FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2017, 13:11

High je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ekipa iz lige za opstanak će iskandžijati plavu kuravu! Hadžikamatarević ih napušta nakon tekme zbog sramote!
Rezultat i strijelci?
Nezz Bgm! :kafa: Sajkača, Crnkača i Hebača su mi favoriti ipak..
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2017, 13:12

Sjetim se jarana koji vole Želju i koji nisu mogli na zadnji derbi doći, pa kontam, pustite im cijeli jug, svakako je odvojena tribina uz dobar pristup, nama ne znači ništa. Onda vidim ove indijance na prepucavanjima, i proključam, sad im ne bih dao ni 5% zbog njihovog bahatog razmišljanja.
@Sandokan tako ste pričali i prije, "kad napravimo istok dobit ćete sjever", dobili smo kitu u čelo. Nikad više stolica na Grbavici a manje ulaznica za navijače Sarajeva.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2017, 13:14

Nije bitno koliko će pogani doći, bit će im tim raskovan! Propuh i ekipa iz LZO im uzimaju bodEve! :kafa: More nas GOŠK karinđat, ali neće i kamatari!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 13:15

Sa Senadom Krepuhom do pobjede nad čakijašima i Misketovim kmetovima!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 13:16

Sandokan87 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Nije dovoljno. Pod tim uslovima vama 5% i kraj price.
Haj nekako bih provario bar jos LJ da dobijemo, da je E tampon zona.
Jesi imao ikad matematiku svega ti. Ako bude price o 5 % vi cete dobiti 300 karata a mi 1700 cca. Ovdje ti se nudi 1500-2000 karata koliko dobijas godinama unazad i niko se nije zalio i sad ti hoces 5000 karata. Dao bih ja kad se jug napravi komplet sjever pa se hadzijajte...[/quote]

OK. Neka onda bude tako. Nama 672 karte, vama 1700 i kraj price.
Da vise ne pominjemo tu temu i da se ne bunimo. Ako ne zelite derbi, onda neka tako i bude.[/quote]
Sta hocea u sustini ti, isti broj karata za vas na grbavici koja prima 14000 kao za nas na kosevu koje prima 35000. Jug na kosevu prima oko 4.700, a ti sektore koje si nabrojao na grbavici za vas ocekujes odprilike isti broj sjedecih mjesta. Nidje veze ti je ta politika. Nek bude onda ko 98 jug i zapad nama vama sjever i istok a dogovorit cemo se da dobijete dobar dio sjevera na grbavici. To je tvoja logika.[/quote]
Hocemo procenutalno bar slican dio stadiona kao vi. Ako vi dobijete 10 000 na stadionu od 34 000, sto je optilike 30% stadiona, onda i mi zelimo BAR 20% stadiona, sto je 2700 STOLICA (ne karata).

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 14 avg 2017, 13:18

Ne dati im ni procenat vise od 5%-
UPRAVA NAPOLJE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2017, 13:21

Hoće li Sajkača biti spreman za debrbi, makar s klupe? :njanjanja:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 13:22

RichmanBiH je napisao/la:Ne dati im ni procenat vise od 5%-
Ma dat ce, a nas ce izraditi za Grbavicu. Nema sanse da ce sad reci sta su dogovorili za derbi na Grbavici.
Uhljupima je sad svaka marka prijeko potrebna.

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 13:23

:bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2017, 13:24

Samo me zanima kako je prije sve funkcionisalo. Pa na onom derbiju gdje smo dobili 1:2 je bilo 2500 ulaznica u prodaji, još milja naših je ušla kroz njihov sjever i preskočila ogradu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2017, 13:26

Kamatar će pasti u očaj, džaba mu sva haram para! Dileri i plavi čakijaši će kući pognutih glava! Svani! Svi na istok po prvu domaću pobjedu! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 avg 2017, 13:28

skoroalen je napisao/la:Samo me zanima kako je prije sve funkcionisalo. Pa na onom derbiju gdje smo dobili 1:2 je bilo 2500 ulaznica u prodaji, još milja naših je ušla kroz njihov sjever i preskočila ogradu.

Zato je malo falilo da padne mrtva glava. Tacnije nije mogla ni pasti, nego samo stajati.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 13:30

PALIJANJE PLAVO-BIJELIH KREZUBA!

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2017, 13:33

Evolution87 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Samo me zanima kako je prije sve funkcionisalo. Pa na onom derbiju gdje smo dobili 1:2 je bilo 2500 ulaznica u prodaji, još milja naših je ušla kroz njihov sjever i preskočila ogradu.

Zato je malo falilo da padne mrtva glava. Tacnije nije mogla ni pasti, nego samo stajati.

Jest, nakon što nas je murija zgrnula još 3-4 metra prema istoku nakon što su plave sisice, "ljudi sa djecom" svoj izjednačujući gol ispratili bakljadom i topovskim prema našem sektoru sjevera. Do tog trenutka sasvim normala bilo, barem na dijelu gdje sam ja bio (slovo O, zdenka mi je djelovala malo natrpanije).

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 avg 2017, 13:47

skoroalen je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:

Jest, nakon što nas je murija zgrnula još 3-4 metra prema istoku nakon što su plave sisice, "ljudi sa djecom" svoj izjednačujući gol ispratili bakljadom i topovskim prema našem sektoru sjevera. Do tog trenutka sasvim normala bilo, barem na dijelu gdje sam ja bio (slovo O, zdenka mi je djelovala malo natrpanije).

Pa zato i kazem da nam treba vise prostora, jer na derbijima uvijek postoji mogucnost nekog eksesa + standardna nadrkanost nase murije koja jedva ceka da nekom kosti polomi i mogu se desiti veliki problemi. U onom metezu je mogao neko da padne i da ga raja doslovno pregazi jer nije postojala mogucnost da ga izbjegnu, ali hvala Bogu vecih posljedica nije bilo.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 14 avg 2017, 13:52

Davno ja pisah za ove sezonske za jug, cak me i ona njihova kantica spominjala po njihovom forumu. Ne znam odakle ovi iz BP, ovo je bila stvar kluba kako da se sprijeci njihovo izivljavanje na sergijici i pustilo se nekih 100tinjak u prodaju. Ja licno imam sezonsku za Jug, i jos par momaka sa zapada. Ideja je bila da im se moze vratiti istom mjerom jer ne mozemo se vazda vaditi na "renoviranje juga". Otkud ovi iz BP u prici ne znam, vjerovatno i oni uzeli.
Eh sad, ako su vec poceli sa saopstenjima da hoce da gledaju sa Juga, znaci da su pregovori oko naseg broja karata na sergijici propali.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 avg 2017, 14:01

pasica je napisao/la:Davno ja pisah za ove sezonske za jug, cak me i ona njihova kantica spominjala po njihovom forumu. Ne znam odakle ovi iz BP, ovo je bila stvar kluba kako da se sprijeci njihovo izivljavanje na sergijici i pustilo se nekih 100tinjak u prodaju. Ja licno imam sezonsku za Jug, i jos par momaka sa zapada. Ideja je bila da im se moze vratiti istom mjerom jer ne mozemo se vazda vaditi na "renoviranje juga". Otkud ovi iz BP u prici ne znam, vjerovatno i oni uzeli.
Eh sad, ako su vec poceli sa saopstenjima da hoce da gledaju sa Juga, znaci da su pregovori oko naseg broja karata na sergijici propali.
Ako ce dati, samo 1500 onda bolje da ostane 5% i gotovo. A izgleda da je samo 1500.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2017, 14:07

High je napisao/la:

:bih:
Ipak ne moze ni prismrditi Saranovicu. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 14:08

@hilmo,

ubaci anketu: Bojkot ili podrška na derbiju?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 14:12

pasica je napisao/la:Davno ja pisah za ove sezonske za jug, cak me i ona njihova kantica spominjala po njihovom forumu. Ne znam odakle ovi iz BP, ovo je bila stvar kluba kako da se sprijeci njihovo izivljavanje na sergijici i pustilo se nekih 100tinjak u prodaju. Ja licno imam sezonsku za Jug, i jos par momaka sa zapada. Ideja je bila da im se moze vratiti istom mjerom jer ne mozemo se vazda vaditi na "renoviranje juga". Otkud ovi iz BP u prici ne znam, vjerovatno i oni uzeli.
Ne gotivim te BP i mislim da su obicni ublehasi i grebatori, ali odlican potez su sa ovim napravili.
Javno neka se iznese sta je dogovoreno za derbi na Grbavici. Ako je tih 1500 (zdenka + O) onda se zna sta nam je ciniti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 2 gosta.