Portillo ne znam da li si gledao ovaj momenat direktno na TV, ali evo samo da pomenem da je ovo nesretan slucaj kada se vodeci loptu Ronaldo nespretno i ruzno pokliznuo i tako "odletio" direktno covjeku u noge. Ni meni nije jasno kako kosti nisu popucale i jednom i drugom. Hvala Bogu da nisu......JavierPortillo je napisao/la:
Mesari
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Za Benzemu sam nedavno kad se baš vodila diskusija nešto o napadačima na temi Bayerna, napisao da je sjajan napadač i on se meni ko napadač dopada, tehnički je dobar, onda prilično dobar realizator, a ova opaska je bila po pitanju njega samo za sinoć, a dosta sam ja utakmica Reala u Primeri pogledao....Raul_64 je napisao/la:
Nema nesebicnijeg napadaca na svijetu od Benzeme za to ces se uvjeriti sad kad si pretpostavljam poce pratit Real iz nekog razloga
a vala i statistika to potvrdjuje.
Izgubi Messi lopti, ali je Messi dosta nesebičniji u odnosu na Ronalda, Ronaldo bi je nekad mogao vozat danima i pravit egzibicije po terenu. Mnogi njegovi golovi, akcije su naravno dosta značajne za Real, to je bez daljnjeg....Ali bolji osjećaj za saigrača je ono što Messija i razlikuje od Christiana i to u onom pozitivnom smislu.Raul_64 je napisao/la: I messi je izgubio navise lopti u ligi al ono,ti igraci imaju istu najvise u nogama,prave razliku a nekad se jednostavno zadesi ovakva.
Dok se Benzemi sebičnost rjeđe desi, to je kod Ronalda češće slučaj. Al dobro opet se kaže da je egoizam u određenim situacijama i dobar kod veliki fudbalera. Sve opet zavisi od situacije.
Ali zato često u sjeni Ronalda budu brojni drugi igrači koji odrade jako puno posla na terenu i bez toga ni sam Ronaldo ne bi mogao postići , to što postiže...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Nail for Real
- Kontakt:
Ronaldo se i u tom segmetnu popravio u posljednjim utakmicama, Drasticno(?) je smanjio broj suteva, prepusta poneki slobodnjak i drugim igracima i ne forsira dribling i te zaebancije.
Druga stvar je sto on ne moze da bude playmaker vec ima drugaciju funkciju od Messia.
Druga stvar je sto on ne moze da bude playmaker vec ima drugaciju funkciju od Messia.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ronaldo nema neku specijalnu ulogu u Realu,u igri Reala tačnije.Ponekad asistira,al i to najčešće budu izgrađene akcije od Mesuta,Kake,Angela i Xabija mada je jučer fino centrirao.Njegovo je da zabija golove,a kad to ne uradi kao jučer osjeti se na rezultatu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Cautinho
- Kontakt:
Moze li netko postati statistiku Ronaldaa otkad je dosao u Real,ali da nije sa Wikipedie? Ono,golovi,asistencije,odigrane minute,ono najosnovnije. I jos nesto,moze li netko rec stranicu (moze inbox) tamo gdje vi nalazite one postave pred utakmice pa stavljate ovdje slike velike?
Keep walking.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ronaldo je bio egoisticni gad u Manchesteru. Real ga je mnogo promjenio,i mislim na klub a ne na Mourinha.
Mnogo puta u ovoj,a i prosloj sezoni je mogao zabiti a izabrao je da asistira,naravno ponekad ima bljeske starih navika,kao npr. protiv Barce kada je sutirao prema Valdesu a desno mu je bio sam Di Maria koji bi rijesio utakmicu
On trenutno igra ulogu slicnu Messijevoj iz prve Guardioline sezone,za razliku od sadasnjeg Messija koji je playmaker.
Mnogo puta u ovoj,a i prosloj sezoni je mogao zabiti a izabrao je da asistira,naravno ponekad ima bljeske starih navika,kao npr. protiv Barce kada je sutirao prema Valdesu a desno mu je bio sam Di Maria koji bi rijesio utakmicu
On trenutno igra ulogu slicnu Messijevoj iz prve Guardioline sezone,za razliku od sadasnjeg Messija koji je playmaker.
Sve se slazem s tobom, osim cinjenica da ga je Real , a ne Mourinho promjenio - Ronaldo je prvu sezonu bio dosta sebičan što pokazuje da ima samo 4 asistencije, dok recimo ovu sezonu ima 10, a prošlu 15. A osim suhe statistike, i u igri se promjeni ogromna razlika izmedju ronalda tad i ronalda sad.PatrickBateman je napisao/la:Ronaldo je bio egoisticni gad u Manchesteru. Real ga je mnogo promjenio,i mislim na klub a ne na Mourinha.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ja sam licno mrzio ronalda dok je bio u manchi,ali sada je druga prica,msm drugi igrac
Nema ni one arogancije ni sebicnosti.Naravno jos uvijek ponekad pokusa nesto sam, iako ima bolja rjesenja,ali jbg,ljudi vole atraktivan nogomet,a on stvarno igra atraktivno,i sigurno mu svi oproste i kada izgubi loptu.
Covjek ipak jednim potezom podigne cijeli SB na noge.
Smatram da svi ponekad ocekuju,kad ronaldo povuce loptu u polukontru,onaj njegov "poznati" sprint i ostavljanje igraca "ko da je parkiran".
btw paz`te zurke u marcela
i ukoliko to neko ovdje prati,nove kope

