NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Nemaju timeout 

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nerealno!!!! Ali neka se jos malo pate!!! Over timeeeeakisarajevo92 je napisao/la:Iz najlosijeg PO ikada iznjedrio se najbolji SP ikada

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Edelman prekucao onim hvatanjem 2cm od zemlje 

Ovako, unaprijed Ryanu se sjetim uze porodice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
zato se finala uvek gledaju do krajaakisarajevo92 je napisao/la:Iz najlosijeg PO ikada iznjedrio se najbolji SB ikada

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Miševi priznajte da je GOAT
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Patriotsima kapa dole, Falconsi su napravili nešto što nije niko nikad u PO u istoriji ove igre. Vodili +19 na početku zadnjeg perioda i nisu pobijedili, inače je omjer 93-0.
Neiskustvo ih je koštalo SB. Sad je prednost na strani Patriotsa i ispali bi još veći idioti od Falconsa ukoliko ih sad ne dobiju u produžetku.
Odlična utakmica, odličan Super Bowl
Neiskustvo ih je koštalo SB. Sad je prednost na strani Patriotsa i ispali bi još veći idioti od Falconsa ukoliko ih sad ne dobiju u produžetku.
Odlična utakmica, odličan Super Bowl

Ide Touchdown 

Ma jedan je Brady! Kakav comeback kakva pobjeda!! Svaka cast! Iskusto je iskustvo !
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
U nedostatku NBA, pogledao sam drugo poluvrijeme ovog SB i mogu reći da mi je promijenilo mišljenje o ovom sportu .. Ne znam za imena ovih igrača kao što znam za imena i biografije ovih drugih igrača iz milion drugih sportova koje pratim ali mogu reći da sam uživao u ovom povratku kada su ih svi otpisali .. Moraću "pohvatati" sva pravila da bih uživao ponekad i u ovom sportu ..
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF

Nevjerovatno!
Goat cojk nema sta 
Dosta mi je Fedex
Nemoguc comeback, zvanicno priznanje od mene
Cestitke rio, amer, lbj i svi ostali

Dosta mi je Fedex

Nemoguc comeback, zvanicno priznanje od mene

Cestitke rio, amer, lbj i svi ostali

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Milan - Liverpool 3:0
GSW - Cleveland 3:1
Atlanta - New England 28:3
ovo je mozda i najveci preokret od navedenih
BRADY zacementirao mjesto GOAT-a

GSW - Cleveland 3:1
Atlanta - New England 28:3
ovo je mozda i najveci preokret od navedenih
BRADY zacementirao mjesto GOAT-a

Don't believe the hype.
Ona droljetina s mobitelom u ruci
Čestitke fanovima, nerealno koliko je dobar. Falconsi nek se ubiju. Laku noć.

Čestitke fanovima, nerealno koliko je dobar. Falconsi nek se ubiju. Laku noć.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.