STEVIE je napisao/la:ovaj city je zalostan tim

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
STEVIE je napisao/la:ovaj city je zalostan tim
Istina, izgubio je loptu prije toga, ali glavni krivac je Savic. Ono mu se nesmije desiti.klik je napisao/la:I jos zaboravih,pardon,najvjerovatnije je da,a to ce i analize da kazu,Dzeki je kriv sto je 2:2!Eto.
Pa znas nije njima lako. Oni do podne mrze sebe a od podne cjeli svijet. Nije ti to bas lagan posaoharishp je napisao/la:Ako Dzeko neda gol a bude zamijenjen,uvijek ista prica istih faca.
Sto bi rekao ovaj @klikonja ocerat ce ga![]()
asu ekoto?sikirica je napisao/la:U koga su ovo kopacke razlicite ??
Samo sam vidio da su na jednoj nozi jedne,a na drugoj druge.
Ako su i u koga, u Balotellija su. On izgleda kao neko ko bi napravio nesto takosikirica je napisao/la:U koga su ovo kopacke razlicite ??
jes u njega,jedne plave druge namdjarasteBosniacum Lilium je napisao/la:asu ekoto?sikirica je napisao/la:U koga su ovo kopacke razlicite ??
Hahhaha joj lika u pm.Faraon iz Visokog je napisao/la:jes u njega,jedne plave druge namdjarasteBosniacum Lilium je napisao/la:asu ekoto?sikirica je napisao/la:U koga su ovo kopacke razlicite ??
Tottenham šokirao City sa dva brza gola za izjednačenje. Dok susret još traje, forumski analitičari studiraju igru Edina Džeke..
Najvjerovantnijeharishp je napisao/la:Ako Dzeko neda gol a bude zamijenjen,uvijek ista prica istih faca.
Sto bi rekao ovaj @klikonja ocerat ce ga![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.