Nema ni one arogancije ni sebicnosti.Naravno jos uvijek ponekad pokusa nesto sam, iako ima bolja rjesenja,ali jbg,ljudi vole atraktivan nogomet,a on stvarno igra atraktivno,i sigurno mu svi oproste i kada izgubi loptu.
Covjek ipak jednim potezom podigne cijeli SB na noge.
Smatram da svi ponekad ocekuju,kad ronaldo povuce loptu u polukontru,onaj njegov "poznati" sprint i ostavljanje igraca "ko da je parkiran".
btw paz`te zurke u marcela

Sretno zmajevi!!
Kada bi dosao Dzeko, odmah bi mu dres kupio.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
Sta se ovo ragbija igralo?MARCELO je napisao/la:btw paz`te zurke u marcela![]()
![]()
![]()

S jedne fb stranice,prilicno zanimljiv i istinit post-status

Još mjesec dana i eto špekulacija. Eto Džeke, Neymara , Aguera, Ibrahimovića, Drogbe, Torresa, Thiaga Silve, Silve, Gansa, De Rosija, Maicona, Vučinića, Getzea, Van Persija...... ode Kaka, Higuain, Granero, Sahin, Khedira, Mourinho, Pepe, Di Maria......
Sretno zmajevi!!
Real drugacije i ne zna 
Tesko da ce stvoriti 5 dobrih igraca,lakse im je kupiti
Nego,glupost bi bila mjenjati Higuaina za Dzeku

Tesko da ce stvoriti 5 dobrih igraca,lakse im je kupiti

Nego,glupost bi bila mjenjati Higuaina za Dzeku

Svi klubovi dovode igrace,neki afirmisane,a neki mladje pa ih tešu...Dobra trasnfer politika je mjesavina ova dva sistema,stim da ovaj drugi treba da bude dominantniji...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ne bi bilo veceg meraka nego gledati Dzeku kako otresa Puyola i zabija pored Valdeza, a Ozil, Kaka, Ramos, Benzema skacu na njega da proslave gol...ma LUDILO bi bilo u cijeloj Bosni

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
'Bomba' s Otoka: Džeko u Real Madrid, a Higuain seli u City?!
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Bosna ima da bude obojena u "bijelom" i to dushom cijelom 

Nebi bas rekao.Feco je napisao/la:Bosna ima da bude obojena u "bijelom" i to dushom cijelom

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Problem manjinebparena je napisao/la:Nebi bas rekao.Feco je napisao/la:Bosna ima da bude obojena u "bijelom" i to dushom cijelom

Svaka vam cast,mozete jos komotno dovesti i Pjanketa,Spahu,Seju,al svak ima svoje boje 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.