FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Autori postova koji nastave vrijedjanja na licnoj osnovi bice odstranjeni sa foruma.
-
ludilomozga
- Kontakt:
Cemu stalno poredjenje Amara i Slavke ljudi moji. Uvijek kada izgubimo ili remiziramo pocne ta prica. Pa Amar je nas najtrofejniji trener, gospodar familije! Slavko je dobar trener, niko to ne osporava, ali da bi dosao u istu recenicu sa Amarom, morat ce uzeti nekoliko trofeja sa Zeljom. Svejedno, sada nam ne trebaju glupe price ko bi bio prvi, i sta bi bilo kad bi bilo. Zeljo je blizu oba trofeja, podrska nasa je najbitnija u ovom trenutku. Nadam se da ce bar jedan trofej u nase vitrine, sve ostalo bi nazalost bilo razocaranje, ali NE katastrofa. Puna podrska Slavki i igracima! Idemo skupa Zeljovci!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma bit ce na kraju sve kako treba, Slavko ce i narednu sezonu biti trener svidjelo se to nekome ili ne
Covjek je tu 9.mjeseci, krpio ekipu kako je znao i umio, vratio nas iz mrtvih i gledaj gdje smo sada, borimo se za oba trofeja, puna podrska Slavki !!
Covjek je tu 9.mjeseci, krpio ekipu kako je znao i umio, vratio nas iz mrtvih i gledaj gdje smo sada, borimo se za oba trofeja, puna podrska Slavki !!
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Medikament
- Kontakt:
E pa jbg glupo ti je mišljenje. A i nije kulturno brate dragi.Neandertalac je napisao/la:Pa to je moje mišljenje haveru. Odi samo što se majka nije psovala a Mulalica smo svi od reda nogom nabijali. Slavko zaštićen k'o polarni medo. Nema smisla hbte...Medikament je napisao/la:Glupo je bilo koga ko igra u Želji nazivati ublehom. Pogotovo bez razloga.
Isto ko što je bilo glupo svima koji su govorili bilo šta na Odovića, Mulalića ili bilo koga drugog kad nisu imali razloga. Kad smo napravili niz kiksova, onda normalna kritika ok, vrijeđanje nekoga ko nosi Željin grb i direktno utiče na Željinu sudbinu nije pametno.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- Neandertalac
- Kontakt:
Niko ne tjera Slavku, samo komentarišemo njegov rad.
Nije loše ali može i mora bolje, za glavnog trenera u FK Željezničar.
Nemojte mi patetike! Za igrače se takođe pisalo sve i svašta, psovali im se majke, sestre, mrtvi, čak i našoj djeci. Samo se sjetite Šehe, Vece, stanića, Memije, Dade itd. Sve i jedan uposlenik bio na tapetu ali Slavko je "polarni medo". Ružno mu je bilo šta reći, duša draga.
Nemojte mi patetike! Za igrače se takođe pisalo sve i svašta, psovali im se majke, sestre, mrtvi, čak i našoj djeci. Samo se sjetite Šehe, Vece, stanića, Memije, Dade itd. Sve i jedan uposlenik bio na tapetu ali Slavko je "polarni medo". Ružno mu je bilo šta reći, duša draga.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Za svaku sam diskusiju, sugestiju, kritiku, misljenje ali sve u granicama realnosti.
Ali ja cu barem regovati kada neko napise da je Amar garant upsjeha FK Željeznicar, da se on moze vratiti kada god pozeli i da mu se NE smije stati na put - izvinite ali to su nebuloze ! Pisati takve stvari, dok je nas klub u vise nego ravnopavnoj borbi za oba trofeja, dok nam u klubu pusu drugi vjetrovi, klub vode drugi ljudi koji su do sada uradili vise posla nego vecina uprava prije njih je besmisleno !
Niti je jedan covjek ikada bio garant uspjeha jednog fudbalskog kluba niti ce biti. Amaru hvala za rezultate iz proslosti, svi mo uzivali i radovali se ali sada su druga vremena.
Sta bi bilo kad bi bilo, niko od nas nije vidovit.
