Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Raul_64
-
Kontakt:
FKKrajina je napisao/la:@Raul_64
Dobro pitam samo, jer se ja ne mogu odluciti gdje se vise puni Real u zadnje vrijeme kad igra protiv Barce. Doma ili u gostima

To mi govori i ovaj jedan profesor kad pokusa podjebavat,helem hudnik i ne zna da npr. Real bjezi 8 bodova,da je najefikasnija momcad i slicno. njegovo poznavanje se svodi cisto na klasiko i tu pocinje i zavrsava.
kao i barem 60% povrsne populacije pa je davno prestalo smetat.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Sajmerit je napisao/la:protiv villareala se nadam pobjedi mada nece biti toliko lako i ako lose igraju znaju odigrati jaku utakmicu ponekad,nadam se da cemo pobjediti sutra.A sto se tice ove razmjene dzeko-higuain svaka cast dzeki kao bosancu ali stvarno njega nebih volio vidjeti u realu,nama treba brz ubojit napadat tipa aguero cavani,lavezzi, dzeki svaka cast ali on je vise za talijanske lige neka ide u juve

Što ne mogu ovih menadžera čuj Aguero,Lavezzi,Cavani

Najgora stvar je što nama treba napadač,a imamo i statistički najjači napad na svijetu

Ja mislim da je trio fantastico zabio oko 80 golova dosad u sezoni

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
FKKrajina
-
Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:FKKrajina je napisao/la:@Raul_64
Dobro pitam samo, jer se ja ne mogu odluciti gdje se vise puni Real u zadnje vrijeme kad igra protiv Barce. Doma ili u gostima

To mi govori i ovaj jedan profesor kad pokusa podjebavat,helem hudnik i ne zna da npr. Real bjezi 8 bodova,da je najefikasnija momcad i slicno. njegovo poznavanje se svodi cisto na klasiko i tu pocinje i zavrsava.
kao i barem 60% povrsne populacije pa je davno prestalo smetat.

U pravu si ti...ja priznajem da je ta prednost apsolutno zasluzena i da Real ove godine zasluzeno osvaja prvenstvo.
Ali nemoj ni ti biti slijep druze. Pa vidis da ne moze Barci nista, vidio si to u ova 3 derbija. Budi iskren.... Ja sam prvi ovdje cstitao naslov Realu,ali isto tako rekao da ne mogu igrati s Barcom.
Ako ih kojim slucajem Real dobije na Camp Nou, prvi cu opet cestitati Realu i sve to...Ali ne budi slijep kraj zdravih ociju.
-
Sajmerit
-
Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Sajmerit je napisao/la:protiv villareala se nadam pobjedi mada nece biti toliko lako i ako lose igraju znaju odigrati jaku utakmicu ponekad,nadam se da cemo pobjediti sutra.A sto se tice ove razmjene dzeko-higuain svaka cast dzeki kao bosancu ali stvarno njega nebih volio vidjeti u realu,nama treba brz ubojit napadat tipa aguero cavani,lavezzi, dzeki svaka cast ali on je vise za talijanske lige neka ide u juve

Najgora stvar je što nama treba napadač,a imamo i statistički najjači napad na svijetu

kakav bolan trio fantastico balo jedan kad neigra ronaldo neigra ni real,kakvi golovi kad su to dali bruku golova a da ronaldo nije bio na nivou,vidili smo protiv malage nema ronaldovih golova nema ni pobjede i tako je skoro cijele sezone,to sto je real trenutno prvi na tabeli svi se okurazili ko da nam je trenutno najaci tim na planeti,nismo u primeri prvi sto smo najbolji nego sto barcelona kiksa puno kad barcu dobijemo na nou campu 0-3 tad ce biti trio fantastico,cuj ti nemozes menadera a koji to tim nebi volio imati aguera cavania i lavezzia saberi se malo
Zadnja izmjena:
Sajmerit, dana/u 20 mar 2012, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
-
Raul_64
-
Kontakt:
Jesam li rekao drugacije ?
jesam li poceo diskusiju ?
jel imas jednostavno potrebnu po 1000x konstatovati da je barcelona u medjusobnom srazu superiornija naspram Reala ?
fakat ne znam,pise se vec 10 postova o utakmici sa podmornicom i tu uletis ko padobranac pricajuci svoje.
ps. nikad nevalja kad imas vise postova na temi onoga koga ne voles,nego onoga koga voles.
al dobro,to je vec tvoj problem.
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Sajmerit je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Sajmerit je napisao/la:protiv villareala se nadam pobjedi mada nece biti toliko lako i ako lose igraju znaju odigrati jaku utakmicu ponekad,nadam se da cemo pobjediti sutra.A sto se tice ove razmjene dzeko-higuain svaka cast dzeki kao bosancu ali stvarno njega nebih volio vidjeti u realu,nama treba brz ubojit napadat tipa aguero cavani,lavezzi, dzeki svaka cast ali on je vise za talijanske lige neka ide u juve

kakav bolan trio fantastico balo jedan kad neigra ronaldo neigra ni real,kakvi golovi kad su to dali bruku golova a da ronaldo nije bio na nivou,vidili smo protiv malage nema ronaldovih golova nema ni pobjede i tako je skoro cijele sezone,to sto je real trenutno prvi na tabeli svi se okurazili ko da nam je trenutno najaci tim na planeti,nismo u primeri prvi sto smo najbolji nego sto barcelona kiksa puno kad barcu dobijemo na nou campu 0-3 tad ce biti trio fantastico,cuj ti nemozes menadera a koji to tim nebi volio imati aguera cavania i lavezzia saberi se malo
Tim koji ima bolje igrače od tih navedenih ne bi volio imati njih.Fin trio fantastico najjači napadački trojac ikad.
Šta ćemo s one 4 tekme kad Ronaldo nije dao gola,ja se sjećam da smo sve pobjedili
Ja sam navijao za Real kad smo ih dobijali na Nou Campu,a i na ESB ti očigledno nisi.Ne predstavlja mi neki veliki problem poraz od Barce dok smo prvi u ligi i najveći kandidati za osvajanje lige prvaka.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Sajmerit
-
Kontakt:
pa da meni prestavlja neki veliki problem ti porazi od barcelone vjerovatno bih prestao pratiti nogomet ali navijac sam reala 10-11 godina i ovaj tim mi je jaci nego li je bio onaj tim galaktikosa i kao sto ti kazes pobjedio je real te utakmice ali po meni bar najbolje najatraktivnije utakmice reala do sada su bile one kada je ronaldo bio raspolozen i kada je davao golove a sad ovo za napadaca po meni u napadu bi bio bolji cavani i aguero zbog brzine cak bih vise volio cavanija ako se potvrdi ovo da odlazi higuain.Samo da se saberu sad za kraj i da odigraju na nivou da ne isklizne ova prednos jer protiv barce nemam prevelike nade bar jos ovu sezonu dok se momci ne uigraju,iako ona prosla utakmice u kupu 2-2 je bila fantasticna..hala madrid
-
L_blancos
-
Kontakt:
Dovest Cavania i Aguera a Benz moze grijati klupu.. Higuaina,Kaku,Callejona i mozda Angela,zbog povreda,prodati Osasuni,Sevilli,Granadi il nekom kome se vec mogu uvaliti.. Jednostavno CR ne moze sam,ne bi bilo lose da mu se pridoda Cavani i Aguero u napadu,mada sam ja misljenja da bi bilo fino dovesti i Rooneya kao Back-up napadaca,ali eto necu da pretjerujem

-
Edin TM87
-
Kontakt:
Kakva je odbrana anamonih Cassilasu ne gine zlatna rukavica.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
Sajmerit
-
Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Dovest Cavania i Aguera a Benz moze grijati klupu.. Higuaina,Kaku,Callejona i mozda Angela,zbog povreda,prodati Osasuni,Sevilli,Granadi il nekom kome se vec mogu uvaliti.. Jednostavno CR ne moze sam,ne bi bilo lose da mu se pridoda Cavani i Aguero u napadu,mada sam ja misljenja da bi bilo fino dovesti i Rooneya kao Back-up napadaca,ali eto necu da pretjerujem

dobro sad rooney je pusta zelja hah tesko da bi on mogao ikada preci ali dovesti cavanije u spic i lavezzija na krilo mada je meni i di maria fantastican samo ga provrede zezaju,ali za sljedecu sezonu dovesti jednog odbranbenog i spica i to bi bilo to

-
L_blancos
-
Kontakt:
Sajmerit je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Dovest Cavania i Aguera a Benz moze grijati klupu.. Higuaina,Kaku,Callejona i mozda Angela,zbog povreda,prodati Osasuni,Sevilli,Granadi il nekom kome se vec mogu uvaliti.. Jednostavno CR ne moze sam,ne bi bilo lose da mu se pridoda Cavani i Aguero u napadu,mada sam ja misljenja da bi bilo fino dovesti i Rooneya kao Back-up napadaca,ali eto necu da pretjerujem

dobro sad rooney je pusta zelja hah tesko da bi on mogao ikada preci ali dovesti cavanije u spic i lavezzija na krilo mada je meni i di maria fantastican samo ga provrede zezaju,ali za sljedecu sezonu dovesti jednog odbranbenog i spica i to bi bilo to

Bolji je Aguero od Lavezzija, ili dovest oba a da Di Mariu prodamo..
Pa za odbranu nam treba jedan rutiner da obavlja sto je Carvalho obavljao prosle godine..Neko tipa VIdica, i jedan mladji perspektivniji stoper ,Thiago Silva..
-
Nail for Real
-
Kontakt:
Postao/la Nail for Real » 20 mar 2012, 22:56
Villareal se sutra mora dobiti, Barca se primakla na -5.
Bas me zanima da li ce Callejon dobiti priliku jer je red da se nesto mijenja, a i rotacija je pozeljno ionako kada imamo ovako tezak raspored.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
ZOI84
-
Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Sajmerit je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Dovest Cavania i Aguera a Benz moze grijati klupu.. Higuaina,Kaku,Callejona i mozda Angela,zbog povreda,prodati Osasuni,Sevilli,Granadi il nekom kome se vec mogu uvaliti.. Jednostavno CR ne moze sam,ne bi bilo lose da mu se pridoda Cavani i Aguero u napadu,mada sam ja misljenja da bi bilo fino dovesti i Rooneya kao Back-up napadaca,ali eto necu da pretjerujem

Bolji je Aguero od Lavezzija, ili dovest oba a da Di Mariu prodamo..
Pa za odbranu nam treba jedan rutiner da obavlja sto je Carvalho obavljao prosle godine..Neko tipa VIdica, i jedan mladji perspektivniji stoper ,Thiago Silva..
Gori ste od navijaca Citya sa svojim željama
-
L_blancos
-
Kontakt:
Oces reci da su ovi gore navedeni losi igraci ?
-
ZOI84
-
Kontakt:
L_blancos je napisao/la:Oces reci da su ovi gore navedeni losi igraci ?
Ne necu to reci
-
Raul_64
-
Kontakt:
Ironican je ajde bogati.
-
ek0
-
Kontakt:
Svasta, cuj prodati Di Mariu.

Ne treba nam apsolutno niko ili maksimalno jedno pojacanje.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
-
Feco
-
Kontakt:
Hulk mi apsolutno nikako nebi smetao(kao ni Dzeko,normalno) ,al samo ako se ispostavi da Pipita ide .
-
SPY
-
Kontakt:
Da nam je "kuupit" samo zdravlja za igrače ništa nam više ne treba.
Jedva čekam da se Di Maria vrati na teren.

-
LBJ MVP
-
Kontakt:
@l_blancos ironičan i vi ga ozbiljno shvatite

Sve vam se mora crtat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.