FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kinone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kinone » 19 maj 2010, 23:27

Madafaka je napisao/la:CULUME NAPOLJE, CULUME NAPOLJE...
jesi li toliko sretan da ne mozes **** sa teme, slavi do nedjelje i onda nabij kapuljacu na glavu do sljedece sezone.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 19 maj 2010, 23:27

Ova bi liga bila u rangu sa engleskom da su sve ekipe kao Zeljo i Borac :D...Sami smo sebe pobjedili,nakon dvije katastrofalne greske primimo i opet se vratimo u utakmicu a sumnjam da bi i jedan klub u BiH to mogao.Bili smo bolji nismo imali srece i boze moj,u nedelju laktasi,pobjeda i titula...Manijaci institucija,daleko daleko daleko ispred svih :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 maj 2010, 23:28

Ali ono je bilo za svaku pohvalu,

aplauz za FK Borac na orucenje pehara :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 maj 2010, 23:28

Baja_Zvjerka je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:e cuj uvijek objektivnog duplog sporta... 15 000 gledalaca hahahha... a stampano 11 000 karata.... gdje ste se nagurali toliko....
Godisnje kralju.. 8-)
nevaze godisnje za kup utakmice. ali udje tu dosta djece bez karte. i ne vidim sta je cudno u tome sto je frajer rekao 15.000. ovaj papak nek pogleda snimak pa nek kaze. ustvari oni neznaju brojat iznad 200.

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 19 maj 2010, 23:29

adnan_hzsa je napisao/la:e cuj uvijek objektivnog duplog sporta... 15 000 gledalaca hahahha... a stampano 11 000 karata.... gdje ste se nagurali toliko....

na kosevu nismo sigurno...

haj oskakutaj klocko
Por que ? Por que somos los mejores...

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 19 maj 2010, 23:29

Zna li ko staje sa onim likom sto ga je hitna odvukla na pocetku 2 p.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 19 maj 2010, 23:29

Spektakl je pobijedio kao i fudbal, velicanstvena predstava gdje je Borac zasluzeno uzeo a da smo to bili mi niko ne bi mogao reci ni a.

Mi idemo dalje, sampioneee sampioneee ale ale aleeeeeee
Cuva Bog Zelju svog!

Moj grad - Moj klub
Kontakt:

Post Postao/la Moj grad - Moj klub » 19 maj 2010, 23:29

Kvalitetna utakmica do 60. minute,ostalo bez vecih uzbudjenja,ali prolazna ocjena svakako.Zasluzena pobjeda borca,pobjeda uslovno receno jer je bilo 2-2 ali svakako pobjeda.

Navijanje ok,pad u drugom poluvremenu al jbg...repertoar pjesama los istina a i ono malo pjesama nije sta al eto sta se moze. I kad neko poredi nas i vas :roll: :roll: Neozbiljno u najmanju ruku

Nek vas je stid i sram za ono svi u napad-mrtav je hase :| :| :( dodao bih jos tu ofirno skandiranje Niko kao..znate vec ko :D :roll:

Samo nesto vas ne idu prenosi,kad god vas prenose nigdje te "sampionske" igre,sto li boze :roll: :roll:

I obavezno duplu da narucite da se smirite :mrgreen: ;)

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 19 maj 2010, 23:31

Moj grad - Moj klub je napisao/la:Kvalitetna utakmica do 60. minute,ostalo bez vecih uzbudjenja,ali prolazna ocjena svakako.Zasluzena pobjeda borca,pobjeda uslovno receno jer je bilo 2-2 ali svakako pobjeda.

Navijanje ok,pad u drugom poluvremenu al jbg...repertoar pjesama los istina a i ono malo pjesama nije sta al eto sta se moze. I kad neko poredi nas i vas :roll: :roll: Neozbiljno u najmanju ruku

Nek vas je stid i sram za ono svi u napad-mrtav je hase :| :| :( dodao bih jos tu ofirno skandiranje Niko kao..znate vec ko :D :roll:

Samo nesto vas ne idu prenosi,kad god vas prenose nigdje te "sampionske" igre,sto li boze :roll: :roll:

Vidim upucen si,reci mi ko je bio delegat susreta molim te
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 maj 2010, 23:31

Moj grad - Moj klub je napisao/la:Kvalitetna utakmica do 60. minute,ostalo bez vecih uzbudjenja,ali prolazna ocjena svakako.Zasluzena pobjeda borca,pobjeda uslovno receno jer je bilo 2-2 ali svakako pobjeda.

kad vas bude preko 200 mozete se javit i dotad tisina. a ona bakljada nadam se da si vidio i da si nesto naucio.

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 19 maj 2010, 23:32

mi smo imali cast igrati finale za razliku od vas.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 maj 2010, 23:33

Ne repliciram više postove idiota, jer ih je fakat na ovom forumu previše.

Inače sve osim kaljenja bijesa od minimalno 7-0 nad Laktašima smatram neuspjehom. :mrgreen:

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 19 maj 2010, 23:33

Najbolje je ovo kad kitarluk komentarise nase navijanje, igru , bla bla
vrijeme, oblake, recesiju
pa da je igralo njanjajevo kojim cudom u finalu kupa, a cuda se Boze mili nedesavaju, ja ne da nebih ni pogedo tekmu,
ne bi ni znao da igraju
e sta ti je komplex
ko sto rece je dan moj komsija maleni, ma svi mi navijamo za njanjanjanjanjevo, al jbg Zeljo je Zeljo buraz. . .
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 19 maj 2010, 23:34

Ma ljudi pustite pitare neka se raduju.Ako vec nemogu svom uspjehu neka se raduju sto mi nismo uzeli KUP.Cudna je to sorta ljudi.

Treba tu titulu uzeti i uradili smo vise neko sto je iko ocekivao napocetku prvenstva.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 19 maj 2010, 23:34

lottdogg je napisao/la:blizi se srijeda i momenat kad cemo nadamo se poniziti onaj jad od ekipe borca i pokazati da ne mogu da se porede sa nasim klubom.ocekujem jos bolju atmosferu nego u ligi kad smo igrali sa njima i jos bolju igru nasih momaka , tako smo blizu onoga sto smo cekali godinama i nadam se da cemo se radovati duploj kruni nakon ove sedmice.
nadam se da ce lesinari doci na vrijeme ovaj put da cuju kako se pjeva JEDNA SI JEDINA i da vide najbolje navijace u drzavi na djelu jos jednom , mogu dosta toga da nauce ;)
Ovaj sam post dobro upamtio i zato ga sada citiram! To je samo jedan od mnogih vasih postova od prije 2-3 dana, gdje ste dobro podcijenili Borac kao i vasi igraci, sto vam se odbilo o glavu. I zahvalite vasem izvrsnom golmanu Sehicu sto je ostalo 2:2, covjek brani za ne povjerovat. Sve cestitke za navijanje!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 19 maj 2010, 23:35

goldboy je napisao/la:Zna li ko staje sa onim likom sto ga je hitna odvukla na pocetku 2 p.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 maj 2010, 23:35

dugo se pricalo da ce utakmica biti namjestena, ne nasjedam na te price, a bio sam na stadionu i mnogo je mirisalo na namjestaljku...culum je krivac kod golova, skoro ko da se trudio maksimalno dodavat lopte igracima borca...al et ak gledamo utakmicu samo sa aspekta sportskog onda zeljo je stisnuo stigao do izjednacenja za dalje nije bilo snage, srece il mozda neceg treceg...titulu sad treba spakovat u nedjelju i onda dolazi liga prvaka i velika stvar
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 19 maj 2010, 23:35

United Rule je napisao/la:Shalalalalalalaaaaa Zeljeznicaaar!
Namjestena utakmica, steta da se nije imalo snage za 3. go jbg
Bio sam na tekmi i nisam vjerovao da je borac osvojio...
Da nisi malo kontradiktoran :lol:
Zadnja izmjena: TokiVoki, dana/u 19 maj 2010, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 maj 2010, 23:35

Ma pustite ih neka pisu, sto vas to nervira. Ako im to predstavlja zadovoljstvo, niko im ne moze zabraniti da se raduju. Ako vam smeta imate onu puljku za prijavu posta, kliknete i cekate administraciju da radi svoj posao.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 19 maj 2010, 23:36

goldboy je napisao/la:
goldboy je napisao/la:Zna li ko staje sa onim likom sto ga je hitna odvukla na pocetku 2 p.
Ma nije ni usao u hitnu.Hitna malo pohitala :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, pinki i 54 gosta.