Ali da se neko usudi napisati, šest kola pred kraj prvenstva, da se zahvalimo Slavki da bi nas Amar vodio do kraja je za nepovjerovati. Ne mogu da shvatim kako pojedini zamisljaju da sad Misimovic kaze Salki, "hvala ti na svemu ali Amar je nas" ?
Istina je da je trenutno kriza u igri i rezultatu, svi itekako imate pravo pisati da Slavko grijesi, da ne rotira, da su mu igraci umorni, taktika losa...itd. ali ne zaboravite da nas je doveo od ponora u vrh i jos ima vremena popravi ove greske koje su dosle nakon jako teskog rasporeda iz kojeg smo gotovo izvukli maksimum.
Ali ja cu barem regovati kada neko napise da je Amar garant upsjeha FK Željeznicar, da se on moze vratiti kada god pozeli i da mu se NE smije stati na put - izvinite ali to su nebuloze ! Pisati takve stvari, dok je nas klub u vise nego ravnopavnoj borbi za oba trofeja, dok nam u klubu pusu drugi vjetrovi, klub vode drugi ljudi koji su do sada uradili vise posla nego vecina uprava prije njih je besmisleno !
Niti je jedan covjek ikada bio garant uspjeha jednog fudbalskog kluba niti ce biti. Amaru hvala za rezultate iz proslosti, svi mo uzivali i radovali se ali sada su druga vremena.
Ali da se neko usudi napisati, šest kola pred kraj prvenstva, da se zahvalimo Slavki da bi nas Amar vodio do kraja je za nepovjerovati. Ne mogu da shvatim kako pojedini zamisljaju da sad Misimovic kaze Salki, "hvala ti na svemu ali Amar je nas" ?
Istina je da je trenutno kriza u igri i rezultatu, svi itekako imate pravo pisati da Slavko grijesi, da ne rotira, da su mu igraci umorni, taktika losa...itd. ali ne zaboravite da nas je doveo od ponora u vrh i jos ima vremena popravi ove greske koje su dosle nakon jako teskog rasporeda iz kojeg smo gotovo izvukli maksimum.
- Zeljeznicar -
- Hrasno1921
- Kontakt:
Jos ne, doci ces ti i do te faze kao sto si i dosao do ove da je Slavko "debela ubleha", tjeranje Slavke bila bi ti treca faza ...Neandertalac je napisao/la:Niko ne tjera Slavku, samo komentarišemo njegov rad.
1. Nezadovoljni navijac kojem se ne svidja taktika i nacin igre
2. Slavko je "debela ubleha"
3. Tjeranje Slavke i prizivanje Amara da se vrati
1921'
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne razummijem zasto je dezurnim sveznalicama muka ako ima nas koji bismo sutra umjesto Petrovica na klupi vidjeli Osima. Ja bih recimo sutra vodio vidjeti Ordagica sa cenerom na ledjima prije nego Zebu. Ako je razlog da se pokusava neko uvrijediti zbog gore napisanog **** i forum i sve ostalo.
- Neandertalac
- Kontakt:
1. Imam pravo reći šta god ja hoću.Hrasno1921 je napisao/la:Jos ne, doci ces ti i do te faze kao sto si i dosao do ove da je Slavko "debela ubleha", tjeranje Slavke bila bi ti treca faza ...Neandertalac je napisao/la:Niko ne tjera Slavku, samo komentarišemo njegov rad.
Nemojte mi patetike! Za igrače se takođe pisalo sve i svašta, psovali im se majke, sestre, mrtvi, čak i našoj djeci. Samo se sjetite Šehe, Vece, stanića, Memije, Dade itd. Sve i jedan uposlenik bio na tapetu ali Slavko je "polarni medo". Ružno mu je bilo šta reći, duša draga.![]()
2. Prijatelj sam sa stotinma čak i hiljadama Željovaca.
3. Nigdje nisam napisao da treba Slavku otjerati već sam ga kritikovao što je sasvim normalno.
4. Nisam prizivao Amara već to Ti imputiraš namjerno.
5. Namjerno praviš problem i scenario kako je za eventualne neuspjehe kriv Amar i neki Neandertalac koji piše na forumu. Nigdje veze realno.
6. Imam svoj stav i mišljenje koje zastupam kako sam na forumu za razliku od tebe. Svi vrlo dobro znamo šta si pisao i jako je upitno zašto sada tako pišeš.
