Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne kontam zasto Komsic Zuku proziva ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Dajgle ovo sunce ti **** i parlament
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nationa ... y_(Serbia)
Pa ovi gori od nas

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nationa ... y_(Serbia)
Pa ovi gori od nas

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Brinu se ljudi za njega... Ne moze to samo vikendom.. pa da mu srce stane od iznenadjenja i kvaliteta robe..

Treba svaki dan da vjezba pomalo, da zadrzi formu.. a ne ko amater da po*usi foru..
Nije to narkomanski, to je gospodski.. po malo, bez pretjerivanja..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Što ne bi, možeš misliti koliku je gutu dobio od šefa za transfer nazad u klub SBB.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sarrifufna
Ma nek se pare vrte u krugu porodice.. platicemo mi, nije problem.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Komsic je tolika ljiga ispao da to nije normalno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Niđe veze, Zuko je doktor za sve njih.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Zukorlić bitan u ovome svemu ko Mancini u Olimpicu. Bez rezona tražio nekakve izgovore pa se svezao Zukorlića ko pijan plota.
Fakat. Ja ništa žalosnije nisam gledao dugo vremena. Od kontradikcija samom sebi, do nebuloza. Ličio mi je na Nixona u onom intervjuu kad izgubi kontrolu i ne zna više šta priča.
Jedina konstanta je bila defanziva "Ja i?"

- ASD
- Kontakt:
"nikog nikad aaa niti sam pipno ikad ikog automn to je sve zbog vozacke ma nikad je necu polozitt znam covjeka autobus vozijo pemziju dobijoo al bez vozacke autobus putnike vozijooo aa da se ja ne n
vozamm ma dajjj to je glupost za mene da se polaze vozackii ispittt kako u drugimm drzavama ne treba vozacka samo registracija vozilaaa eto u svicarskojj sam bijo vozoo vazdaa samo pegistraciju placas policu tablice i stavljas ih na koje god voziloo zelisss. A ova bosna je smese pravoo"
Konfućije
vozamm ma dajjj to je glupost za mene da se polaze vozackii ispittt kako u drugimm drzavama ne treba vozacka samo registracija vozilaaa eto u svicarskojj sam bijo vozoo vazdaa samo pegistraciju placas policu tablice i stavljas ih na koje god voziloo zelisss. A ova bosna je smese pravoo"
Konfućije
@ASD
Za Jaya i Silent Boba, očekujem da de nasmijem, jbg od njih nikad ne znaš šta da očekuješ
@Oske
Za Jaya i Silent Boba, očekujem da de nasmijem, jbg od njih nikad ne znaš šta da očekuješ

@Oske
Nullius in verba
Poznata meme template iz fake taksija, red je bio da je Mofos malo propusti kroz šake
- Fantasista
- Kontakt: