FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 20 apr 2017, 21:15

Čuj nemamo najbolje igrače. Pa ko ima?

Senad Misimović;

Sportskom segmentu smo dali sve, hoćemo sve!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 apr 2017, 21:17

Jesu li Bogicevic,Sinisa,Markovic i ostali medju najboljim igracima lige na svojim pozicijama ? Nisu.
Lendric,Zeba i Miroslav su najbolji igraci naseg tima i medju najboljim u ligi ostali su prosjek. I ovi sto su dosli sad nisu se bas pokazali. Svi smo ocekivali od Kerle,Zakarica i Muse da ce dominirati,ali nazalost pokazalo se suprotno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 20 apr 2017, 21:24

LjoZee je napisao/la:Jesu li Bogicevic,Sinisa,Markovic i ostali medju najboljim igracima lige na svojim pozicijama ? Nisu.
Lendric,Zeba i Miroslav su najbolji igraci naseg tima i medju najboljim u ligi ostali su prosjek. I ovi sto su dosli sad nisu se bas pokazali. Svi smo ocekivali od Kerle,Zakarica i Muse da ce dominirati,ali nazalost pokazalo se suprotno.
Znaci beze igrace imamo i zahvaljuci treneru smo u igri za trofeje. Hajde iskreno. Jesmo li najspremniji? Imamo li igru?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neymar11
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neymar11 » 20 apr 2017, 21:26

Qwerty90 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Za Amara Osima se ne treba pripremati teren, on je uvijek dobrodošao i ja bih ga večeras postavio na klupu pa da nas u nedjelju vodi u Bijeljini. Nema to veze sa Slavkom, on je uradio odličan posao, ali bi nas isto tako mogao i koštati. Ako ne osvojimo titulu, on će biti glavni krivac, niko drugi. Isto ide i u drugom pravcu, biće glavni krivac i ako je osvojimo.

Slavko zaslužuje kritike, pa makar one preventivne jer smo sve ovo već jednom prošli sa Mulalićem i Odovićem, prvom je ekipa jednostavno izgorila, a drugi je treba biti iskren izvukao maksimum iz ekipe, iako je imao meč loptu za titulu i nije dao sve od sebe da pobijedimo tu utakmicu.
Najrealniji, od A - Ž.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sta sad, ovo znaci da treba Covjeka otjerat koj ima 11 utakmica niz bez poraza ne racunajuci kup, Aaloo ba , Nakon Janeza s kojim smo mogli biti gurnuti u samo dno covjek je nas digo iz mrtvih kao i cjeli timm, Slavki treba dati punu podrsku da nastavi sa radom+ da otjera par igraca, slavko nece bit krivac ako nedaj boze se ne osvoji titula ili kup, Krivice trazite u igracima pojedinim koji ne zasluzuju da nose dres svetinje .. Postacemo gori od pitara kako smo krenuli svake sezone bi tjerali i mijenjali trenere .Stop tome nego bazovavite se utakmicom u Bjeljinji koga umjesto Kerle , Boocu ili Kemicu koji je pokazo protiv pitara da moze bit dobar stoper? SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE :bih:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 20 apr 2017, 21:28

Jesmo zvanicno na onoj odvratnoj Mojoj Tv, a ne na Areni 1 ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 apr 2017, 21:28

Brat bratu 68 puta sam napisao kako u zadnje vrijeme lose igramo. To sam pisao i nakon pobjede protiv Krupe,Mladosti i slicno. Ova gore tri igraca su nas cesto izvlacila cak i u tim utakmicama. Jos bih dodao tu i Vecu naseg. Neki rezultati su nam se poklopili i uspjeli smo prici Zrinjskom na -1,ali uporedi najjacih 11 Zrinjskog i nasih najjacih 11. Treba biti iskren i priznati da se vidi velika razlika na nekim pozicijama. Malo moramo biti realni.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 apr 2017, 21:33

Ovakav pogled imam kad otvorim ovu temu.