Za one pp, želja mi je biti sa tobom oči u oči pa me molim te potraži pošto prijetiš po pp_u.
Na forumu smo završili. Toliko.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
1. Naravno, nije lobotomija, ali nemas pravo da potkopavas Slavka i da vrijedjas covjeka, covjeka koji je trener Zelje !Neandertalac je napisao/la:1. Imam pravo reći šta god ja hoću.Hrasno1921 je napisao/la:Jos ne, doci ces ti i do te faze kao sto si i dosao do ove da je Slavko "debela ubleha", tjeranje Slavke bila bi ti treca faza ...Neandertalac je napisao/la:Niko ne tjera Slavku, samo komentarišemo njegov rad.
Nemojte mi patetike! Za igrače se takođe pisalo sve i svašta, psovali im se majke, sestre, mrtvi, čak i našoj djeci. Samo se sjetite Šehe, Vece, stanića, Memije, Dade itd. Sve i jedan uposlenik bio na tapetu ali Slavko je "polarni medo". Ružno mu je bilo šta reći, duša draga.![]()
2. Prijatelj sam sa stotinma čak i hiljadama Željovaca.
3. Nigdje nisam napisao da treba Slavku otjerati već sam ga kritikovao što je sasvim normalno.
4. Nisam prizivao Amara već to Ti imputiraš namjerno.
5. Namjerno praviš problem i scenario kako je za eventualne neuspjehe kriv Amar i neki Neandertalac koji piše na forumu. Nigdje veze realno.
6. Imam svoj stav i mišljenje koje zastupam kako sam na forumu za razliku od tebe. Svi vrlo dobro znamo šta si pisao i jako je upitno zašto sada tako pišeš.
Za one pp, želja mi je biti sa tobom oči u oči pa me molim te potraži kako pošto prijetiš po pp_u.
Na forumu smo završili. Toliko.
2. Koga to interesuje? sasvim nebitna informacija ...
3. Nisi ti njega kritikovao vec vrijedjao, jasno je da radis postepeno, tjeranje Slavke bila bi tvoja treca faza
4. Clan si "Tuborg grupe" dovoljno da ides na vjesala ...
5. Provaljeni ste, lobotomci su ipak bili u pravu za neke stvari, meni sada nesto prebacivati je spinovanje sa tvoje strane i pokusaj vadjenja iz g***
ocito je da te strah posljedica jer ipak znas mnogo Zeljovaca ...
6. Sve sto sam pisao i dalje stojim iza toga, iza vasih namjera postoje dokazi, covjek koji sjedi sa vama, i jedan koji tvrdi da ima svog covjeka u klubu kao i neke mejlove i prepiske koji bi mogli biti stetni za sadasnje ljude u klubu, zna se ko je dobar sa Amarom i ko visi u Tuborgu
Sve sam saznao o tebi, i pit cemo kafu to je sigurno, ima tek dva dana kako jedva docekase da mi te "prezentiraju" ne mozes psovati nekome familiju i mrtve a da pri tome ne znas kome psujes, danas sam dva puta bio u Tuborgu nadajuci se da te mogu castiti kafom ali nidje te ...
Nismo zavrsili jer cu te sada poceti otpakivati ko novogodisnji paketic, kako tebe tako i drustvance ti, nisi ti djaba zbriso sa foruma na par dana
1921'
Zenzo je napisao/la:Za svaku sam diskusiju, sugestiju, kritiku, misljenje ali sve u granicama realnosti.
Bravo Majstore sve je receno od A do Z
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Pa realno Neandertalac priprema teren samo da ospe paljbu po slavku.
Prvo ne valja sto su igrali prvotimci u sirokom umorili se,u ligi cemo izgubiti i slicno,a da je otisao sa rezervama i ispao opet bi osuo paljbu po njemu jer mi smo zeljo i idemo na svaki trofej nije mu ovo radnik itd.
Nije niko glup.dovoljno je par komentara da se protumaci kakvu ko namjeru ima, a zasto neandertalac to pise i radi,ne znam i ne zanima me,ali realno namjera je ocigledna
Prvo ne valja sto su igrali prvotimci u sirokom umorili se,u ligi cemo izgubiti i slicno,a da je otisao sa rezervama i ispao opet bi osuo paljbu po njemu jer mi smo zeljo i idemo na svaki trofej nije mu ovo radnik itd.
