I prema prognozama, dugim gaćama obaveznoZenzo je napisao/la:Za srijedu se naoruzati strpljenjem to je glavno.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I prema prognozama, dugim gaćama obaveznoZenzo je napisao/la:Za srijedu se naoruzati strpljenjem to je glavno.
U dvije evropske utakmice kuci bi ostvarili barem polovinu togaVirtu4l je napisao/la:U 16 domaćih utakmica ove sezone smo ostvarili prihod od ulaznica u iznosu od 467.380 KM !
Još jedan dokaz da nije šuplja priča da smo mi sami generalni sponzor klubaVirtu4l je napisao/la:U 16 domaćih utakmica ove sezone smo ostvarili prihod od ulaznica u iznosu od 467.380 KM !
Jedino ako za sve tribine stavimo cijenu ulaznice 20 KM.irfo je napisao/la:U dvije evropske utakmice kuci bi ostvarili barem polovinu togaVirtu4l je napisao/la:U 16 domaćih utakmica ove sezone smo ostvarili prihod od ulaznica u iznosu od 467.380 KM !
Kupi stolicu za Evropsku Grbavicu - 290.151 KManonimni je napisao/la:Još jedan dokaz da nije šuplja priča da smo mi sami generalni sponzor kluba![]()
E jbm ti retrovizorMocMahale444 je napisao/la:Sto se mr.Retrovizor razbacao s ciframa![]()
Sigurno neki biznismen pa mu nije strano.
Kako sam procitao to o retrovizoru ja trazim koji vrijedi ko 15 auta a da nije limuzina, nemas valjda Bugattija ili Ferrarija f60.Virtu4l je napisao/la:E jbm ti retrovizorMocMahale444 je napisao/la:Sto se mr.Retrovizor razbacao s ciframa![]()
Sigurno neki biznismen pa mu nije strano.![]()
Sve ove informacije su veoma lako dostupne kad u klubu imaš ljude koji ništa ne kriju i sve javno objavljuju. Kad ovako pogledaš, 1,6 miliona KM, stvarno izgleda strašno.
Što se tiče te priče o grupama, daleko je to, još uvijek predaleko. Kad budemo u stanju imati pet Stevanovića koje ćeš bez problema zadržati osim ako ne dođe ponuda od 5 miliona za njih, tek onda ćemo moći pričati o iskoraku u Evropi.
Naravno, novi format kvalifikacija za Ligu prvaka od 2018/19 će otvoriti šansu šampionima i ulazak u grupe će biti poprilično lakši i to treba biti cilj ove uprave.
Gdje nismo čovječe, gledam ovo kmečanje nazor, a niko da postavi pitanje zašto je Kerla dobio prvi žuti karton, pa čak se i drugi mogao izbjeći. Stvarno smo druga dimenzija za ostale.Zeljo92 je napisao/la:Gospoda na kvadrat.