slika
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 apr 2017, 21:33

LjoZee je napisao/la:Brat bratu 68 puta sam napisao kako u zadnje vrijeme lose igramo. To sam pisao i nakon pobjede protiv Krupe,Mladosti i slicno. Ova gore tri igraca su nas cesto izvlacila cak i u tim utakmicama. Jos bih dodao tu i Vecu naseg. Neki rezultati su nam se poklopili i uspjeli smo prici Zrinjskom na -1,ali uporedi najjacih 11 Zrinjskog i nasih najjacih 11. Treba biti iskren i priznati da se vidi velika razlika na nekim pozicijama. Malo moramo biti realni.
Ne vidim ja neku razliku. Ako hoces da idemo od pozicije do pozicije i vidjet ces da ako nismo bolji da nismo ni gori.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 20 apr 2017, 21:34

Neandertalac je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Sa ovom ekipom i u ovakvoj ligi i ja bih skupio ovoliko bodova. Više smo bodova uzeli jer imamo najbolje individualne igrače, najbolje navijače i najbolje uslove nego što je Slavko "dobar" trener. Podrška kakva nije zapamćena.

Na silu smo od njega napravili Kapela, kao da je u Engleskoj ligi drugi a ne što smo za dlaku bili bolji od Raspalog Čelika, umrlog Olimpica, prosječnih Krupe, Mladosti, Radnika Itd. Na osnovu jedne utakmice vs Zrinjskog gdje nam se sve poklopilo napravili od čovjeka Pepa i Morinja u jednom.

A još ne smiješ ništa reći, kao na lobotomiji gdje banuju ko kontra Slavke priča.

Nema smisla hbte. Eto igramo vrhunski, dominirao, Slavko je najbolji trener svih vremena.

Al' u qurcu.
Upravu si ti ali sad ce ti neko doci i reci da bi sa Amarom uz istu ovu ekipu, iste individualce, najbolje navijace, uslove ...itd. bili nepobjedivi, sigurni šampioni.
Imali bi zalihe bar pet bodova. Bilo koji drugi trener bi donio pozitivan šok i približan broj bofova u ovoj Ž ligi
Nije niko protiv Želje ako iznese svoje mišljenje za trenera.
_Moje ekipe su najspremnije! Ubleha.
_Za par sezona možemo u grupe! Ubleha.
_Ja sam preporodio Želju! Ubleha.
_Željo igra kao Milan. Ubleha.
_Kada se uigramo igrat ćemo bolje. Ubleha.
_Ja znam sve igrače. Ubleha.
_Ima kartoteku. Ubleha.
_Ja znam sa mladima, dajem im šansu. Ubleha.

I kako da ga ja nazovem?

A pričat ću šta ja hoću kada god ja to hoću. Kada može Lobotomac Hrasno hebavat majku upravi da bi se zavadili Željovci a sada lizat izgovoreno i kasnije po naredbi hrakat Amara, mogu i ja reći šta mislim za nekog prosječnog trenera.
Ublehaša :kafa:
Sad pricati sta bi bilo kad bi bilo, mozes ti reci i da bi imali deset bodova zalihe ali to ne ide tako. Ko garantuje pozitivan sok, uspjeh, bodovno zalihu...itd. Treba malo promisliti prije nego nesto napisati, najlakse je otjerati trenera dovesti novog i sve ce biti OK. A niko da promisli da uvjek moze bit gore, da taj novi trener moze jos vise stete da napravi.

Mi smo treca liga europe odozada radimo sa cime raspolazemo pa opet niko ne zna hoce li upsjeti ili pasti, imamo klubova koje gledamo u Ligi prvaka na TV-u, imaju para ne znaju sta ce od njih, pokupuju sve, dovedu Boga oca pa opet nista ne mogu.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 apr 2017, 21:35

Sam Tomic je bolji igrac od svih nasih igraca koji igraju tu poziciju.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 20 apr 2017, 21:36

Tobe jarabi tobe stakvirula.... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Na kompletnu diskusiju. Sada kada svi ko jedan moramo biti. Kada smo na bod od titule i gol ili dva od finala kupa ovakvu pricu potencirati.....