Nije niko glup.dovoljno je par komentara da se protumaci kakvu ko namjeru ima, a zasto neandertalac to pise i radi,ne znam i ne zanima me,ali realno namjera je ocigledna
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma frajer je procitana prica i on i drustvance mu ...BijelaCokolada je napisao/la:Pa realno Neandertalac priprema teren samo da ospe paljbu po slavku.
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Normalno da ne valja što nismo odmarali igrače pred derbi jer se u kupu protiv nikad lošijeg ŠB moglo i sa izmješanim sastavom. Još za derbi ne igraju dva igrača iz prve postave, valjda ih čuvamo za kup, šta li.
Jok, reći ću da je to ok zato da mi ne bi forumaši pamet solili.
Ja kada sam pisao da možemo do titule svi od reda ste kmečali da nam je europa. Kme kme kuknjava
Ja kada sam pisao da možemo do titule svi od reda ste kmečali da nam je europa. Kme kme kuknjava
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Koja je tvoja korist ako se Amar vrati u klub?Neandertalac je napisao/la:Normalno da ne valja što nismo odmarali igrače pred derbi jer se u kupu protiv nikad lošijeg ŠB moglo i sa izmješanim sastavom. Još za derbi ne igraju dva igrača iz prve postave, valjda ih čuvamo za kup, šta li.
Znam onom kakva je, ali tebi? ili ti to onako navijacki jer volis i gotivis Amara, ipak je on "Gospodar familije"
1921'
Prika na ovoj šizofreniji bi ti i Jack Nicholson pozavidio.Hrasno1921 je napisao/la:Sve sam saznao o tebi, i pit cemo kafu to je sigurno, ima tek dva dana kako jedva docekase da mi te "prezentiraju" ne mozes psovati nekome familiju i mrtve a da pri tome ne znas kome psujes, danas sam dva puta bio u Tuborgu nadajuci se da te mogu castiti kafom ali nidje te
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Isto bi odigrali protiv Sarajeva i da ih je odmarao protiv Sirokog. Nije umor u derbiju bio problem vec nesposobnost da pogodis prazan gol i da iskoristis jedan korner od onoliko njih.
Za Zakarica je pogrijesio. Mogao je Crnov poslije uci,a Zakaric poceti. Ugljesa je isti Markovic tako da je to isto. Nista ovaj nije promijenio kad je usao.
Za Zakarica je pogrijesio. Mogao je Crnov poslije uci,a Zakaric poceti. Ugljesa je isti Markovic tako da je to isto. Nista ovaj nije promijenio kad je usao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nema potrebe da ga gladis po m*** i da mu glumis advokata, nije valjda toliki bolesnik? ubuduce ako sta imas u vezi teme, slobono citiraj ali za ovakve gluposti mi ne nabijaj notifikacije, hvala !Virtu4l je napisao/la:Prika na ovoj šizofreniji bi ti i Jack Nicholson pozavidio.Hrasno1921 je napisao/la:Sve sam saznao o tebi, i pit cemo kafu to je sigurno, ima tek dva dana kako jedva docekase da mi te "prezentiraju" ne mozes psovati nekome familiju i mrtve a da pri tome ne znas kome psujes, danas sam dva puta bio u Tuborgu nadajuci se da te mogu castiti kafom ali nidje te
1921'
Hvala ti što si mi dao dozvolu da te citiramHrasno1921 je napisao/la: Nema potrebe da ga gladis po m*** i da mu glumis advokata, nije valjda toliki bolesnik? ubuduce ako sta imas u vezi teme, slobono citiraj ali za ovakve gluposti mi ne nabijaj notifikacije, hvala !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Hrasno i Neandertalac vode privatni rat, Zenzo nam ne dozvoljava da imamo svoje misljenje, Amar opozicionar, a mi za vikend igramo utakmicu sezone. Pobjedom bismo se vjerovatno vratili na prvo mjesto, a poraz bi nas udaljio kilometrima od titule. Komsije se smiju, hrane se nasim ispadima i bildaju svoj ego.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, juka55 i 23 gosta.