FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 avg 2017, 14:18

Kakav Zeljo, nema sanse da nas Zeljo uzme. Kod njih igraju gori trutovi nego kod nas. Nikolic trut, Zeba trut, Zec trut, Zakaric trut, Bekovi trutovi stoper trut. Nece oni moci 70 minuta odigrati na derbiju. Ovi nasi bar mogu trcati, al dzaba im kad su glupi

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 14:23

Kaže mi frajko sad na kafi "bit će dobra posjeta, vraća se to u normalu, uzeli smo bod u gostima kod lidera." :kafa:
Samo Saraj'vo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 avg 2017, 14:24

Za bojkot,nisam. Ali za 5 % sam sigurno. Ako ce se pregovarati, neka bude posteno.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 14:30

Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakav Zeljo, nema sanse da nas Zeljo uzme. Kod njih igraju gori trutovi nego kod nas. Nikolic trut, Zeba trut, Zec trut, Zakaric trut, Bekovi trutovi stoper trut. Nece oni moci 70 minuta odigrati na derbiju. Ovi nasi bar mogu trcati, al dzaba im kad su glupi
Uzeti nas ne mogu, nema sanse. Mi jesmo losi, ali oni su mozda cak i gori od nas.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 14:32

Evander je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakav Zeljo, nema sanse da nas Zeljo uzme. Kod njih igraju gori trutovi nego kod nas. Nikolic trut, Zeba trut, Zec trut, Zakaric trut, Bekovi trutovi stoper trut. Nece oni moci 70 minuta odigrati na derbiju. Ovi nasi bar mogu trcati, al dzaba im kad su glupi
Uzeti nas ne mogu, nema sanse. Mi jesmo losi, ali oni su mozda cak i gori od nas.
Nečija nafaka će biti jača u nedjelju, nit' su oni zaslužili pobjedu protiv Viteza, nit' smo mi zaslužili bod protiv Mladosti, al' ušlo je nafakaški... Tako će biti i u nedjelju. Mi ako kojim slučajem pobjedimo Repuh ostaje do kraja sezone, oni ako pobjede kojim slučajem Repuh ostaje do kraja sezone.

Patnja ostaje patnja, klub ostaje u govvnima, Bekić ostaje u prvom timu...
Samo Saraj'vo.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 avg 2017, 14:33

Hebib ovu odmarao , sto znaci grist ce protiv Zelje :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2017, 14:34

Yebi ti to, oni odroni al skupljaju bodove. Frljoke ulaze, iz dvije šanse zabiju tri gola. Loši jesu al' imaju sreće, i zato bi na derbiju svašta moglo bit.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 14 avg 2017, 14:37

Prosli derbi smo ih ubili samo zato sto Cala nije imao sta da izgubi vise i od pocetka je postavio igru samo na pobjedu.
Ako Toso kao sto gledam bude igrao na opciju da ne izgubi (ako cemo posteno zadnjih 90% derbija su oba trenera tako postavljala igru) onda se zna mrtvih 0:0 ili minimalna pobjeda nas il njih na neki prekid ili slucajnu sansu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 avg 2017, 14:42

badboy je napisao/la:Prosli derbi smo ih ubili samo zato sto Cala nije imao sta da izgubi vise i od pocetka je postavio igru samo na pobjedu.
Ako Toso kao sto gledam bude igrao na opciju da ne izgubi (ako cemo posteno zadnjih 90% derbija su oba trenera tako postavljala igru) onda se zna mrtvih 0:0 ili minimalna pobjeda nas il njih na neki prekid ili slucajnu sansu.
Isti mi K.urac il izgubio ili nerijeseno. Samo me pobjeda interesuje, od prve minute agresivno izaci na njihove stopere i vozdra tako se igra kao derbi. Kod nas tempo na derbijh kao da je termin. Svaki napad se igra na postavljenu odbranu, to nigdje na svijetu nema.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 avg 2017, 14:50

Mislim da ce nasi vise juriti pobjedu, jer bi na taj nacin koliko toliko umirili navijace, koji su sve vise ne zadovoljni. Barem bi ja tako uradio, jurnuo bi od pocetka , pa sta bude.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 avg 2017, 15:00

Niko ništa ne piše nit komentariše u vezi Mihojevića ali meni je počelo to pravo smrditi.
Povrijeđen nije a nema ga ni na klupi, da to i on neće potpisati taj "bolji" ugovor pa zbog toga nema mjesto u 18 koji konkurišu za utakmicu?

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 14 avg 2017, 15:06

Evander je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Ne dati im ni procenat vise od 5%-
Ma dat ce, a nas ce izraditi za Grbavicu. Nema sanse da ce sad reci sta su dogovorili za derbi na Grbavici.
Uhljupima je sad svaka marka prijeko potrebna.
Potrebnija je nama,vjeruj,oni su svoj budzet zaokruzili.
I ponudili su 1700 karata za derby na golubarniku,i da skinu stolice,fer i posteno.
Počinjem da sumnjam i da je prosli put bilo do njih,nego radi hira nekog kao BP npr. :damn:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 avg 2017, 15:08

BP su u klub doveli redom Zijada Blekica, Dinu Selimovica, Kusturicu, Kantardzica, Ibrakovica.

Ljudi koje su oni doveli u klub su doveli Jesica, Sabrinu, Ihtijarevica i ostale izdrkotine.

Da imaju trunku morala rasformirali bi se i svoje ime bacili na vjecna lovista.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 14 avg 2017, 15:08

Sarajlijica1946 je napisao/la:
badboy je napisao/la:Prosli derbi smo ih ubili samo zato sto Cala nije imao sta da izgubi vise i od pocetka je postavio igru samo na pobjedu.
Isti mi K.urac il izgubio ili nerijeseno. Samo me pobjeda interesuje, od prve minute agresivno izaci na njihove stopere i vozdra tako se igra kao derbi. Kod nas tempo na derbijh kao da je termin. Svaki napad se igra na postavljenu odbranu, to nigdje na svijetu nema.
Naravno, samo na pobjedu i da pobjedom koliko toliko poprve atmosferu i dignu samopouzdanje. Pobjeda nam donosi puno vise od 3 boda. Ali bojim se da ce Toso gledat svoj interes a to je ko i vecina predhodnika, samo da ne izgubim pa kako god... Ako napadne, sta god da bude na kraju ja mu halalim.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 15:09

ReufHerco je napisao/la:
Evander je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Ne dati im ni procenat vise od 5%-
Ma dat ce, a nas ce izraditi za Grbavicu. Nema sanse da ce sad reci sta su dogovorili za derbi na Grbavici.
Uhljupima je sad svaka marka prijeko potrebna.
Potrebnija je nama,vjeruj,oni su svoj budzet zaokruzili.
I ponudili su 1700 karata za derby na golubarniku,i da skinu stolice,fer i posteno.
Počinjem da sumnjam i da je prosli put bilo do njih,nego radi hira nekog kao BP npr. :damn:
Pa o nasim uhljupima i pricam :rol: :rol: :rol: :rol:

1700 karata nije fer i posteno. Pod broj jedan PRESTANITE PRICATI O BROJU KARATA!!! PA ZAR STE TOLIKO RETARDIRANI I NE MOZE VAM MILIMETAR UCI U GLAVU!!!
PRICAJMO O BROJU STOLICA, NE O BROJU KARATA!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 15:12

SiouxLukavac je napisao/la:Niko ništa ne piše nit komentariše u vezi Mihojevića ali meni je počelo to pravo smrditi.
Povrijeđen nije a nema ga ni na klupi, da to i on neće potpisati taj "bolji" ugovor pa zbog toga nema mjesto u 18 koji konkurišu za utakmicu?
Nema ti tu sta smrditi. To je jasno ko dan sta se desava.
Momak ima minimalna primanja, koja nisu redovna. Momak nema za stanarine da plati.
Prisiljavaju ga da potpise totalno nepovoljan ugovor po njega.
Klasicna prica. I sutra ce biti "Mihojevic kriv".
Zasto bi on igrao za neredovnih 2000KM, a da bordovi dobijaju po 3,4 hiljade eura mjesecno?

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 15:15

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 avg 2017, 15:22

Evander je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Niko ništa ne piše nit komentariše u vezi Mihojevića ali meni je počelo to pravo smrditi.
Nema ti tu sta smrditi. To je jasno ko dan sta se desava.
Momak ima minimalna primanja, koja nisu redovna. Momak nema za stanarine da plati.
Prisiljavaju ga da potpise totalno nepovoljan ugovor po njega.
Klasicna prica. I sutra ce biti "Mihojevic kriv".
Zasto bi on igrao za neredovnih 2000KM, a da bordovi dobijaju po 3,4 hiljade eura mjesecno?
Majku li im yebem u pichku, kakvi su to lopovi. Njih treba ubit batinama prije nego odu, kakvi su to bezobraznici.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 avg 2017, 15:33

slika

:kafa:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 avg 2017, 15:35

Zamisli situacije,ukupno dva stopera imamo i od ta dva stopera oni jednog haman pa suspenduju,a ekipa ostaje na samo jednom pravom stoperu.
Kakvi lopinasii amateri fujjjj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.