Kakvog lova, đe su **** i konobar i oblačić daj **** šta piju?????
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Umjeticko djelo koje moras posmatrati na specifican nacin...

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Pored Marija Nenadica da ukradu? Ma kakvi. Znas li ti Senade ko je Marijo Nenadic?" 

Nestranačka ličnos', reče kreditno zaduženi predsjednik:tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 11:04"Pored Marija Nenadica da ukradu? Ma kakvi. Znas li ti Senade ko je Marijo Nenadic?"![]()
https://www.izbori.ba/rezultati_izbora? ... 9/0/0/9178
Br. 10

Uvalio Fahroni svog lika, Bakir može bacati fleške o multietničnosti, zaboli ga patka stigao je do budžeta, a Komšo se šatro izborio za hrvata.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Argument: Necu da se pare iz budzeta daju Zukorlicu.
Senad kroz par minuta: Ali dao si u ruke Bakiru i Radoncicu 3 milijarde KM?
Gnjida: Ali Senade ponavljam ti mene budzet apsolutno ne zanima.

Gospodin, ne zanima ga ništa. Reče fino sinoć, ne zanimaju ga ni glasači, šatro on zayeban kao ostavi ti meni glasače.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 dec 2019, 11:23Argument: Necu da se pare iz budzeta daju Zukorlicu.
![]()
Borba za principe i gruh HDZ-u ruke 35% Federacije. Uistinu najbolji koalicioni partner Dragana Čovića.
Samo najjače mi je kad Demokratska Fistula popuje i morališe SDP-u. Daleko od toga da su i ovi zlatni, ali su ovi drugi zadnji koji ih trebaju prozivati.
U moj se vakat oe nije moglo o politici
Vjerujem da nas par smara većinu, pitao bi ja admira da nam otvori temu, ne mora se ni zvat politika nek se zove septička jama, al znam da od tog nema ništa, još bi ga dodatno popušio 

Super je za iduće izbore što je ovo DF uradio. Jedna manje lažna ljevica da dijeli glasove.
A samoproglašeni centar, koji po slučajnosti dijeli sve stavove sa desnicom, morat će napokon priznati da su SDA glasači, ili glasati za ljevicu ili bar nezavisne. Win win u svakom slučaju.
A samoproglašeni centar, koji po slučajnosti dijeli sve stavove sa desnicom, morat će napokon priznati da su SDA glasači, ili glasati za ljevicu ili bar nezavisne. Win win u svakom slučaju.
A zašto se ovoliko napada rekreativno korištenje droga? Kao u slučaju Pecikoze?
Msm lik je leš, al sad narkoman svako ko izvuče liniju vikendom
Msm lik je leš, al sad narkoman svako ko izvuče liniju vikendom

Nullius in verba
Ma nek radi šta hoće, boli me qrc za to. Gora mi je sama činjenica da se ta karikatura zapravo išta pita u ovom društvu.
Ma ništa stranke jednog lica ne mogu. Primjer SzBih, SBB i DF.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 19:40Pa ne moze ako ce se svi voditi tim sto si napisao, to je i najgore
Let's talk about SIX baby!
Ma Mirso pušta svašta u tu Platformu. Dobar je on lik ali će ga syebati ljudi oko njega.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Steta sto je SDP postala stranka drugog reda,a nije da nije zasluzeno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.