Dragi prijatelji (a i moji hejteri) forumasi!
Da podijelim s vama moje osjecaje ovog dana u vezi tenisa, nadam se da ce te imati strpljenja da procitate pismeni sastav!
Ustao ujutru popio kafu i pogledao malo ove pres konferencije od zenskog finala sinoc i stvarno mnogo mi je drago i kakva velika prica oko Sloane je ovo, ali ne samo nje vec i Madison koja je takodje imala operaciju i stvarno mi je zao da nije mogla pokazati se u malo boljem svjetlu. Nisam neki ljubitelj ni navijac crne mambe (tako zovem ovu crnu zvjerku) ali mala je opasna sa igrom. I ogroman respekt doci tako od povrede i ne sra.ti nista ne davati izgovore nikakve igrati i pobjedjivati to je za svaku dozu respekta. I svaka cast jos jednom!
Eh to je bio ljepsi dio. Onda sam haman i zaboravio da ima danas jos tenisa. Da je danas musko finale, i u tom momentu su mi svi oni osjecaji dragosti i miline za Sloane se potisnuli kad mi je sinula ona faca smrknuta Rafe pred oci i da ce danas imati ogromnu priliku da ostrvinari kao lesinar svoj 16i slem. (Sto ce i uciniti 90% sigurno receno objektivno, iako sto sam hejter)! Ta misao mi je pokvarila sve i osjecaj mucnine u stomaku od toga kombinovan sa crnom kafom koju sam popio prije dorucka na skoro prazan stomak je prevrsila sve ono pozitivno!
Eto tako je to da budem iskren. Onda mi je naumpala jedna fantazija. Ona glasi ovako i ako ima gdje tog Boga (u kojeg ne vjerujem jer nisam nesto od vjere) pa nek cuje. Kunem se evo ako se to ispuni ma odmah cu na hadz da odem i na sva sveta mjesta i Jerusaleme i Nepale Tibete gdje su one hare krishne ma u sve zivo cu da povjerujem ono paranormalno sto postoji!
A ta fantazija je da brat Kanderson danas bude brutalan na servisu. Retern me ne zanima ni jedne sekunde. Nek ne osvoji ni poen na retern. Nek samo asira onog smrdljivca. Da mu prozvizdi jedno 100 asova kroz usi i dobije svaki od 3 seta svoja po 7:6. Da ga bas ono na hinjaka uzme tajbregdzijski bez gubljenja mini brejka. Da mu mozak razvuce servama. Nije bitno hoce li biti u 3,4 ili 5 setova.
To bi bila prica to bi bilo brutalno!!!!!
To bi bilo velicanstveno!!!!!
Zar ne priznajte i vi Rafatardovi? Zar ne bi bilo to mnogo uspjesnije i fascinantnije nego nekom dugogodisnjem top igracu kao Rafi da strvinarski osvoji slem bez da je igrao protiv bar nekog top 25 igraca? Mislim ono mene bi bilo sramota na njegovom mjestu da bi namjerno izgubio finale samo da ne udjem u historiju kao osvajac najslabijeg slema ikad!!!!
Znaci brate Kandy, ti si jedini koji mozes spasiti situaciju. Uradi to tako ti Bog pomogao!!!