Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemoj Faraona puno zahyebavati.adis.p je napisao/la:Ajd evo kren'o sam.....![]()
![]()
Al' ne znam kako ne shvataju admini da je @analitičar atrakcija foruma. Bez njega forum nije ni pola kao što je s njim, oraspoložio je ljude milion puta. Dugo sam čitao ovaj forum prije nego što sam se reg. a to sam uradio baš zbog @analitičara i još par forumaša koji ovaj forum čine drugačijim i boljim od ostalih.Monolog je napisao/la:Tu ti ne mogu pomoći, vjeruj mi. Pokuš'o sam još dok si bio @Analitico, al' ni tad nije išlo. Nije do mene, jbg. Haman te prepoznaju čim se pojaviš na temi Hasagića, Džeke ili Ibiševića.
**** ga brisu zato sto post nije u skladu sa pravilima foruma... brisu se neki za koje se i ne dobije ban pa gdje ce onda da ne brisu te hardcore za koje se i put u banovice dobije...majestic24 je napisao/la:I'm back
Neznam zasto brisu postove za koje se dobiju banovi. To je meni glupo. Ako sam vec dobio ban neka barem ostane onaj post
Ma uredu je što se brišu,ali ne ne bi bilo loše da naprave kakvu arhivu izbrisanih postova ili tako neštomajestic24 je napisao/la:I'm back
Neznam zasto brisu postove za koje se dobiju banovi. To je meni glupo. Ako sam vec dobio ban neka barem ostane onaj post
majestic24 je napisao/la:http://www.charazay.com
Dakle, poziv za sve koji imaju volje i malo vremena da naprave uslugu reprezentaciji BiH na ovom online menadžeru. Vazno je dakle da se registrujete i da se barem jednom logujete. Ako zelite igrati menadzer,mnogi useri ce vam se javiti i ponuditi pomoc samo se obratite preko foruma na ovom menadzeru.
Takodjer ,za one koji zele pomoci i registrovati se,jos jedna molba. Kod prijave ima jedna stavka gdje pita ko vas je pozvao na charazay. Samo ukucajte "Jale". Tako da mogu vidjeti koga sam ja doveo. Za registraciju je potrebno 2 minuta.
MOLIM VAS!!!
Megamon je napisao/la:Pile moje, pile, pile moje
pile moje
Lazno pricala, lazno se smijala
samo me folirala
od te price usi zabole
sve same sitne podvale
Pakuj stvari, nista ne marim
vise ne cujem te
trazi sponzora, prodaj i njemu
svoje lopovluke
Ref.
Pile moje, kako sada stvari stoje
pile moje, s nama gotovo je
pile moje, ime brisem tvoje
pile moje, s nama gotovo je
Pile moje, pile moje
pile moje, pile, pile moje
Pile moje, pile, pile moje
pile moje
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.