Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarrifufna
Re: Chat
**** majku jeste se osilili vi dole i kako su vam samo porasli apetiti, vi biste i projekat i realizaciju odmah. 

pocasni precjednik @ FK Formula
Ja sam protiv gej brakova i glasat cu za Hadzikadica. Ne mozes traziti opciju koja ce ti odgovarati u svim poljima, nego u vecini.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Hoće li Mevlid Jašarević biti deportovan u Srbiju nakon puštanja na slobodu??
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vjerovatno ce i on biti Kakirova nova dvorska luda jer ce da klepi glasove od normalne raje bez da dotakne bazu SDA.
Prima on svašta u Platformu, svakakve tipove ljudi, od onog najgoreg šljama pa na bolje. Ne znam, možda ne zna, možda ovo ili ono...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@tuzlak1987
A jok, za vas cemo glasat. Nikad brate moj !
A jok, za vas cemo glasat. Nikad brate moj !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo apsolutna vlast sa 51% NS i SDP-a ili nikakva vlast. Sa obaveznim izbacivanjem SDA, HDZ i SNSD na Federalnom i drzavnom nivou. Uz vlast pod moranje sa PDP-om i SDS-om jer su koliko toliko konstruktivni zadnjih godina.
Do tada u hibernaciju dok se ljudi ne opamete.
Do tada u hibernaciju dok se ljudi ne opamete.
Da mi je znati kakav profil ljudi glasa za DF i SBB.
Nullius in verba
Ne može jedan čovjek promijeniti ništa, koliko god bio dobar lik kao što je Hadžikadić.
Let's talk about SIX baby!
Ovaj pobudalio skroz- Interesantno je da imaju istu retoriku kao HDZ. Dok se mi na dnevnoj osnovi borimo za ovu zemlju i jednakost svih u njoj, oni su spremni da Kanton Sarajevo predaju Zukorliću na upravljanje. Dok mi tražimo multietničko Sarajevo, i to ne samo na nivou izjava nego i na praktičnom nivou (imenovanje Nenadića na poziciji premijera) i dok SDA pristaje na to, oni nas optužuju za navodnu izdaju - kaže Komšić

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kažem ja, previše gruha po alkoholu. Ili nešto Besko gura u peć nedozvoljeno pa mu dimi gore u stan. Može se i od gasova skrenuti.irfo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 17:35Ovaj pobudalio skroz- Interesantno je da imaju istu retoriku kao HDZ. Dok se mi na dnevnoj osnovi borimo za ovu zemlju i jednakost svih u njoj, oni su spremni da Kanton Sarajevo predaju Zukorliću na upravljanje. Dok mi tražimo multietničko Sarajevo, i to ne samo na nivou izjava nego i na praktičnom nivou (imenovanje Nenadića na poziciji premijera) i dok SDA pristaje na to, oni nas optužuju za navodnu izdaju - kaže Komšić![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA