FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admin » 19 maj 2010, 23:37

trollovi će biti banovani.
kao i oni koji na provokacije odgovaraju psovkama.

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 19 maj 2010, 23:38

Fino je ono za Haseta bilo!

ljožebizago
Kontakt:

Post Postao/la ljožebizago » 19 maj 2010, 23:39

no limit je napisao/la:Fino je ono za Haseta bilo!
**** majku nisam mogao vjerovat da je poveo ono. Sramim se kao manijak i vatreni navijač Želje. Šta ćeš Čobani.
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 19 maj 2010, 23:39

pola juga je tu radi furke, ja ne idem na jug, al sigurno više volim Želju nego pola juga...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 maj 2010, 23:42

http://www.s arajevo-x. com/zanimljivosti/clanak/100519082/komentari#komentari

Eto vam da se malo razveselite, mene je oraspolozilo.. ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 19 maj 2010, 23:43

ljudi jestel culi,nijaz sredio kup...xd
dosta zajebancije da se vratim na tekmu,ni feninga nezalim,grbavica puna,karti u 6 nestalo,mozda i prije,prvo poluvrijeme katastrofa,prosto sam se smijo koda nije zeljo igro,al nmg da vjerujem da navijaci pocnu tako prozivat culuma i ostale,pa sta ima veze ,nakon jedne lose odma si los,culumu djete jos u bolnici,on u padu forme i greska je sa,p a,arova sto ga je pustio da igra,dajlje u drugom poluvremenu(amar im se na pauzi najebo majke,dgio ekipu) i nakon one strasne bakljade borac prima gol,koga nebi primio najkokn one atmosfere,(cak sam i mozda prvi put u zivotu vidio baklje na zapadu-mozda desetak) drugi gol dosta brzo pao i 30 minuta do kraja i kad smo trebali pritisnut ostali smo bez snage,(gdje namje falio klasicni spic,mesanovic nedovoljno oporavljen)ali atmosfera jos jednomk moram istaci strasna,cak su i igraci borca dobili aplauz za prilicno korektnu tekmu,lesinari nisu ni dolazili do izrazaja,ali treba napomenuti da nije bilo incidenata na nacionalnoj i vjerskoj osnovi,samo mozda ono prebacivanje baklji koje se brzo smirilo,pohvale najboljim navijacima i nekoliko pitanja
1.jel grbavica na pocetku nije bila zato sto je kup
2.kako mogu upload video one strasne bakljade a da nije youtube da to sad odradim
3.znal iko sta je sa beslijom,odma je otiso u kola hitne i prema bolnici ,cim je tekma zavrsila,da nije nesto teze
abd svu u nedjelju na proslavu titule,takodjer pola juga je radi furke,koji nisu na dvije tekme otisli,i najace..džeko(ovacije)susic(mamu pitarsku-zvizduki)komsic(aplauz,incko(aplauz manje vise)i keso(koncept zvizduka
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Addy
Kontakt:

Post Postao/la Addy » 19 maj 2010, 23:43

catatm87 je napisao/la:pola juga je tu radi furke, ja ne idem na jug, al sigurno više volim Želju nego pola juga...

prijatelju moj , vecina ih ide na jug jer je najjeftinije , nema veze koliko ko voli klub . Ja nisam iz Sarajeva , a volim Zelju vise nego sebe ... mogu mislit kako ce bit sutra kad izadjem , al ko ih **** ... oni nikad nece znati kako se voli najbolji klub :)
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 maj 2010, 23:45

Neka se stide oni koji su zviždali Ćulumu, momak jeste u lošijoj formi u zadnje vrijeme ali uvijek je igra srcem dosad.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 19 maj 2010, 23:47

ljožebizago je napisao/la:
no limit je napisao/la:Fino je ono za Haseta bilo!
**** majku nisam mogao vjerovat da je poveo ono. Sramim se kao manijak i vatreni navijač Želje. Šta ćeš Čobani.
Iskreno rekao sam to vec bas mi je zao sto niste uzeli kup jer ste zasluzili igraci vam se bore ko lavovi a ne ko nase p... al mislim da je ono ruzno bilo!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 maj 2010, 23:48

mozete vi pricat sta god hocete ali ja imam samo rijeci hvala sa juznu stranu grbavice.
na stranu to sa hasetom(katastrofalna greska vodstva) .....ljudi su na tv-u orili 95 min
titulu na stranu borca odnio vas igrac culum ...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 19 maj 2010, 23:48

elninho_resTO je napisao/la:ljudi jestel culi,nijaz sredio kup...xd
dosta zajebancije da se vratim na tekmu,ni feninga nezalim,grbavica puna,karti u 6 nestalo,mozda i prije,prvo poluvrijeme katastrofa,prosto sam se smijo koda nije zeljo igro,al nmg da vjerujem da navijaci pocnu tako prozivat culuma i ostale,pa sta ima veze ,nakon jedne lose odma si los,culumu djete jos u bolnici,on u padu forme i greska je sa,p a,arova sto ga je pustio da igra,dajlje u drugom poluvremenu(amar im se na pauzi najebo majke,dgio ekipu) i nakon one strasne bakljade borac prima gol,koga nebi primio najkokn one atmosfere,(cak sam i mozda prvi put u zivotu vidio baklje na zapadu-mozda desetak) drugi gol dosta brzo pao i 30 minuta do kraja i kad smo trebali pritisnut ostali smo bez snage,(gdje namje falio klasicni spic,mesanovic nedovoljno oporavljen)ali atmosfera jos jednomk moram istaci strasna,cak su i igraci borca dobili aplauz za prilicno korektnu tekmu,lesinari nisu ni dolazili do izrazaja,ali treba napomenuti da nije bilo incidenata na nacionalnoj i vjerskoj osnovi,samo mozda ono prebacivanje baklji koje se brzo smirilo,pohvale najboljim navijacima i nekoliko pitanja
1.jel grbavica na pocetku nije bila zato sto je kup
2.kako mogu upload video one strasne bakljade a da nije youtube da to sad odradim
3.znal iko sta je sa beslijom,odma je otiso u kola hitne i prema bolnici ,cim je tekma zavrsila,da nije nesto teze
abd svu u nedjelju na proslavu titule,takodjer pola juga je radi furke,koji nisu na dvije tekme otisli,i najace..džeko(ovacije)susic(mamu pitarsku-zvizduki)komsic(aplauz,incko(aplauz manje vise)i keso(koncept zvizduka
Cega se pametan stidi budala se ponosi...

Drago mi je sto je Borac osvoji samo radi vas,ne cjenite Bosnu, ne cjenite najveca imena Bosne,cuj svi u napad mrtav je Hase jeste pametni u pm...

Al ste majstori za kupovanje tekmi,kad god prenose tekmu niste na "nivou" ,što da mi je znati :D

Borac bolji konkretniji, zasluzeno osvojen kup...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 19 maj 2010, 23:49

Ma hebo kup to je sirotinjska, utjesna titula za treceligase i tako to
Samo cemo za Evropu morat dovest novih bar 7-8 igraca
Tamo je svaka ekipa barem 4-5 x jaca od borca
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 maj 2010, 23:49

drop je napisao/la:Neka se stide oni koji su zviždali Ćulumu, momak jeste u lošijoj formi u zadnje vrijeme ali uvijek je igra srcem dosad.
Ja to nisam cuo jer sam na jugu bio, ja njega NIKAD necu moci kritikovati jer on GINE za sveti dres.
P.S. Haseta spominjati je cist debilizam i to ne bi vise htio spominjati.

EDIT : @ovaj pitar gore Ne brukaj se :roll: :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 19 maj 2010, 23:51

Ova tuga ce da nestane u nedelju, kad pobjedimo i postanemo prvaci BiH.

Glavu gore, nije pao secer u vodu.

:mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 19 maj 2010, 23:53

Ko se ba bruka reko sam ti vec briga me sta mislis zao mi je sto ste kup izgubili ali onako Haseta vrijedjati plus psovati Susica legendu je sramotno,ja Ivicu Osima nebi opsovo da mi otac to povede!

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 19 maj 2010, 23:54

Kad vidim ko su sve vodje na jugu stidim se,ono sve treba rastjerat,pojma oni o zivotu nemaju

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 maj 2010, 23:55

slika
:mrgreen: :mrgreen: Lijepo me iznenadio :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 maj 2010, 23:56

Ono sramno skandiranje rahmetli Haseta nije trebalo nikako, ali to je skanidrala manja grupica ali napaceni pitari isto ko da su jedva cekali tako nešto da to odmah sve kolektivno popljuju i dignu na najveci nivo...jedva cekaju takve gluposti da kasnije kenjaju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 19 maj 2010, 23:57

Ko je ova brkata zena iznad Pjanica?
:) :lol: :lol:
Mogla je bar brkove skratiti
Fura se na Osima
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 19 maj 2010, 23:57

Pjanić mi je odjednom postao najdraži igrač :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B, Levin, Pact1921, TefalTava i 49 gostiju.