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 20 apr 2017, 21:37

Ma ne tjera ga niko. Imao je vremena da nametne svoj stil igre. Ocito nije. Vidjecemo na kraju gdje smo.

Nek je sram svakog navijaca Zelje reci nesto protiv Amara. SRAMOTA!. Znate se kurciti najtrofejniji klub. Sam Amar ima vise trofeja od kona. I vi navijaci cccc

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 apr 2017, 21:37

Svi od reda na klupi Željezničara su kritikovani! Nema iznimke, od Amara do Dine, Adžema, Odovića, Mulalica itd. Ne vidim razlog zašto se ne smije ništa reći protiv Slavkinog načina vođenja ekipe?

Zenzo@ Sa onim "hebo vas Amar" itd ja i ti smo završili. Nemoj me molim te više citirati. Hvala.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 apr 2017, 21:38

LjoZee je napisao/la:Sam Tomic je bolji igrac od svih nasih igraca koji igraju tu poziciju.
Jeste, ali Lendric je za citav napadacki red Zrinjskog Marco van Basten iz najboljih dana.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 20 apr 2017, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 20 apr 2017, 21:38

Čovjek stigao zaostatak od 11 bodova za vodećim, sa 13. mjesta nas doveo u borbu za titulu, ima niz bez poraza odličan-KRAJ PRIČE. Sramotno je da uopšte raspravljamo o tome. Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti. Prvi put kad budemo gubili na Grbavici, ne gine mu pominjanje majke, sestre i svega ostalog. Nema veze što čovjek to nije zaslužio.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 apr 2017, 21:39

Monci je napisao/la:Tobe jarabi tobe stakvirula.... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Na kompletnu diskusiju. Sada kada svi ko jedan moramo biti. Kada smo na bod od titule i gol ili dva od finala kupa ovakvu pricu potencirati.....
Suti i trpi kad moramo citati licne zelje i prepucavanja :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 20 apr 2017, 21:41

manijakdv je napisao/la:Čovjek stigao zaostatak od 11 bodova za vodećim, sa 13. mjesta nas doveo u borbu za titulu, ima niz bez poraza odličan-KRAJ PRIČE. Sramotno je da uopšte raspravljamo o tome. Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti. Prvi put kad budemo gubili na Grbavici, ne gine mu pominjanje majke, sestre i svega ostalog. Nema veze što čovjek to nije zaslužio.
To je to druze bravo :thumbup:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 20 apr 2017, 21:44

plavousrcu je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Sam Tomic je bolji igrac od svih nasih igraca koji igraju tu poziciju.
Jeste, ali Lendric je za citav napadacki red Zrinjskog Marco van Basten iz najboljih dana.
Napisao sam vec da su nasa tri igraca medju najboljim u ovom takmicenju. Mozda jos bih dodao i Vecu.

Mozemo kritikovati svakog. I ja sam kritikovao Slavka skoro nakon svake utakmice u ovoj polusezoni,ali nemojte ga vrijedjati i nazivati ruznim imenima. Nit je Slavko to zasluzio,a pogotovo ne Amar da ih vrijedjate.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 apr 2017, 21:47

Uzeti u Bijeljini barem ga rukom utrpali. Ne treba biti zasticenih medvjeda, svi mi volimo Zelju i umisljamo da znamo najbolje. Nema potrebe da se medjusobno mezimo zato sto ne mislimo isto. Sutra cemo svi na utakmicu i zivce cemo zajedno gubiti.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 apr 2017, 21:58

Nasi kad bi usli u ligu evrope bilo bi e da je igro Dado usli bi u ligu sampiona.Sutra ponovo idemo na prvu poziciju,Zrinjski ce igrat nerjeseno,najveceg protivnika za titulu vidim u pitarima,upamtite sta vam kazem,imaju 4 kuci i gostuju radniku koji ce do tad izgubit svaku volju za fudbalom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, perodeformero, ristagrad i 93 gosta.