Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Radončić o odlazećoj Vladi KS: Čujem glasnu kuknjavu, plač, suze, ridanje...

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad se sjetim 2010. i kampanje SBB-a, koja se sve vrijeme temeljila na pljuvanju SDA. Kasnije s njima ušli u koaliciju, pa evo opet sad.
Vox, mimologija i slične stranice takođe oprali s Šćepom kao izdajnikom, a SDA predstavljaju kao jedinu patriotsku opciju i oonda bum. Šćepo s SDA u koaliciji

Tačno fali jedan junak poput Gavrila Principa

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa zadnja njihova predsjednička utrka najprljavija ikad zapamćena, Fahro prebirao po kostima Alije i Halide, kreteni vaki-nakiMokes je napisao/la: ↑13 dec 2019, 22:32Kad se sjetim 2010. i kampanje SBB-a, koja se sve vrijeme temeljila na pljuvanju SDA. Kasnije s njima ušli u koaliciju, pa evo opet sad.
Vox, mimologija i slične stranice takođe oprali s Šćepom kao izdajnikom, a SDA predstavljaju kao jedinu patriotsku opciju i oonda bum. Šćepo s SDA u koaliciji![]()
Tačno fali jedan junak poput Gavrila Principa![]()

Pa onda Šćepo državni udar pravi, pa ovo, pa ono. Poslan sa zadatkom da uništi bošnjački narod, a sad opet dobar. Kako se mogu pogledati u ogledalo, ako ne oni bar ovi sendvičari što ih životom brane.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne mere gore od ove vlade KS, al realno. Mutavci
Bosnian Air Force insalah za koju godinu, imamo četiri komada za sad

Ma treba uvesti zakon ko pretrčava preko pune da ga smiješ pregaziti, kucaj hesoyam i idemo dalje.
Ko je ova
Ko je ova
® GONGASHI POWERHOUSE ®
jel ono 14 age of consent
- ASD
- Kontakt:
Nekad mi bila kona. Izvještačila se pa mi nije nešto, a imala je potencijala.
Kad kažem, nije mi nešto, nije nešto što ću po internetu gledati iz dana u dan. Daleko od toga da kad dođe na ljetovanje postoji muškarac koji se ne bi okrenuo.

Veliki aplauz za gospodina Nešu Galiju za večerašnji nastup u Ze. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Svi mi imamo 5,6 takvih komsijabodi123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 19:20Vlast savršeno oslikava i predstavlja svu inteligenciju i pamet prosječnog Bošnje. Bake i Dodo jedino i mogu upravljat i komandovat ovako glupom narodu, u većini evropskih zemalja bi takvi ko oni već odavno služili robiju.
Imam komšiju haman svaki dan mi se žali na uslove života te nema prava na ovo te nema prava na ovo, te čeka po par mjeseci termine za preglede.... dodju izbori čovjek ode glasat za SDA, kaže šta ću kad nemam za koga drugog, ni jedni kae ne valjaju![]()

Pa da je Hadzikadic protiv gej brakova dobio bi glasove hende & co, kakav kiks. Samo picke i **** ne vole Hadzikadiju, novog vođu bošnjačkog naroda.
Ja imam u kuci takvedarker10 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 09:42Svi mi imamo 5,6 takvih komsijabodi123 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 19:20Vlast savršeno oslikava i predstavlja svu inteligenciju i pamet prosječnog Bošnje. Bake i Dodo jedino i mogu upravljat i komandovat ovako glupom narodu, u većini evropskih zemalja bi takvi ko oni već odavno služili robiju.
Imam komšiju haman svaki dan mi se žali na uslove života te nema prava na ovo te nema prava na ovo, te čeka po par mjeseci termine za preglede.... dodju izbori čovjek ode glasat za SDA, kaže šta ću kad nemam za koga drugog, ni jedni kae ne valjaju![]()
![]()