FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

_Bad_boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la _Bad_boy » 19 maj 2010, 23:02

misolino je napisao/la:Šta vam je ljudi?I ptice na grani znaju da je ovo sve dogovoreno u drugom dijelu sezone:Željo će osvojiti prvenstvo a Borac kup.Takođe dva kluba koja ispadaju su Modrića i Laktaši.Sve ovo se radi da se pokusaju smiriti incidenti na terenima i poboljsati kvalitet Premier lige BiH.Vidjeli ste da navijači Borca nisu pusteni na stadion dok nije izvedena himna BiH.Zasto?Mislim da je logično.Ali neka,ja bih volio da se jednog danauspostavi normalan dialog između gradova Sarajevo,Banja Luka,Mostar,Zenica,Tuzla...i dr.Sumnjam da će se to desiti u skorije vrijeme,ali neka,bolje i to nego da idemo unazad.
nemoj nas sramotiti zivota ti brate..samo bolesnom umu moze pasti na um da bi nam nasa uprava na celu s ammarom priredila poraz na sred grbavice pred 15 000 ljudi..skupi hrabrosti cestitaj ljudima i projekt zeljeznicar zivi vec 90 godina i zivit ce jos deset puta toliko..a bolji dani za nas tek dolaze ;) ove sezone je bio cilj evropa..a dobili smo i vise od toga..sledece sezone je cilj jasan i bice ako bogda bolje..
-PAJA Fan Club!!

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 19 maj 2010, 23:03

ljoze nema iskustva za ovakve utakmice.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 19 maj 2010, 23:03

kako nas je osim navukao sa onim golom u banjaluci da nas dodje sto vise jos digo cijenu, a CITAV prihod ide Želji. A ja doso na utakmicu kad prica lik gore:" 2:2 ce bit utakmica prodana ja znam" ja mu se smijem. Kad fakat imao pravo. Ali : I DA GUBIS 10:0 S JUGA BI SE PJESMA CULA MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMO!!!!
I et moracemo se zadovoljiti samo Titulom MUKE NASE hehehe :D :D :D :D :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2010, 23:03

Ima li ko za prodat pehar da poklonimo pitama.**** oni ove godine ne osvojise nista.Zao mi ih pravo.Igraj Skoro ale.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 19 maj 2010, 23:04

Cestitke komsinicama na trofeju, jos jednom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2010, 23:04

Jel kontate zasto ne volimo Sarajevo, pardon nije grad Sarajevo nego FK Sarajevo, kitare, nanje, Torpedo. Rodili se ko udbasi supci i takvi ce i umrijeti!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 maj 2010, 23:04

huntelar je napisao/la:nek ste izgubili draze mi je nego milion da mi je neko dao nek su vas ljudi spustili tamo i gdje pripadate,a kad odete u europu bicete gori nego zrinjski prije par godina imate ekipu da odigrate npr. sa prvakom armenije 1:1 na grbavici.
Zagrli me ti, i oprosti mi - stegni srce nemoj plakati, jedno drugom smo bili sve, prva ljubav , sreca i prolece sada proslo je, shvati molim te! :lol: :lol:

Kad mi je tesko, sjetim se da FK Sarajevo nema svog stadiona
:mrgreen:

[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 maj 2010, 23:05

Cestitke igracima, dekocentracija u prvom poluvremenu nas je kostala svega, necu da ulazim u price oko namjestanja, oba gola Borca su smjesna bila u smislu nasih gresaka. Realno puno smo bolja ekipa od Borca mogu svi pricati sta hoce, kitari nek se java pa nek pogledaju gdje su na tabeli a gdje su i u kupu zavrsili takmicenje. I prihodu od ulaznica ne idu savezu nista sve ide ZELJI

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!!! VIDIMO SE U NEDELJU
Mes Que Un Club

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 19 maj 2010, 23:05

sta se lozite... odigrali smo predobru utakmicu... ja sam znao da je ovo namjesteno samo nisam htio da pisem jer bi se pocelo pregovarat 324123 stranica. SIMIC ubjedljivon najbolji... dali su 2 gola iz nicega... seha je kod prvog gola komotno mogo skocit i pokupit loptu mada je i odbrana kriva... drugi gol skoro na isti nacin... mi samo dali 2 predobra gola... u 1. pol nije islo... bucan krene od svog gola ide prodje sredinu prodje obranu i samo fali da ocuta on nastavi nesto peglat i zasere... i lesinari stvarno ste jadni... gadjanje bakljama je stvarno primitivno i retardirano... iako ste dobili zdravo za gotovo :D

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 19 maj 2010, 23:05

Znate ovaj vic? Pitaju pericu što je tužan, kaže Perica "Ne volim mamu i tatu, uvijek negdje idu i nikad nisu kod kuće". Pitaju ga "a koga voliš Perice?", odgovara mali Perica "Volim FK Sarajevo, on nigdje ne ide" :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 maj 2010, 23:06

Mi kad osvojimo osvojimo na posten NACIN a ne nosit u Mostar 50.000 , Prijedor,Travnik ........

!!! HZ 87 JE UZ TEBE SARAJEVO OLE !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2010, 23:07

amer_zeljoo je napisao/la:sta se lozite... odigrali smo predobru utakmicu... ja sam znao da je ovo namjesteno samo nisam htio da pisem jer bi se pocelo pregovarat 324123 stranica. SIMIC ubjedljivon najbolji... dali su 2 gola iz nicega... seha je kod prvog gola komotno mogo skocit i pokupit loptu mada je i odbrana kriva... drugi gol skoro na isti nacin... mi samo dali 2 predobra gola... u 1. pol nije islo... bucan krene od svog gola ide prodje sredinu prodje obranu i samo fali da ocuta on nastavi nesto peglat i zasere... i lesinari stvarno ste jadni... gadjanje bakljama je stvarno primitivno i retardirano... iako ste dobili zdravo za gotovo :D
Seha je mogao oba gola da vadi. Djecko nema iskustva!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 maj 2010, 23:07

VOLIM TE ŽELJO!!

Pogledajte snimak i uvjerit' cete se ko je najbolji klub u BiH..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 19 maj 2010, 23:07

dosli do izvora...i ostali žedni
nedelja je utjeha!
TM87

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 maj 2010, 23:07

Trener Borca posvetio titulu klubu i igračima! :lol: :lol: :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 19 maj 2010, 23:08

Grbavica moj zivot je napisao/la:Sve nam se odbilo od glavu

slika
to sam ja odmah rekao cim sam vidio majce.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 maj 2010, 23:08

Gdje je Seyo kralj, da nam uleti sa onom svojom: DUPLA MAJSTORE!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 19 maj 2010, 23:08

Samo dignite glavu i cestitajte komsinicama na kupu. Dolaze na sve moguce forume i provociraju. Ono svaka im cast. Neka slave. Osvojili trofej, a ne idu u evropska takmicenja. Svaka cast.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 19 maj 2010, 23:08

Sad VI svi nešto pametujete JA SAM PONOSAN NA SVOJ KLUB I NA SVOJE NAVIJAČE ....
ŽELJO DO GROBA
Jer si JEDAN JEDINI...........

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 19 maj 2010, 23:09

PAMETNOM JE I JEDNA DOSTA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 49 gostiju.