viđenje utakmice.Žao mi je što ne dobismo bili smo bliži pobjedi a uprava nek se stidi i lagano pokupi **** im Šiljak mater pokvarenu,eh kako če levate naguziti kad oni budu domaćini za derbi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Koji sport vi, gsopdine, pratite pa je samo šansa > udarac prema golu?sekac je napisao/la:nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi
Samo Saraj'vo.
Zato sto imamo nesposobnu upravu, trenere bez muda i autoriteta, zar to treba crtati na svakoj stranici pdf-a?Sarajlijica1946 je napisao/la:@Zip, zasto se ne produzuju ugovore igracima koji imaju godinu i manje vezeceg ugovora?
Najveci problem je nas mentalitet, gdje poslije svake pobjede dizemo igrace i klub, dok kad se izgubi niko ne valja.
Ono sto sam gledao u Kaknju jucer, ono je dno dna.
Tolika qurcobolja se nije vidjela iz ere Kodre.
Al to sve krece od manjka autoriteta trenera.
Gospodine ti-vi pojma nema te ako nije šansa ono Hadžića sam na golmana ili ona sa metar glavom onda mi gledamo kriket a ti-vi fudbal izvini-te i završavam konverzaciju sa tobom-vama,da sam znao da se radi o tebi- vama ne bih ni slova napisao.P.S. Mladost nije imala ni jednu šansu osim udarca Arežine sa 20-25 metara to se ni u snu ne može porediti sa Nedimovim šansama (zato sam ti-vam tako napisao)PitarBordo je napisao/la:Koji sport vi, gsopdine, pratite pa je samo šansa > udarac prema golu?sekac je napisao/la:nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi
Sarajevo ljubavi moja!
Suarez poceo za Barcelonu igrati, deset utakmica gola ne moze da zabije. Golmani sve brane, stative, izbacuju sa gol linije...Sabinho je napisao/la:Cinjenica je da Hadzic nije dobro startovao u seniorskom fudbalu. Dobro se nafulao od Celika do jucerasnje utakmice, i to bas zrele sanse. Moramo to istrpiti jbg, tako je to sa mladim igracima.sekac je napisao/la:Neko reče da nismo bod zaslužili protiv Mladosti aferim znalac mi ne gledamo iste utakmice nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi a ja mislim da smo dali gol na vrijeme da bi se vratili sa 3 boda a ne sa bodom nema veze svako ima svoje viđenje utakmice.Žao mi je što ne dobismo bili smo bliži pobjedi a uprava nek se stidi i lagano pokupi **** im Šiljak mater pokvarenu,eh kako če levate naguziti kad oni budu domaćini za derbi.
Ja momku ne uzimam za zlo "promasaje" nisi sekunde. Vec u ovih par kola je dokazao da se ravnopravno nosi sa starjim igracima.
Golovi ce doci.
Maksimalno gurati momka.
- PitarBordo
- Kontakt:
sekac je napisao/la:Gospodine ti-vi pojma nema te ako nije šansa ono Hadžića sam na golmana ili ona sa metar glavom onda mi gledamo kriket a ti-vi fudbal izvini-te i završavam konverzaciju sa tobom-vama,da sam znao da se radi o tebi- vama ne bih ni slova napisao.P.S. Mladost nije imala ni jednu šansu osim udarca Arežine sa 20-25 metara to se ni u snu ne može porediti sa Nedimovim šansama (zato sam ti-vam tako napisao)PitarBordo je napisao/la:Koji sport vi, gsopdine, pratite pa je samo šansa > udarac prema golu?sekac je napisao/la:nabroj šanse Mladosti i naše šanse govorim o šansama ne o udarcima i bit če dovoljno ako ništa za remi
Mladost je jučer prosula dva boda protiv nas u zadnjoj minuti regularnog dijela utakmice. Bolje su od nas izgledali na terenu 90 minuta, a igrali su bez Šišića, plus Rahmanović im ubi Arežinu u drugom poluvremenu. Mi zadnjih 30tak minuta nismo znali ko šta igra, 7 igrača naprijed nije uopšte imalo pozicju nego smo zujali na sve strane i samo činjenica da je Sarić zalutao negdje na lijevoj strani i nije ga se moglo čekati jer je 90. minut pa korner izveo neko ko to nije trebao nam je izrodila pogodak.
Ono jučer je sve osim fudbala, sve osim igre bilo kakve. Toliko neznanja i toliko kurrcobolje i indeferntnosti prema grbu i dresu ja gotovo pa nisam zapamtio.
Samo Saraj'vo.
P Bordo post ti-vam je prijavljen zbog vrijeđanja ja tebe-vas nisam uvrijedio nigdje i molio bi te-vas da uvrede izbjegavate ja mislim da je ovo u redu!
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, PingoFTW i 15 gostiju.